Kapitel 43

345 17 2
                                    

Nær en dødsoplevelse?

Festen viste sig at være godt for mig. Jeg kom ud af huset, væk fra min komfortzone og jeg fik hygget mig helt vildt. Det var ihvertfald lang tid siden, jeg havde været så ubekymret. Eller den var ihvertfald god indtil en kæmpe slåskamp brød ud midt i det hele. En kamp mellem Jack og en af Matthew's venner begyndte bare ligepludselig ud midt på dansegulvet, fordi endnu en af Jack's udnyttede piger var blevet røvrendt, og Matthew's ven kunne ikke holde arrighederne inde i sig selv. Desværre var der bare ikke nogen som bakkede ham ordentlig op, fordi alle var så skide bange for Jack, så han endte med at få en ordentlig omgang tæsk, indtil Matthew brød ind og slæbte ham med ud til hans bil. 
Jeg stod derinde med en af mine veninder husker jeg, det skal så lige siges at jeg havde fået liidt at drikke også. Ihvertfald stod jeg der og så chokeret på, hvorefter Jack fik øje på mig og gik hen mod mig. Jeg var helt stiv i kroppen, og mine tanker havde allerede ført mig ud til bilen og hjem, men ikke én eneste bevægelse i min krop gjorde noget. 

"Nå nå nå da, ser man det. Zoella Winter er kommet ud fra sin indre anorektiske hule for at feste" Jeg prøvede ivrigt at få kontrol over mig selv, og tænkte alle mulige modsvar mod ham, men istedet stak jeg ham en ordentlig lussing så han blev helt chokeret. 

"Jeg kan da også bare tage dig med ud i poolen her? Det bringer vel mange gode minder frem" Sagde han slesk, og tog fat om min hofte. 

"Du vover lige på at røre mig din omvandrende klamydiabombe!" Jeg slog hurtig hans arm væk, og afskyede helt bare at røre ham. Jeg anede ikke hvad jeg overhovede sagde, jeg sagde bare det første der faldt mig ind. 

"Uhh der er en der er på den tid af måneden"

"Du skal slet ikke anklage mig for noget! Er du fucking med?!" Råbte jeg af ham. 

"Og bare selvom jeg ikke kan anklage dig endnu, betyder det ikke at jeg lader tiden gå....Bare rolig Jackiemus, du skal nok få hvad du har fortjent!" Hviskede jeg, og vendte mig tilfredst om og skred langt væk fra den fest. 

Jeg fik øje på Matthew som stod med en kold pose is på en af hans kammeraters ansigt som bare var totalt smadret. 

"Den fucking dreng skal ikke have lov til, at behandle andre sådan der!" Han var overhovedet ikke fuld, men bare skide sur og irriteret. 

"Hvor blev Gwen af egentlig?" Spurgte han os begge to, hvilket først var der Matthew fik øje på mig og sendte mig et forfaldet smil.

"Hun tog med nogle af pigerne hjem, tror det var bedst" Sagde Matthew, og flyttede posen. 

"Av for helvede...!
Jeg skal fandme nok få den syge stodder ned med nakken man, koste hvad det vil"

"Hmm, hvor ved du alt det, der fra Flynn? Troede han var mester i at dække sine spor til" Spurgte jeg rigtig detektivagtig. 

"Well Gwen er min kusine, og hendes ønske var så ivrigt at blive kærester med Jack så hun lod ham næsten voldtage hende for det" Jeg fik helt ondt i hjertet, og kiggede stift på Matthew som også kiggede på mig. 

"Kom Flynn, vi kører dig hjem" Sagde Matthew, og satte ham ind i bilen. 

Turen hjem føltes meget langt hjem, og op til flere gange var jeg ved at falde i søvn op ad vinduet, indtil bilen blev hårdt skubbet mod kanten af vejen vi kørte på. Jeg fik det største chok, og Matthew sad bare uroligt og bandede. Han havde overhovedet ikke styr på situationen, og var ligeså chokeret som os andre. Det var bælgragende mørkt, og umuligt at se hvem den modkørende bil var udover at den var hvid, men to ting var helt sikre. Det var bevidst, og det var med næsten 100 procents sikkerhed at det var nogle der havde med Jack og hans far at gøre. 

