Proloog

2.2K 54 5
                                    

Sofie pov

Het begon allemaal 10 jaar geleden.

Louis is mijn broer en hij woonde met mijn ouders en mij in een kleine flat in Londen. Toen hij naar de middelbare school ging kwam er een jongen genaamd Niall in zijn klas. Ze worden beste vrienden en hij neemt Niall mee naar ons huis. Ik kwam net uit school en stelde me voor aan Niall. Ik vond hem een leuke jongen en hij was heel lief. Ze speelden vaak bij elkaar en hadden een hechte band met elkaar. Een jaar later ging Niall verhuizen naar Ierland, zijn geboorteland. Zijn ouders miste hun familie heel erg. Louis was heel verdrietig en boos. Toen Niall wegging met het vliegtuig deed Louis heel bot tegen hem. Ik gaf Niall een knuffel en hij beloofde om terug te komen. Ik was verdrietig, maar ik was er al snel overheen toen er een nieuw meisje bij mij in de klas kwam genaamd Robin. We werden beste vriendinnen en deden alles met elkaar. Toen ik 10 werd gingen we fietsend en schreeuwend de hele stad door en riepen dat ik al 10 was. Louis had helemaal geen zin om vrienden te maken. Hij kon niet geloven dat Niall weg was. We kregen nieuwe buren. Ze hadden een zoon genaamd Harry, hij had heel grappig haar. Hij vond mij heel schattig en ik voelde voor hem als zijn kleine zusje. Hij had zelf geen broertjes of zusjes. Robin zag wel wat in Louis en wilde alleen maar bij hem zijn. Ik werd geïrriteerd ervan, maar het was mijn beste vriendin, dus ik moest het maar laten gaan.

Twee jaar later

Louis was inmiddels al 16 en ik was 12. Louis ging op zichzelf wonen op kamers aan heeleeemaaaal de andere kant van Londen. Hij ging studeren en woonde op kamers samen met een jongen genaamd Liam. Hoewel Louis ouder was, leek Liam ouder, omdat hij gewoon wat volwassener was. Ik ging naar de middelbare school en ik was heeeel zenuwachtig. De dag voordat ik daarheen ging, ging ik naar Louis toe aan heeeleeemaaaal de andere kant van Londen. Liam was ook op zijn kamer en ik stelde me voor. We praatten met zn drieën over de middelbare school en ik ging in de avond opgelucht naar huis.

Ik ging nog even bij Harry langs en vertelde over morgen. Hij zei dat het allemaal goed kwam en dat Robin ook naar dezelfde school ging. Dus ik kende sowieso iemand. En zo ging het verder blablabla.

Ik kwam in een hele leuke klas en Robin zat ook in die klas. Je mocht zelf weten waar je ging zitten, dus ik zat naast Robin. Achter ons zaten Nicky & Lisa en voor ons zaten een of andere rare meisjes die we na de eerste dag nooit meer gezien hebben. Helemaal verdwenen, uit het niets. We moesten in groepjes werken en we werden bff's met zn vieren

2 jaar later

Ik ging op vakantie naar Ibiza samen met mijn ouders en Louis. Louis ontmoette Zayn en ik ontmoette Geeske. We gingen met zn vieren naar het strand, aten bij elkaar en gingen met elkaar naar de disco. De vakantie vloog voorbij en Geeske & Zayn bleken ook in Londen te wonen. We wisselden adressen uit en Geeske bleek heel dichtbij ons te wonen en Zayn woonde heel dichtbij het studentenhuis waar Louis studeerde.

Ik zag een reclame op tv van x-factor en gaf Louis op. De volgende dag werd hij gebelt dat hij mocht meedoen aan x-factor. Hij was verbaast, maar vond het gelukkig heel leuk. Hij deed auditie en hij mocht alleen door als hij samen een groep ging vormen met nog 4 andere jongens. Hij zat er tegenop, maar hij ging ermee akkoord. Toen hij die jongens zag vond hij het helemaal niet erg meer.

Hij kwam die avond naar ons huis toe met zijn 'band'. Ik keek verbaast op toen ik Louis aan zag komen lopen met jawel Zayn van vakantie. Ik vlieg Zayn om zijn nek en was heel blij om hem weer te zien. Toen kwamen Liam & Harry aanlopen en ik keek verbaast. Liam ?? De kamergenoot van Louis. Ik dacht er even overna maar dacht toen: Louis was ook aan het studeren en hij zit in dezelfde band. Liam wilde mij een hand geven, maar ik gaf hem een knuffel. Hij keek verbaast, maar knuffelde terug. Ik liep naar Harry toe: ik wist niet dat jij kon zingen, waarom heb je dat nooit verteld ??' Ik vond dat ik niet goed kon zingen, maar mijn nichtje heeft me opgegeven' zei hij. Toen kwam heel voorzichtig Niall om de hoek lopen. Ik trek een sprintje, ik spring op hem en we vallen lachend op de grond.

2 jaar later

Inmiddels wonen we in een groot huis in Londen, hebben we een studio in onze kelder en heb ik mijn eigen zwembad in de tuin. De jongens zien mij als hun little sister en ik ben er trots op. Ze zijn inmiddels al best wel beroemd en touren rond in heel Engeland & Ierland. Ik ben al een paar keer naar hun concerten geweest en ik vind het elke keer weer geweldig! Als de jongens niet hoeven te touren zijn ze meestal bij ons thuis. Niall en ik hebben een speciale band. Mijn beste vriendinnen weten niks over dat One Direction (de naam van de boyz) in mijn huis leeft.

The Drama Queen { Dutch } ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin