1 • Party hardy

781 44 9
                                    

Sofie pov

Omg, ik word over een maand al 18!! Over 31 dagen ben ik officieel volwassen!! Ik ben super druk, maar gelukkig ben ik alleen thuis. Mijn ouders zijn op vakantie naar Spanje en Louis en de boys, geen idee waar ze zijn, maar niet hier in ieder geval. Ik besloot om een ik-ben-over-een-maand-18-feestje te geven. Ik bel als eerst Robin: 'Heeyy Robin, met mij! Zin in een ik-ben-over-een-maand-18-feestje ?? 'Heeeyy, jaaa!! Ik ben trouwens met Nicky' zegt ze. 'Komen jullie dan naar mijn huis over een halfuurtje ??' vraag ik. 'We gaan ons even opmaken en dan komen we eraan, TOT ZOOOO' zegt ze. 'Daagg' zeg ik en dan bel ik Lisa: ZIN IN EEN IK-BEN-OVER-EEN-MAAND-18-FEESTJE ?? 'Jaaa tuurlijkk!! Wanneer ??' vraagt ze. ''Over een halfuurtje bij mijn huis?!' roep ik. 'Okeeejj ik ben der over een halfuurtje!' zegt ze. Als laatste bel ik Geeske: 'Geeeeeeskeeeeee ga je nog wat boeiends doen ?? Vast niet' Antwoord ik op mijn eigen vraag. 'Dus ben over een halfuurtje bij mij, all rightt ??' 'Jaa, leuk!! Zie je zooo!' zegt ze. Ik zet 'The story of my life' op en begin heel hard mee te zingen, waardoor ik niet hoorde dat Niall binnenkomt. Ik draai me om en zie Niall staan. Het drong tot me door dat ik heel hard aan het meezingen ben en ik voel mezelf rood worden. Ik kijk naar de grond, totdat de eerste klanken van het liedje 'You and I' opkomen. Ik begin zachtjes mee te zingen.

Niall pov

Ik doe de deur open en hoor een stem heel hard meezingen met 'The story of my life'. Man, wat heb ik die stem gemist denk ik bij mezelf. Inmiddels is Sofie omgedraait en kijk ik recht in haar mooie groen-bruine ogen. Ik voel dat ik rood word en zeg: 'Louis komt er zo aan hoor, ik mocht alvast naar binnen' en laat de sleutels zien. Als ik de eerste klanken van het liedje 'You and I' hoor, begin ik zachtjes mee te zingen. Ik hoor Sofie ook zachtjes zingen, ik loop naar haar toen en geef haar een knuffel en we gaan allebei harder zingen. "Ons" moment wordt onderbroken, omdat Harry binnenkomt en heel hard schreeuwt: 'Heeyy boyss, kom is kijken wat onze blonde en kleine aan het doen zijn'. Ik laat haar snel los en zie de teleurstelling in haar ogen en ik zeg tegen haar 'Ik heb je gemist kleine' en steek lachend mijn tong uit.

Louis pov

Harry, Niall kom is helpen met spullen tillen! Ik zie Harry aankomen en vraag wat mijn zusje en Niall aan het doen waren en hij zei dat het niks bijzonders was. Ik loop naar binnen met mijn armen vol spullen, loop naar de keldertrap en val bijna over de spullen die op de trap zijn, maar slaag erin om de spullen te ontwijken en ik zet het de spullen zachtjes neer in de kelder, dan ren ik de trap op en geef Sofie een knuffel en vraag hoe het gaat. Ze zegt dat alles goed gaat en dat is een hele opluchting voor mij. Ik vraag waar pa & ma zijn en ze blijken op vakantie te zijn in Spanje, dus lekker rustig in huis. Naja met Niall & Harry in huis is het niet bepaald rustig, Zayn is al iets rustiger, maar gelukkig is Liam degene die meestal alles onder controle heeft, met de nadruk op meestal. Als we alle spullen naar binnen hebben gebracht gaat de telefoon. 'Sofie neem jij ff op ??' vraag ik, terwijl ik wat drinken pak.

Sofie pov

Ik ren naar de telefoon en neem op: Hooii met Sofie. 'Heey Sofie met Lisa, moet ik nog wat meenemen naar jou huis ??' vraagt ze. Shit helemaal vergeten, ik zeg dat ze niks mee hoeft te nemen en zeg 'tot zoo'.

'LOUIS WAAR BEN JEEE ?? 'HIEEERR!!' schreeuwt hij. Ik vind hem in de kelder met de andere jongens. Ik word door Harry opgetild in de houding hoe je een baby vasthoudt en wordt naar de slaapkamer van de jongens gebracht, die ook in de kelder is. Hij gooit me op bed en alle jongens springen op me, Liam dit keer ook. Ik stik zowat en vraag of ze eraf willen gaan en uit mijn verbazing gaan ze van me af.

'Lou, mijn vriendinnen komen zo hierheen, voor een ik-ben-over-een-maand-18-feestje dus jullie zullen in de kelder moeten blijven...'

'PARDY HARDY'

Harry en Niall rennen schreeuwend naar boven en pakken overdreven veel eten en drinken en zetten heel hard 'What makes your beautiful' op en zingen heel hard mee. Ik moet erom lachen en zeg tegen Louis dat mijn vriendinnen het wel geheim kunnen houden, dus lopen ook Louis, Liam en Zayn mee naar de huiskamer. Ik roep dat ik me ff ga omkleden en loop naar mijn kamer toe, eenmaal in mijn kamer zie ik een hoofd om de deur heen komen. Het is Niall.

'Heyy, wat doe jij hier nou ??'

'Ik wilde je kamer zien' zegt hij en hij bloost en grijnst tegelijkertijd.

'Kom maar verder hoor!' zeg ik en Niall loop mijn kamer in en kijkt naar de foto's die aan de muur hangen. Intussen ruil ik mijn joggingspak om in een leuke spijkerbroek met een wit hempje en een rood bloesje daarover heen aan.

Ik loop naar mijn spiegel toe en Niall draait zich om en we botsen tegen elkaar aan. Ik verontschuldig me en Niall zegt dat het niet geeft. De bel gaat en ik wil naar beneden lopen, maar Niall houdt me tegen. Hij geeft een kus op mijn wang en fluistert in mijn oor 'ik heb je gemist'.

The Drama Queen { Dutch } ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu