Kapitel 10

903 29 2
                                    

Mackenzie og jeg kom ubemærket i skole, klokken 11.34. Heldigvis! Ellers vidste jeg ikke hvad jeg skulle have sagt til min mor?

"Godt! Find jeres makre, og så får i den næste besked" sagde vores fransklærer.
Jeg fandt hurtig min makker. Chris. En af dem der wanna be fuckboys som ingen forstod.

"I den næste måned skal i arbejde sammen i grupper på 4, dvs i skal være i gruppe med en anden. Alle jeres informationer lægger i sammen, og så er opgaven sendt til jer" Læreren lød totalt ligeglad, og var ovenikøbet pisse træt, hvilket bare gjorde at han var mega gnaven....

"De nye grupper er 1 og 5, 2 og 6, 3 og 4. I kan arbejde hvor i vil, og så afleveres det om en måned sharp!!"

Vi var gruppe 2, så gruppe 6 skulle findes. Jeg håbede det var Mackenzies gruppe, men hun var 4.....

"Gruppe 2?!" Råbte en af drengene op.

"Her!" Sagde jeg og rakte min arm i vejret. Vi gik hen til ham, og der var kun ham?

"Hvem er du sammen med?"

"Matthew Warren" sagde han helt stolt. En smule Cringe alligevel. Det gik op for mig, at han sagde Matthew Warren. FUCK MAN! Jeg gik helt sort, og stod bare frosset fast til jorden. Igår havde jeg givet ham et halvt blowjob, samtidig med jeg var vågnet op i hans arme her til morgen. LOOORT! Mit hovede eksploderede...Jeg håbede virkelig inderligt, at han var så fuld at han intet huskede! Jeg kunne ikke overskue, hvis han ligesom mig kunne huske næsten det hele. En ting jeg frygtede var, at han vidste hvorfor vi lagde i ske? Hvis han gjorde det, ville det seriøst være et kæmpe mareridt! 

"Zoella?....Zoellaaa!" stod min makker og sagde, mens han skubbede let.

"Hov undskyld, min fejl" 

Jeg gik ned for, at hente mine ting og fik øje på Matthew. Han så frisk ud? Det gav overhovedet ikke mening! Vi gik ud på gangen, og imod os kom Jack. Han så os og stoppede op.

"Zoella"

"Hva' så?" De andre drenge gik bare, mens vi stod og snakkede.

"Det var hyggeligt igår! Der bliver holdt en fest fredag, lyst til at joine?" Jeg havde lyst til, at sige ja men jeg vidste ikke om det ville være smart? 

"Ehm...Kan nok ikke" sagde jeg, og blev lidt nervøs. Jeg stod mellem skolens pæneste drenge, det var da klart jeg blev nervøs. Ikke?

"Hvorfor nu ikke?" sagde Jack og rynkede brynene.

"Jeg har ikke mulighed for, at køre selv og Mackenzie skal på weekendtur" sagde jeg, helt ærligt.

"Ligemeget! Matthew tager dig da bare med" Jack klappede Matthew på skulderen, og Matthew kiggede bare på ham.

"Jaa.. Selvfølgelig" sagde han som om han var tvunget til det.

"Nu ser vi" sagde jeg og smilede anstrengt med lukket mund, inden jeg vendte mig om, for at gå. Jeg havde ikke lyst til, at følges med Matthew da det simpelthen var alt for pinligt. Det kunne jeg slet ikke lige overskue. En ting var at jeg skulle arbejde sammen med ham, men den anden var at jeg bare var så skide pinlig igår. 

"Okay Zoella kan du sende dine notater til mig?" Jeg lyttede knap nok efter, hvad ham den kloge sagde i gruppen, men gjorde bare som der blev sagt. Matthew sad gemt bag hans skærm hele timen, og spørg mig ikke hvorfor. Han fandt sikkert et eller andet virkelig interessant. 

"Selvfølgelig" Mit svar var ret så tomt, og efter jeg havde sendt notaterne til ham, gav jeg fuldstændig op på timen. Jeg var lige ved at falde i søvn, da min telefon vibrerede. 

"Kom med 3 grunde til, at du ikke kan komme fredag!" Det var Jack. Selvfølgelig.

"1. Jeg kan ikke komme derud på nogle måder, og min mor må under ingen omstændigheder vide det så hun kan ligesom heller ikke køre mig.

2. Jeg har tonsvis af lektier for!

Og 3. Jeg kender jo ikke nogen?" 3 gode grunde, godt klaret Zoella.

"1. Matthew henter dig, 2. Du laver dem da bare lørdag og 3. Du kender Matthew, Jason og jeg"

Beskeden var igen fra Jack, og jeg havde bare løst til at råbe fuck mit liv ud i lokalet, men det ville også bare være totalt weird.

__________________

Halløøøj

Håber i nød det korte kapitel, og at i ville gi' den en stemme. Much Love To U!

Hvad synes i om bogen indtil videre? Ville gerne vide hvad i tænker😌

Har først fået påskeferie idag, wuhuuu! Det squ fedt! Så kan man være længe oppe igen, uden det gør en skid. Yes!😝 Håber også i nyder jeres ferie derude!

Skriv endelig hvis det lyster, og hvis i har noget konstruktiv kritik til mig👍🏻

Knuuuzzzz☽


Zoella Winter's kampTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon