Kapitel 34

763 24 4
                                    

Bruce?

Jeg vågnede op midt om natten, af en fucking fugl der fløj direkte ind ad mit vindue. Jeg ville lægge mig til at sove, men jeg blev ved med at se Miss. Queenbroox foran mig, med et smørret smil på hendes læber. Jeg lå og vendte og drejede mig i en evighed, indtil jeg stod op. Klokken var 03.23, og jeg tænkte bare HELL NO!

Hvad skulle jeg gøre? Alle sov jo....
Ligepludselig gik der en mand med lommelygte udenfor mit vindue, og jeg gik så hurtig små skridt tilbage at jeg faldt. Jeg tænkte ikke et split sekund, jeg spurtede bare direkte ind til Matthew. 

"MATTHEW DER GÅR EN FUCKING MAND MED LOMMELYGTE!" Jeg råbte helt op, og mit hjerte dunkede for vildt derud af. Han vendte sig om imod mig, og åbnede sine øjne besværligt op. 

"Der hvad?" Hans stemme var helt hæs, hvilket var ret sexet. Vent hvad?! Ej Zoella come on, du kan ikke sige sexet når der står en mand udenfor, som måske er ude efter dig! Hvad fejler jeg?!

"Der står en mand udenfor, og lyser med en lommelygte" Han rejste sig ubekymret op, og trak dynen fra sig. Han tændte lyset, og straks blev hans mave flashet. Nok en af de bedste six pack i hele verden, den var godt nok fantastisk. Jeg tog mig selv i at stirre, og det så Matthew også. 

"Nyder du synet?" Sagde han sarkastisk og gik forbi mig, og ind på mit værelse. 

"Han står derhenne" Jeg pegede angstfuld, og stod skrøbeligt op ad dørkarmen. 
Matthew åbnede vinduet, og jeg skulle lige til at stoppe og råbe lad vær af ham, indtil han selv sagde noget.

"Hey Bruce
Zoella var lige ved at få hjertestop af dig, kan du muligvis skrue lidt ned for lampen?" Sagde Matthew, og havde fuld kontrol over situationen. Kendte han ham? Okay hvad sker der lige her?

"Selvfølgelig Matthew, min fejl" Sagde manden udenfor, med et smil på læben. Han lukkede vinduet igen, og kiggede grinende på mig.

"Hvad fuck Matthew?" Jeg gik tættere på ham, og var så tæt på at give ham et slag. 

"Det er bare Bruce. Jeg har hyret ham til at passe på dig" Sagde han med et lidt for slesk smil på læben. 

"Uden at informere mig?" Jeg var lidt pigesur, men det alligevel lidt sødt at han havde hyret en til, at passe på mig. 

"Det må de undskylde deres højhed, det var ikke lige på dagsordnen" Jeg slog ham let på brystet, og fik fundet et kort grin frem. 

"Jeg kan jo ikke sove nu" Insisterede jeg, og ændrede tonefald. 

"Du kan bare komme ind til mig" Sagde han, og et øjeblik overvejede jeg det også, men det ville også bare give forkerte signaler, og hvis min mor opdagede det...Ej puha det kunne jeg ikke lige overskue.

"Ellers tak, så kan jeg jo slet ikke sove" Sagde jeg, og lagde min hånd på hans mave for langsomt at skubbe ham bagud, og ud fra værelset.

"Måske en anden gang" Var det sidste jeg sagde, inden jeg lukkede døren lige for næsen af ham.

"Jeg kan ikke vente" Jeg ignorerede det, og lagde mig op i sengen igen. Jeg lagde igen og vendte og drejede mig, og selvom jeg vidste det var en hyret mand der gik derude, havde jeg stadig alle nerver og følelser på tøjet for resten af natten. Og selvfølgelig skulle jeg tisse midt i hele kaoset, så jeg gik ud på toilettet, hvor jeg bagefter studerede mig selv i spejlet. Jeg stod med min store over sized hvide t-shirt og lidt uglet hår. Man kunne godt se at jeg havde fået lidt mere sul på kroppen. Sådan Zoella. 

