20 • 3 keer is scheepsrecht

326 21 14
                                    

'Jaa, ik wil het Louis'

'Oke daar gaan we dan' zeg ik. Ik stap van haar af en pak een condoom uit mijn nachtkastje. Ik doe hem om en ga weer op Robin liggen. Als hij er bijna inzit, wordt er ineens geklopt. Snel trek ik de dekens over ons heen en ga ik naast Robin liggen. Er wordt nog een keer geklopt, maar deze keer wordt de deur zelf al open gedaan. Niall komt binnenstormen. 'Uhm sorry dat ik stoor, maar de politie heeft wat vragen voor jullie over vanmiddag' zegt hij en ik zucht. 'Okay, we komen eraan' Niall sluit de deur achter zich en loopt naar beneden.

'Robin, ik beloof je. Vandaag gaat het nog gebeuren. Al is het om 23:59, I don't care. Okay?' Ze zucht en staat op uit bed. Ze begint al haar kleren weer aan te doen en gooit mijn kleren naar me toe. 'Babe' ze draait zich om. 'Wat is er Robin? Wil je het niet of vind je het eng? Eerlijk zijn he!' zeg ik en ze zucht. 'Ik wil het heel graag en tuurlijk vind ik het een beetje eng, maar dit is al de tweede keer dat we onderbroken worden en dat irriteerd een beetje' zegt ze en ik zucht opgelucht. Gelukkig wilt ze het nog. Ik kleed me aan en laat mijn condoom omzitten. Robin loopt de deur uit en net voor de trap pak ik haar bij haar middel beet. Ik plaats kusjes in haar nek en zeg: 'Vanavond is voor jou babe' Ze grinnikt en loopt de trap af terwijl ik haar nog steeds vast heb. In de gang geef ik nog een kusje op haar hoofd en laat ik haar los. Ik open de deur naar de woonkamer en als Robin erdoor is, sluit ik hem weer. Ik kan niet meer naast Robin op de bank zitten, dus ga ik tegenover haar zitten op een andere bank. Naast mij op de bank zitten Niall en Liam en naast Robin op de bank zitten Sofie en Zayn. De politie zit op de middelste bank.

'Wij hebben wat vraagjes voor jullie in verband met het meisje/de vrouw die vanmiddag in jullie huis was. Is dat goed?' vraagt een van de politiemannen. 'Jahoor' zeg ik en Robin knikt. 'Willen jullie even een rustig plekje om te praten?' vraagt Sofie.

'Jaa, dat zou fijn zijn' zegt een van de politiemannen en Sofie zegt dat we wel in de serre kunnen gaan zitten. Ik knik en loop voorop naar de serre aan de achterkant van het huis. Er staat een tafel met 4 stoelen. Ik ga zitten en Robin komt naast me zitten. De politiemannen gaan tegenover ons zitten. 'Ik ben Agent 001 en dat is Agent 003' zegt agent 001 en hij wijst naar agent 003. 'Aangenaam, ik ben Louis en deze mooie dame naast mij is Robin' Ik geef agent 001 een hand.

'Ik stel de vragen en agent 003 maakt aantekeningen' zegt agent 001 en wij knikken.

'Hoe zag de vrouw eruit?'

'Ze heeft blond kort haar en blauwe ogen. Ze had een zwarte jeans aan en een witte top met 'Bitches be like' erop' zegt Robin.

'Hoelaat was ze bij jullie?'

'Wij waren boven en weten niet hoelang ze er al stond, maar toen we haar zagen was het half 4' zeg ik.

'Kennen jullie haar?'

'Jaa, ze is een vriendin van Nicky van de basisschool. Naja was. Ze heeft toen ook Zayn bedreigt' zegt Robin.

'Hoe heet ze en hoe oud is ze?'

'Ze heet Mariëlle de Boer en is 19 jaar' zegt Robin.

'Waar waren jullie toen ze bij jullie was?'

'Wij waren in de slaapkamer privé dingen aan het doen en ze maakte foto's van ons' zeg ik.

'Waren jullie naakt?'

'Jaa, dat is nog het ergste' zegt Robin

'Wat deden jullie toen jullie wisten dat ze daar stond?'

'Ik keek om en ik zag haar staan. Ik werd boos op haar en toen ze nog meer foto's maakte heb ik haar geslagen. Ze rende huilend de trap af en het huis uit. Ik achtervolgde haar totdat ze uit ons huis was en deed toen de deur dicht' zeg ik.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now