"Matthew, hvad sker der?" Sagde jeg, og tog fat om håndtaget i min side, da vi gentagende gange blev skubbet ind mod barrieren. 

"Gid jeg kunne svare på det, men der er ihvertfald nogle der ik vil have vi skal gå videre med "Jack" sagen" Svarede han og gav igen af samme medicin som de brugte mod os. Han satte farten lidt op, så han endte med at kører en halv bil foran dem. Men hvis du spørg mig, var det her ligesom at se sin død foran sig og lige i øjnene. Det var virkelig skræmmende. Jeg trak vejret hyppigt, lidt for hyppigt måske, og havde ikke blinket med mine øjne i så lang tid at de helt dannede tårer som bare røg ned ad mine kinder. En anden bil blandede sig pludselig og var på den anden side af den hvide bil så den pludselig var i midten af os. Matthew så forvirret ud, og vi vidste ikke om det var nogle som vil hjælpe os, eller om det var nogle som vil gøre det mere svært for os?
Matthew's mobil begyndte at ringe, men han ignorerede den totalt så jeg endte med at tage den. 

"Hallo?" Sagde jeg, og det var tydelig på min stemme at jeg var skræmt fra vid og sans. 

"Giv det videre til Matthew, når jeg laver venstre blinket kører du op på 180 til 220 på max 6 sekunder, okay?" Røret blev lagt på, og jeg gav det hurtig videre til Matthew. Samtidig med det vågnede Flynn ommebagved og var helt forvirret. 

"Hvad fuck sker der her man?" Sagde han og så hvor tæt bilen var på os. 

"Matt jeg ved ik om du skal stole på dem?" Sagde jeg, men inden jeg næsten nåede at blive færdig blinkede den anden bil med venstre forlygte og Matthew tøvede slet ikke, men satte farten op til 180 og videre opad så den til sidst var på 223 km/t. Jeg tog en dyb indånding som vi passerede den anden bil, og lukkede stille mine øjne i. Vi havde alt for meget fart på og det kunne umuligt ende godt det her!...

Vi kom et stykke foran den, og som vi begge kiggede tilbage så vi den anden bil var kommet et lille styk foran bilen også, og gav den pludselig et skub foran på bilen så den i begyndte at ryge med enormt meget røg fra kølerdisken. Og lige bagefter gav den et skub mere, så den med høj fart røg op i luften og lavede et rul med opstået ild fra motoren inden den landede omvendt ned på motorvejen igen. Fuck man.....Hvad skete der lige, siden vi blev indblandet i en syg biljagt.

"Matthew, hvem fanden var de? Og hvad helvede er der lige sket?" Sagde jeg og vidste ikke om jeg skulle være sur eller hvad jeg lige skulle være. 

"Zoella jeg ved ligeså lidt som dig, jeg aner ikke hvem nogle af de mennesker var, okay" Han gnubbede hans hånd mod hans øje, og kiggede om mod Flynn som igen var faldet i søvn og lagde over alle sæderne bagved. 

Fuck, fuck, fuck.....Jeg var så bange, kedafdet og forvirret. Var det fordi jeg havde sagt det som jeg sagde til Jack?....
Sikkert....

Vi fik kørt Flynn hjem, og vi besluttede at jeg overnattede hos Matthew. Jeg stod og børstede mine tænder, da Matthew kom og krammede mig bagefter, jeg smilede rødmende op, og kyssede ham blidt på munden inden jeg passerede ham og smed mig i hans seng. Han kom hurtig derefter, og lagde hans arm omkring mig, så jeg kunne lægge ind mod hans bryst og falde i søvn. Det bedste jeg ved. 

Og der gik heller ikke forfærdelig mange øjeblikke før jeg var faldet i søvn, og drømte knapt så sødt i drømmeland. 

_________________

Thx fordi du har læst med, det er nu her der for alvor begynder at ske en masse....(Lille spoiler alert hehe)

Men håber i kunne lide kapitlet, og ville følge med når den næste udkommer;-D

Knuzzz☽

Zoella Winter's kampWhere stories live. Discover now