Jeg gik hen mod sengen, men stoppede op foran døren. Skal, skal ikke? Jeg smilede og trak i dør håndtaget, og kiggede over mod Matthew dør. Jeg løb let over mod døren, og trådte ind uden nogen reaktion. Sov han allerede?
Jeg lukkede døren stille i for ikke at vække ham, og gik hen imod hans seng, mens jeg prøvede forgæves at være lydløs men gulvet knirkede for meget. Jeg lagde mig ned ved siden af ham, og trak et stykke dyne over mig. Jeg skulle lige til at lukke mine øjne i, da en arm lagde sig over min, og en krop lagde tæt op ad min ryg. 

"Du kunne ikke undvære mig længere?" Sagde han slesk, og jeg fik helt kuldegysinger i hele kroppen.

Jeg vendte mig om, så jeg lagde ind mod hans overkrop, og lænede mit ansigt på hans bare bryst. Jeg lagde og lyttede på hans rolige hjertebanken, hvis det var mit havde det dunket for sygt. Han trak mig ind imod ham, og fik mig til at føle mig tryg i hans tilstedeværelse, mens han arm stadig lagde om mig. Der gik ikke lang tid før jeg sov som en sten, og hele natten hørte jeg ikke flere lyde. DEJLIGT!

__________

Da jeg vågnede havde jeg det både behageligt, men også utrolig underligt? Jeg lagde i Matthew's favn. Det gik op for mig da nogen bankede på døren. 

"FUCK" Hviskede jeg, og ruskede voldsomt i Matthew indtil jeg gled ned under sengen. 

"Matthew?" Det var min mor, endnu værre!

"Ja, kom bare ind" Min mor kom ind med et stort smil på læben. 

"Kan du komme ned? Jeg skal fortælle jer noget" Sagde hun, mens hun stod og fumlede forvirret med hænderne.

"Ja selvfølgelig, skal jeg vække Zoella?" Sagde han, og løj vidunderligt godt. Så godt at det faktisk skræmte mig lidt. 

"Nej nej det gør jeg bare selv"

"Men øhh...Hun er gået i bad, hørte jeg! Så jeg kan bare lige sige det til hende" Insisterede han.

"Så du ville gå ind til hende i badet?" Sagde min mor helt chokeret. Ej hun skulle ikke tro noget.

"Nej! Jeg skal alligevel ind og hente min trøje, hun lånte den igår og så kan jeg ligeså godt banke på døren" Han redede den meget godt, min mor troede ihvertfald godt på den. Pyhaaa.
Min mor lukkede døren i, og det første jeg gjorde var at puste lette op på madrassen hvorefter jeg blev mødt af en oppustet Matthew i ansigtet. 

"Jeg var simpelthen i bad?" Sagde jeg grinende, og lidt hånende. 

"Hvad skulle jeg ellers sige?" Sagde han, og rejste sig op, mens jeg bare kiggede forundret på ham.

"Du ved et eller andet hvor jeg måske ikke var NØGEN!" Jeg rejste mig op, og børstede støv af mig. 

"Kunne jeg ellers godt tænke mig at se" Sagde han, og kiggede med et skævt smil på mig.

"Hey!" Jeg gik hurtig over mod ham, og gav ham et ordentlig slag på brystet. 

"Sådan taler man ikke til piger!" Jeg gik ud ad døren, og lukkede den stille i uden at høre hans svar. 

Da jeg var done, gik jeg ned mod spisebordet, hvor mor havde dækket op til morgenmad og kiggede lidt underligt på mig. Matthew sad overfor mig, og lignede en der var klar til at spise om kamp. Jeg satte mig ned med en stor appetit, og ventede bare på at der blev sagt værsgo, indtil en hvis person gjorde det til en akavet stemning.

"Var du ikke i bad?" Sagde min mor lidt forvirret.

FUCK!

_________

Halløj skønne læsere!
Jeg ved bogen har stået stille her på det sidste, men no kidding jeg har haft så sygt træt. Jeg er endelig done, og klar til at skrive igen!
Er jeg den eneste der synes sommerferie er skøn? Man kan bare lave hvad man ville, uden at skulle tidlig op! Arghh..

Jeg håber i har det godt derude, og at i synes om kapitlet
Knuuuzzz☽



Zoella Winter's kampWhere stories live. Discover now