Kapitel 47

228 12 1
                                    

Beviser?

"Hvorfor fanden har du slået op med Matthew" Var det første jeg så på min telefon næste morgen. Det var en besked fra Jason, som tydeligvis også var utilfreds med måden jeg havde handlet på. 

"Hør Jason du er sikkert også skide sur på mig, men det kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg har en grund til at have slået op med ham, og på et eller andet tidspunkt skal den grund nok nå ud til dig. Lige nu er det bare ikke tilfældet, desværre og undskyld..." Jeg vidste ikke hvad jeg skulle skrive, selv Jason kunne jo ikke få noget af vide om det. Aldrig i livet. 

"Tak? Men ville bare lige sige at det er et super godt tidspunkt, mrs. promqueen" FUUUCK, MIT LIV....Jeg havde glemt alt om hvad der hed prom. 1. ting er at jeg er en kæmpe nar fordi jeg slår op med Matthew, men 2. er at jeg slår op 2 uger før prom....Jeg forstår virkelig godt hvis Matthew bare hader alt ved mig lige nu. 

"Jason....Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre okay, men jeg kan ikke have hvis du også er pisse sur på mig lige nu...." Skrev jeg, og kunne ikke lade være med at tænke på Matthew hver gang jeg bare skrev ét ord.

"Det tror jeg desværre allerede er for sent, - Matthew" Da jeg så beskedens afsender, var det ligesom at få stukket en kæmpe pæl igennem mit hjerte. Var det Matthew som havde skrevet hele tiden?

"Matthew, jeg er virkelig virkelig kedafdet" Skyndte jeg mig og skrive, med helt rystende hænder som jeg slet ikke havde styr på. 

"Jahh, det er jeg så også kan jeg hilse og sige!" Okayyy, han var ikke bare lidt sur på mig, han var stiktosset....Fuck mit liv. 

Jeg lagde mig dødsdømt i min seng, og kiggede tomhindet op i luftet, og forestillede mig at Matthew lå lige ved siden af mig, og at alt var som før.

_______________________

"Han har fandme snart knækket koden Zoella" Sagde Mackenzie begejstret da jeg trådte ind i et af rummene i kælderen for at folk ikke kunne spore os hvis det blev tilfældet. Jeg kom lige fra time og direkte herned, fordi vi skulle have ram på Jack. 

"Så for satan" En skærm magentil Jack's dukkede op på en af de 3 computer som Rayson sad og fumlede med. Skærmen var helt magentil den som var hjemme hos Jack selv, og den som jeg aldrig måtte se for ham. 

"Er du kommet ind" Sagde jeg, og gik med hastige skridt hen mod computeren hvor han allerede havde fået åbnet en af hans mange mapper. En ud af 57 mapper....Fuuuck.

"Okay det kommer højest sandsynlig til at tage noget tid det her, så kan vi ikke bare lave den aftale at jeg skriver til jer hvis jeg finder noget interessant" I starten tænkte jeg bare jo klart selvfølgelig, men derefter tænkte jeg at hvis han fandt frem til billeder af Mackenzie nøgen skulle han ikke sidde selv hernede, og savle over dem. Nej, jeg blev hernede. Jeg ved jo heller ikke om han havde taget billeder af mig i smug, uden særlig meget tøj på. 

"Jeg har alligevel fri nu, så jeg sidder bare og laver lidt lektier samtidig hernede, vil det være fint?" Spurgte jeg, og kiggede på Rayson. 

"Jaja klart!" Mackenzie smilede bare tilfredst, og endte med at gå til time 2 minutter efter. 

Jeg sad lidt i min egen verden, indtil jeg besluttede mig for at kigge med på skærmen. 

"Kan jeg kigge med?" Spurgte jeg forsigtigt, fordi det sidste jeg skulle gøre var at pisse ham af. 

"Yes" Sagde han og drejede skærmen så jeg kunne se hvad han lavede. Og spørg mig ikke hvad, men det var meget spændende at kigge på. Der gik lidt tid før der skete et gennembrud, og vi fandt noget som vi rent faktisk kunne bruge. 

Zoella Winter's kampWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu