43 • Ambulance again

197 18 4
                                    


Harry pov

Ik neem mini Harry op mijn rug, die ik tegenwoordig kleine noem, en loop naar Sofie toe. 'Red je het, babe? Wij zijn over een kwartiertje weer terug' Ze geeft een kus op mijn wang en ik bloos een beetje.

'En waar blijft mijn kus dan?' vraagt kleine en Sofie likt aan zijn wang. 'Iel Soof! Wtf are you doing?'

Ik lig op de grond van het lachen en kom niet meer bij. Als ik Sofie een selfie zie maken met haar tong naar buiten, begin ik weer te lachen. Niet uitlachen, maar toelachen. Want het zag er gewoon grappig uit.

Ik pak mijn mobiel uit mijn zak en bekijk de barst die over mijn hele scherm loopt. Misschien moet ik hem toch een keer laten maken?

Ik unloc mijn mobiel en glimlach als ik mijn achtergrond zie. Sofie, kleine en ik staan op de foto, met palmbomen als achtergrond op het vliegveld waar we een paar uur geleden aangekomen zijn. Ik open insta en er komt een foto tevoorschijn van een meisje met bruin haar en ze steekt haar tong naar buiten. Rara, wie zal het zijn?

Ik like de foto en kijk wat ze eronder heeft gezet. Ik lach bij de naam van kleine. 2 fab 4 u, hoe verzint ie het? Die gast is zo droog, maar tegelijkertijd zo grappig. Echt een tweede mij!

'Harry, kom je nog?' Ik word uit mijn gedachten gehaalt door de kleine ik en plaats snel nog even een reactie onder de foto van Sofie. 'Lekker Likken babe'

Sofie begint te lachen en te blozen en kijkt mijn kant op. Ik ben inmiddels opgestaan en werp haar een handkus toe. Ik draai me weer om en pak de hand van de kleine vast. 'Lets go with the flow'

We lopen de kamer uit, naar de lift toe. Bij de lift aangekomen, zien we dat hij defect is en zullen we toch echt de trap moeten nemen. 'Dat wordt de trap, kleine' Hij trekt een pruillipje en ik begin te zingen.

'You and I we don't wanna be like them Because I'm all about that base, about that base, no trouble And we dance all night to the best song ever I'm half a heart without you Dancing in the mirror, singing in the shower Blurred Li...'  Ik word onderbroken door een harde schreeuw en een boem. Ik kijk naast me en zie dat kleine bewusteloos op de trap ligt. Ik raak in paniek en bel 112.

(112= 112 mensding ~ H=Harry)

112: hallo, wilt u politie, brandweer of ambulance?

H: een ambulance.

112: hoe heet u en waar bevindt u zich op dit moment?

H: Harry Styles. Olifantenresort in Klein-Afrika.

112: OMG, DÉ HARRY STYLES?!

H: kom potverdorrie gwn een ambulance brengen. Mijn neefje is hier aan het sterven.

112: ohja, uhm sorry. Komt eraan.

Ik hoor haar net nog zeggen tegen een collega dat er een ambulance met spoed hierheen moet komen voordat ik ophang. Uhm, Sofie moet dit weten! Zal ik naar haar toe gaan of bellen? Kom op Harry, denk na! Je laat een bewusteloos iemand niet alleen!

Ik scroll naar de 'S' en zie 'Sofie ❤' staan. Ik klik erop en dan op het belicoontje. De telefoon gaat 1 keer over en dan neemt ze op.

(H=Harry - S=Sofie)

S: schat, waarom bel je inhemelsnaam als we ons in hetzelfde hotel bevinden?

H: kleine ligt bewusteloos op de trap en ik heb 112 al gebeld.

Ik hoor een deur open en dicht gaan door de telefoon en ik hoor gesnik.

H: Soof, rustig. We zijn in het trappenhuis bij de

Even kijken welke verdieping we zitten.

H: derde verdieping.

Ik hoor Sofie alleen ademen door de telefoon en dat is het teken dat ik niet moet ophangen. Haar neefje is hardstikke belangrijk voor haar en ik steun haar daarin, want hij is zoveel voor mij gaan betekenen.

Ik hoor de piep en dat betekent dat Sofie heeft opgehangen. Ik hoor gesnik en kijk achter me. Sofie is aan het huilen en ik sta op om haar te troosten. Ik geef haar een knuffel en de ambulancebroeders komen binnenlopen. Ze leggen kleine op de brancard en lopen de trap af. Ik leg mijn hand op Sofie's onderrug en zo lopen we de trappen af. We gaan bij kleine in de ambulance zitten opweg naar het ziekenhuis.

Louis pov

Ik scroll wat rond op twitter en zie dan wat opmerkelijks voorbij komen. Sofie en Harry stappen in een ambulance. Waarom? Wat is er gebeurt?

'LIAAAAMM!!' Liam komt naar beneden gerent en hijgt nog wat na. Ik klik de foto aan en geef mijn mobiel. Liam schrikt een beetje en kijkt me dan vragend aan. 'Wie heeft de foto erop gezet?'

Ik klik de foto weg en klik de tweet aan. Ik kijk naar de gebruikersnaam en kan het niet geloven. 'Uhm Liam, klein probleempje'

Liam schud met zijn hoofd en legt zijn handen in zijn nek. Hij denkt even na en kijkt even de kamer rond. Hij staat op en begint heen en weer te lopen. Elke keer, twee passen vooruit een draai en weer twee passen vooruit. En dat wel 100 keer. Als de klok aangeeft dat het 12 uur 's middags is, komt er eindelijk iets uit Liam's mond.

'Dit meen je niet. Eerst haar laten stikken en nu haar gaan stalken?!'

Niall pov

Die meid, die ik mijn vriendin kon noemen, die altijd zo lief en zorgzaam was, die altijd iedereen hielp, die meid die mij opvrolijkte als ik down was, heeft me bedrogen. En niet zomaar, nee. Zij is met mijn beste vriend naar bed geweest.

Die jongen, die mijn vriend was, mijn beste vriend zelfs, en die er altijd voor me was als ik down was, die jongen die als een broer voor me voelde, heeft me bedrogen. En niet zomaar, nee. Hij is met mijn meisje naar bed geweest.

Ze hebben allebei zo een grote fout gemaakt.

En daar zullen ze voor boeten.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now