33 • Pizza

233 17 9
                                    

Liam pov

Zayn, Harry, Geeske, Nicky, Robin, Oma en ik zitten rond de tafel en spelen een potje monopoly.

'Woehoe, ik heb lekker gewonnen!' roept Nicky door de kamer heen en ik pak haar geld af.

'Nu ben ik de rijkste'

Ze kijkt me boos aan en ik krijg een grijns op mijn gezicht. 'LIAM PAYNE'

Sofie pov

We zijn op het vliegveld aangekomen en kunnen gelukkig met de vlucht mee van 7 uur. We hebben net bij Starbucks koffie en muffins gehaalt en zijn nu op weg naar Gate 14.

We lopen op ons gemakkie daarheen en het verbaast me dat er geen paps of fans zijn.

'Kijk Niall, met dat vliegtuig vliegen we!' Ik wijs naar een klein vliegtuigje en zie Niall's gezicht betrekken. 'Kom op Ni, we zitten we maar een uurtje in'

Ik trek hem mee en we laten onze tickets zien. 'Helemaal oke, jullie mogen door de buis heen!'

We lopen door de buis heen en ik begin te springen en te rennen als een klein kind. Niall kijkt me raar aan en als ik mijn duim opsteek, proest hij het uit van het lachen.

Ik wacht op Niall en als hij naast me loopt en mijn hand vast pak, lopen we hand in hand verder.

Ik loop nietsvermoedend het vliegtuig in en zie dan 2 mensen zitten. Nee, are you kidding me?! Kan deze dag nog erger worden?!

Niall tikt me aan en ik kijk hem aan. Hij maakt met zijn hoofd een gebaar naar Lisa en Luke die doodleuk naast elkaar hand in hand in het kleine vliegtuigje zitten. Ik heb zo'n zin om die meid te wurgen! Ze heeft mijn beste vriend beledigd en daar zal ze voor boeten!

'Blijven ademen Sofie' Ik merk nu pas dat ik de hele tijd mijn adem heb ingehouden en blaas snel uit. Mijn knokkels zijn wit, omdat ik er zo hard mijn handen in elkaar geknepen heb en mijn lippen zijn zo rood als een rode appel, omdat ik op mijn lip bijt. Allemaal om Lisa niet aan te vallen.

Niall heeft nog steeds mijn hand vast als Luke op me af komt lopen. Luke, de jongen die ik geholpen heb. De jongen die ik mee naar Engeland heb genomen. De jongen die nooit iemand kwaad zou doen. Diezelfde jongen heeft zojuist het hart van mijn beste vriend gebroken.

'Kan ik even met je praten, Soof?' Ik kijk naar Niall en hij knikt. Ik zucht even diep en loop dan met Luke mee naar de achterkant van het vliegtuig.

Niall pov

'Kan ik even met je praten, Soof?' Sofie kijkt naar mij en ik knik. Het is inmiddels een jongen die je kan vertrouwen en Lisa zoende hem. Sofie zucht even diep en loopt dan achter Luke aan naar de achterkant van het vliegtuig.

*Wilt u allemaal zo vriendelijk zijn om te gaan zitten en uw gordel vast te doen*

'Nou... Eigenlijk niet, maar omdat het moet, zal ik het maar doen he' Ik hoor iemand grinniken en kijk achterom. Daar staat het mooiste meisje van de wereld, Sofie!

'Babe, kom je zitten?' Ze komt op mijn schoot zitten en zoent me. Na een minuutje onderbreek ik de zoen en duw ik haar op de stoel naast me. Ik doe haar gordel vast en doe dan mijn eigen ook vast.

*Uw luchtmasker zit boven uw hoofd en uw zwemvest onder de stoel. Fijne reis*

'Hoe ging het, babe?' Ik zie Sofie slikken en pak haar handen beet. 'Je hoeft het niet nu te vertellen hoor, het kan ook later'

Ze denkt even na en knikt dan. 'Ik vertel het zodra we onze gordels mogen losdoen en mogen lopen'

Ik knik en pak mijn telefoon. Ik speel wat spelletjes en hoor dan diezelfse irritante stem door het vliegtuig heen galmen.

*U mag uw gordels losmaken en lopen*

'Fjoeiw finally!' Ik spring op uit mijn stoel. Naja, dat was de bedoeling. Maar mijn gordel zat nog vast, dus ik val weer terug in mijn stoel. Ik hoor naast me iemand heel hard lachen en maak mijn gordel los. Ik spring op Sofie en kietel haar. 'Genade, genade'

'Niks genade, zeg dat ik de knapste jongen ben van de hele wereld' Ze knikt nee. 'Never in a million years'

Ik ga verder met kietelen en ze gilt het uit.

De vrouw komt langs met de eten en drinken kar en ik bestel 2 blikjes cola, een pizza, een donut en een bakje pringles. 'Dat wordt dan €12,50 alsjeblieft'

Wow, ik ben gelijk blut ofso. Ik geef haar een tientje en een vijfje en krijg €2,50 terug. De vrouw van de kar kijkt niet erg blij en ik wil dat mensen blij zijn, anders word ik chaggo.

'Mag ik u iets vragen?' De vrouw kijkt om zich heen en ziet dat ik het vroeg. Ze kijkt me verbaast aan, maar knikt dan. 'Tuurlijk, jonge man. Vraag maar raak'

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now