Kapitel 12

899 30 0
                                    

Jack Waninton & Zoella Winter

De følgende dage efter festen, begyndte Jack og jeg at skrive en del sammen, og så sent som igår havde vi hængt ud hjemme ved ham. Han boede virkelig flot, stort hus og virkelig moderne. Jeg tror grunden til, at vi tog hjem til ham var fordi han var alene hjemme og så behøvede jeg heller ikke lige, at hilse på hans forældre den dag. Det var egentlig ikke rigtig officielt, men hver gang vi var alene slugte vi nærmest hinanden. Og for hver gang jeg så ham, blev jeg mere og mere glad for ham. Jason gik også hele tiden og irriterede os, som om han ikke havde noget andet at give sig til. Matthew derimod var gået tilbage til vores Hate Mode, specielt efter jeg havde svinet ham til i bilen på vej til festen. Han kiggede dårligt nok på mig, ikke fordi jeg forventede at han skulle, men det føltes bare som om det eneste han skulle, var at ignorer mig totalt. Det var sjovt, fordi jeg troede på et tidspunkt vi kunne blive gode venner, men så kan man jo bare se, fordi det bliver vi ihvertfald ikke nu! Not gonna happen.

"Makzi, vent!" Det var mit nye kælenavn til Mackenzie. Hun var gået uden at se mig, men heldigvis spottede jeg hende. Hun vendte sig desorienteret rundt, og fik øje på mig. Et lettere smil bredte sig tydeligt, over hendes mundvige.

"Zoe!" sagde hun, og havde allerede bragt sine arme ud, for at give mig et bamsekram. Gud jeg har savnet dig! Hendes ophold i Italien viste sig, at være lidt længere...Så jeg har været foruden hende i næsten en hel uge.

"Jeg har noget syret, at fortælle dig" Hun var helt oppe, at køre over det.

"Okaaay?" jeg blev forvirret? Hvad handlede det om, det var tydeligvis et eller andet godt, heldigvis.

"Okay du ved ham fyren jeg fortalte dig lidt om ik?" Hun strålede helt, og hendes smil kunne næsten ikke blive større, men det lignede også bare at der var et eller andet der bekymrede hende? Men jeg så sikkert bare forkert.

"Vi er kommet sammen. Sådan sammen sammen" Hendes holdning var helt vildt, hun kunne slet ikke stå stille.

"Giiiirl! Du er da helt oppe og køre" Jeg prøvede at køle hende lidt ned, men det virkede ikke.

"Det har jeg været siden jeg kom hjem, alle mine følelser sidder bare ude på tøjet" hun kunne godt selv se det, men jeg ignorerede det bare. Jeg var bare utrolig glad på hendes vegne. Jeg stod lidt i mine egne tanker et sekund. Skulle jeg fortælle hende om Jack og jeg? Ikke fordi der var noget, og så alligevel?

"Jeg har egentlig også en nyhed" Jeg blev i øjeblikket lidt nervøs, og fumlede med mine hænder. Jeg vidste ikke om de skulle være samlet, eller hænge ned langs siden. 

"Kom med den" Hun kiggede stramt smilende, og ventede på svar.

"Jeg var til en fest i fredags, sidste uge og øhhh.... ting skete og nu er jeg begyndt, at hænge lidt ud med Jack" Hendes ansigtsudtryk ændrede sig, men jeg kunne ikke læse det? Var hun skuffet, glad eller noget helt tredje.

"Ejjjj tillykke" Hun virkede meget falsk, men igen ignorerede jeg det. Hovedsagen var bare, at jeg var glad....Selvom det gik mig lidt på, at hun ikke rigtig støttede mig op omkring det. Vi gik ind til timen, og fandt en plads. Jeg endte med, at sidde bagved Jason. 

"What's up Zoella" Han rettede sig imod mig.

"Taler rygterne sandt? Er Zoella Winter og Jack Waningtong et par?" Han talte ironisk, men jeg vidste godt han ville have et ordentlig svar.

"Jaahh, det er jo ikke godt at vide Jason!" sagde jeg hemmelighedsfuldt. 

"Der er ihvertfald én der ikke er helt så tilfreds med det" Han nikkede mod Matthew bagved mig, som sad med sin sorte hættetrøje, mens hætten sad over hans hår. Jeg kiggede på ham, og han sad bare helt afslappet i stolen, og igen uden at skænke mig et blik.

Min telefon bimlede kort, og jeg tjekkede den hurtigt.

"Skal du ikke snart tisse?<3" Det var fra Jack. 

"Det ved jeg sørme ikke, er ikke så tissetrængende" jeg spillede lidt kostbar, for at se hans reaktion.

"Arghh er du nu sikker?"

"Men altså jeg kunne godt bruge en anden pause" Jeg smilede gevaldigt, mens jeg tastede på skærmen.

"5 min" Det var et hurtigt svar jeg fik fra ham.

Jeg rak hånden op, og rettede min opmærksomhed mod læreren. 

"Ja, Zoella?" 

"Må jeg gerne gå ud på toilettet?" Jeg hadede at spørge om det, det var sådan lidt akavet og spørge foran hele ens klasse, om man måtte gå ud og tømme ens blærer for urin.

"Der har jo lige været pause frøken" Hun var lidt gammeldages i sproget.

"Ja det ved jeg, men der var sådan en lang kø..." Please sig nu ja!

"Okay fint, men skynd dig!" Hun blev lidt irriteret over det, men så måtte jeg jo bare score et 12 tal. Det var jo ikke ligefrem det sværeste for mig.

Jeg gik ud, og om mod mit skab. Jack stod der allerede, og smilede skævt til mig. Han gik imod mig, og omfavnede mig, efterfulgt af et blidt kys.

"Kom, jeg har et sted vi kan gå hen" Han trak min arm med sig, og gik ind i et rum. Det lignede lidt et pedal skab, men vi kunne i det mindste være alene her. Han fjernede en tot hår fra mit ansigt, som sad i vejen for mit syn.

"Der er noget jeg gerne ville spørge dig om" Han blev lidt alvorlig, omg hvad handlede det her nu om? 

"Jaer" Jeg hævede lidt med øjenbrynene. 

"Jeg ved godt vi ikke ligefrem har kendt hinanden i så lang tid, men de sidste par dage har virkelig været en fornøjelse at være sammen med dig!" Han kiggede på mig, og kyssede vådt min pande.

"Har du lyst til, at komme sammen?" Han var helt alvorlig, og mine øjne blev helt store af forbavselse. Det her havde jeg ihvertfald ikke regnet med. 

"Altså...Jeg øhm...."Jeg var helt mundlam.

"Ja!" Jeg var på meget kort tid, blev rigtig glad for Jack, og jeg var sikker på mit valg. Han var en rigtig sød fyr, som ikke havde gjort mig noget overhovedet. 

Hans smil bredte sig, og hans læber var hurtig landet på mine. Han løftede mig op, og stod tæt mod mig op ad væggen. Han bed mig lidt i øret, hvilket resulterede i at jeg højlydt viste at jeg nød det. Jeg trak mig, og han blev helt forvirret.

"Jeg er nødt til at gå, min lærer flejner på mig ellers" Jeg gad ikke have endnu en skideballe, en var nok! Inden jeg gik, kyssede jeg ham let og han syntes om det. Jeg gik tilbage til klassen, og placerede min røv ned i sædet. Det var der det gik op for mig. Jeg havde fået en kæreste. Mig som var den usynlige som ingen lagde mærke til, havde fået en kæreste, og ikke bare en almindelig en. Jeg havde fået en lækker kæreste. WTF?! Ordet kæreste var bare helt fremmede for mig. 

_______________

Heeey😊

Så kommer der et kapitel, lidt sent men håber i lige kan bærer over med mig....Jeg har seriøst ingen tid om ugen længere, jeg skal næsten hele tiden noget. Og i den her weekend er jeg også planned helt op! 

Men jeg håber i kunne lide kapitlet, og ville gi' den en af jeres dejlige stemmer(Hvis i altså gider?)

Knuuzzz☽





Zoella Winter's kampWhere stories live. Discover now