7 • Een pak slaag

511 27 6
                                    

Louis pov

Ik sta naast Robin, zie de angst in haar ogen en vraag wat er is.

'Ik dacht dat ik iemand zag lopen daar' zegt ze.

'Waar bedoel je, babe?'

'Nou daar, in de tuin' zegt ze.

'Je verbeelt het je vast, je bent gewoon bang. Kom hier' zeg ik en ik geef haar een knuffel en een kus op der hoofd. We lopen samen naar buiten. Ik til haar spullen naar buiten, leg ze in de kofferbak en sluit de kofferbak. Ik loop naar de zijkant van de auto, doe de deur voor haar open, we stappen in en ik sluit de deur. Als de politie ook ingestapt is gaan we weer naar het huis van Sofie en Louis, wat ik beschouw als mijn eigen huis. Ik kom er al 5 jaar lang.

Als we thuis zijn pak ik Robin haar spullen en lopen we naar binnen. Robin wilt haar spullen op Sofie's kamer hebben, dus loop ik met haar spullen naar Sofie's kamer en zet ze neer.

Liam pov

Ik zit samen met een bodyguard in de auto opweg naar het huis van Lisa, als we daar aankomen, zien we haar niet klaarstaan. Ik loop naar haar deur en bel aan, huh wat raar, niemand doet open ?? Ik loop naar binnen en ik zie Lisa liggen met een bloedneus en een blauw oog. Ik loop naar haar toe en luister naar haar hartslag. Pfff gelukkig, ze leeft! Ik haal de bodyguard en hij doet mond-op-mond beademing en Lisa proest water uit. We pakken spullen leggen het in de auto en lopen terug. Ik vraag wat er gebeurt is en ze zegt: 'ik deed mijn deur open om klaar te gaan staan buiten en er kwam iemand op mij af lopen en sloeg me heel hard in mijn gezicht en toen werd het zwart voor mijn ogen'. Wil je naar het ziekenhuis of ?? 'Uhm neehoor, laten we gewoon naar de anderen toe gaan' zegt ze. We rijden wel eerst even naar huis en dan halen we de Geeske en Nicky op. Eenmaal thuis zetten we Lisa met haar spullen af en Harry neemt haar spullen over en zet ze op Sofie's kamer. Wij rijden door naar Geeske en Nicky. Als we hun opgehaalt hebben, gaan we even naar de mac drive en halen een mac flurry en rijden dan door naar huis. Harry en Liam pakken hun spullen en zetten ook hun spullen op Sofie's kamer. Ik bedank de bodyguard en zwaai hem uit.

Lisa pov

Ik vertel de meiden wat er gebeurt is, als we boven op Sofie's kamer zitten om de spullen uit te zoeken. Sofie en Robin schrikken heel erg, je ziet de angst in hun ogen. Geeske en Nicky vragen of het gaat en ik zeg dat ik er bijna geen last meer van heb. We gaan verder met make-up uitzoeken, als ik ineens heel misselijk word. Sofie zegt dat ik maar beter even naar beneden kan gaan en even wat zoets moet drinken. Zo gezegt, zo gedaan, loop ik naar beneden en zie daar Harry, Niall en Louis tegen elkaar gamen en Zayn zit er maar treurig bij. Ik ga naast Zayn zitten en vraag hoe het gaat, hij fluistert bijna en zegt dat hij bang is. Ik heb Zayn nog nooit zo gezien en word er zelf ook een beetje bang van. Liam is drinken aan het pakken in de keuken en ik roep dat ik limonade wil. Harry kijkt op en zegt: 'hey Lisa, hoelang zit je daar al ?? Ik had helemaal niks door'. Ik zit hier pas net zeg ik en ik steek mijn tong uit. Harry komt naar me toelopen en gaat me kietelen, ik begin vol te gillen en Niall en Louis kijken me raar aan, kijken dan naar elkaar en knikken. Ze lopen naar de keuken en komen terug met iets in hun handen. Ik denk ohnee, maar voordat ik weg kan rennen is het al gebeurt.

Geeske pov

We zijn eindelijk klaar met de make-up verdelen, naja we zijn er niet uitgekomen, dus hebben we besloten om alles bij elkaar te leggen en gewoon te pakken als je wat nodig hebt. We hebben de kleren wel gesorteerd. We hebben 5 kasten, dus iedereen een eigen kast. Nicky en ik lopen naar beneden en zien Lisa helemaal onder slagroom zitten, ondertussen zien we Niall en Louis, ook helemaal onder de slagroom, naar boven lopen. We denken: het zal wel, lopen naar de kelder en gaan de kasten in elkaar zetten en Zayn helpt ons.

Niall pov

Louis en ik lopen naar boven. Sofie staat met haar rug naar ons toe en ik geef haar van achter een knuffel, terwijl ik helemaal onder de slagroom zit. Louis valt Robin aan en ze vallen samen op de grond. Wij lachen ons kapot en ze staan weer op.

'Wat is er met jullie gebeurt?' vraagt Sofie en zij en Robin beginnen heel hard te lachen. Nou, Lisa vroeg erom dus ja, we zitten onder de slagroom, wil je proeven ?? Vraag ik met een grijns op mijn gezicht. Sofie komt naar me toelopen, likt mijn mond schoon en ik zoen haar. We worden onderbroken door Robin die zegt: 'okeoke, zo is het wel weer genoeg tortelduifjes'. Sofie en ik beginnen te lachen en ik sla een arm om haar heen. Robin en Sofie leggen uit dat we 5 kasten hebben voor 10 personen, dus of Louis en ik het goed vinden als Sofie en ik een kast delen en Louis en Robin een kast delen. Louis en ik stemmen in en we lopen met zijn vieren naar beneden. Nicky en Geeske hebben het ook gevraagt aan Liam en Zayn en die vonden het best. Dus Robin en Louis zijn verplicht om samen een kast te nemen, maar dat vinden ze vast niet erg.

Nicky pov

We hebben de kasten in elkaar gezet en halen onze kleren van boven naar de kelder toe en Harry vraagt waarom hun onze spullen dan naar boven moesten tillen en wij zeggen allemaal tegelijk: 'goeie vraag' en we beginnen heel hard te lachen. Als iedereen klaar is met hun kleren in de kast te leggen pakken Niall en Louis een kussen en slaan Sofoe en Robin. Hun pakken ook een kussen en slaan terug. Zo hebben we een kussengevecht van een uur lang. Ondertussen gaat boven de telefoon, maar niemand hoort hem.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now