3 • Domino Day

559 30 9
                                    

Sofie pov

Ik lig lekker te slapen totdat ik een klap hoor.

Ik schiet omhoog en tik zachtjes op Niall's rug, maar Niall is weg. Ik word bang. Wat is hier aan de hand ?? Ik trek snel een pyjama aan en pak mijn honkbalknuppel. Ik loop met mijn mobiel in mijn hand en heb de cijfers 112 al ingetikt. Ik loop naar beneden met de honkbalknuppel als bescherming voor me. Ik zie de deur openstaan en ik gil heel hard. Niall komt naar binnen lopen.

'rustig maar schatje'

'Wat was die knal?' vraag ik met een trillende stem. Niall komt naar me toelopen en omarmt me.

'ga maar lekker slapen. Ik leg het morgen wel uit'

'Ik kan niet slapen Nialler, ik werd zojuist wakker gemaakt door een knal, wat was dat ?? Vertel het maar gewoon. En waar zijn Liam, Zayn en Harry trouwens ??'

'Ik kon niet slapen dus ik liep naar beneden en zag daar Zayn, Liam en Harry gamen, ik deed mee totdat we die knal hoorde. We renden naar de deur en wat bleek, de fiets van Robin staat niet meer in de voortuin en de andere fietsen lagen als een rijtje dominostenen over elkaar heen. Liam en Zayn zijn de andere fietsen aan het binnenzetten en Harry is met de politie aan het bellen in de keuken' zegt Niall.

Harry pov

Ik bel de politie en leg het hele verhaal uit, ook van de inbraak op Robin haar huis eerder deze avond/nacht. De politie zegt dat dat niks met elkaar te maken hoeft te hebben en dat ze nu komen onderzoeken. Ik hang op en loop de kamer in. Ik loop naar Sofie en Niall toe en leg uit wat de politie zei.

Als Zayn en Liam binnenkomen vertel ik het ook tegen hen en we gaan op de bank zitten. We zitten allemaal om Sofie heen, want ze is heel bang.

'Slapen Louis & Robin nog of zijn ze wakker ??' vraagt Louis ineens.

'Ik denk dat ze nog slapen, want ze slapen altijd overal doorheen' zegt Sofie. Zij zal het wel weten, omdat het haar broer en beste vriendin zijn.

Politie pov

Ik kom aan bij een heel groot huis en bel aan. Ik hoor een gil en voetstappen. Een jongen van ongeveer 22 jaar doet de deur open.

'Hallo, ik ben Harry. Kom verder' Ik geef hem een hand.

'Hallo Harry, ik ben Piet. Je hoort me wel, maar je ziet me niet'

Ik zie nog 3 jongens en 1 meisje in de kamer zitten en stel mezelf voor. Ik vraag wie hier woont en het meisje staat op.

'Hallo, ik ben Sofie. Maar ik was er niet bij toen het gebeurde, want ik lag te slapen' Ik knik en wil verder vragen wie er dan wel bij was, maar ze praat al weer verder.

'Niall heeft het wel allemaal meegemaakt' Ze wijst naar een jongen die ook ongeveer 21/22 jaar is, maar 'Niall' heeft blond haar. Ik vraag waar het gebeurt is en 'Niall' vertelt alles en wijst alles aan. Ik onderzoek het en zeg dat er geen sporen te vinden zijn op de grond.

'Er stonden nog andere fietsen in de tuin die hij/zij aangeraakt heeft. Ze staan in de garage, kom maar mee' Ik onderzoek de fietsen en vind wat 'dna'. Ik loop terug het huis in, bedank 'Harry' voor het bellen, bedank 'Sofie' voor de gastvrijheid en bedank 'Niall' voor het aanwijzen en vertellen van het verhaal. Ik loop de deur uit en sluit hem achter me. Ik loop naar mijn auto en rijd naar het bureau toe.

Liam pov

'We moeten voortaan de fietsen binnenzetten en het lijkt me ook handig om camera's op te hangen'

'Zullen we ze morgen gaan kopen?' vraagt Niall.

'of we kopen ze over een paar uur, het is inmiddels al half 6 's ochtends' zegt Harry betweterig.

'Zullen we een taart, pannenkoeken en koekjes bakken voor het ontbijt?' vraagt Niall.

'Jij denkt ook altijd aan eten he Nialler' reageert Sofie op Niall. Niall beantwoord haar vraag met een zoen. Zayn, Liam en ik roepen: 'oeeeh' en Sofie wordt rood. Na 5 minuten vind ik het genoeg.

'gaan we nog bakken of niet?' Iedereen staat op om naar de keuken te lopen, maar wat we daar aantreffen...

The Drama Queen { Dutch } ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu