19 • Two times

366 22 11
                                    

Sofie pov

Ik begin te lachen en iedereen kijkt me raar aan.

Ik heb de taart perongeluk beneden in de kelder laten staan, toen we ze wakker gingen maken.

Ik ren naar beneden en struikel bijna over al die spullen die op de trap staan. We moeten echt een keer die trap leeghalen. Ik ga het er morgen over hebben met iedereen, want dit kan niet meer. Ik zoek naar de taart en vind hem eindelijk op een tafeltje. Gelukkig, er zijn geen muizen of ratten die hem hebben opgegeten!

Ik pak de taart van de tafel en loop rustig naar de deur toe. Ik open de deur met mijn elleboog en houdt hem open met mijn voet. Ik stap door de deur heen en laat hem achter me dichtvallen. Ik loop heel voorzichtig traptree voor traptree naar boven en bij de laatste tree gaat het fout. Ik struikel over een trui van een van de jongens en val met mijn gezicht in de taart. Ik glij op de trui van de trap af met de taart, naja wat er van over is in mijn handen. Niall en Louis komen gelijk aangerent en beginnen heel hard te lachen. Als ze zien dat ik niet lach, komen ze naar beneden gerent en vragen of het gaat. Ik begin te lachen en daarna ook huilen. Huilen van het lachen.

Niall tilt me op en legt me op ons bed neer en begint mijn gezicht af te likken. Hij begint bij mijn wang, dan via mijn oor zo naar mijn voorhoofd en dan mijn andere oor en wang. 

Louis pov

Robin komt binnenlopen. Sofie kijk even op en gaat daarna verder met Niall. Ze kijkt hun raar aan, maar dat snap ik wel, want Niall is Sofie's hoofd aan het aflikken en het lijkt net alsof hij een hond is.

Ik til haar op en leg haar op ons bed neer. Ik begin haar te zoenen en leg mijn hand op mijn wang en met de andere leun ik op het bed, zodat ik niet met mijn volle gewicht op haar lig. Ik ga met mijn tong over haar onderlip en ze opent haar mond. Haar handen gaan naar mijn haar en ze trekt er zachtjes aan. Ik kreun zachtjes in haar mond en ze begint te bewegen met haar heupen. Ik voel de bobbel in mijn broek groter worden en zeg tegen haar mond aan: 'niet nu babe. Niet waar Niall en Sofie bij zijn'

We gaan door met zoenen en ze gaat gewoon door met bewegen. We horen ineens een kuch en Robin en ik kijken op. We zien Liam, Nicky, Harry, Lisa, Zayn en Geeske staan en ze lachen heel hard. Ik ga van Robin af en ik kijk haar aan. We beginnen te lachen en kijken naar Sofie en Niall. Niall ligt op Sofie te slapen en Sofie slaapt ook. Ik glimlach als ik mijn zusje zo zie liggen met mijn beste vriend en sta op. Ik help Robin met opstaan door middel van mijn hand uit te steken en ze bedankt me met een kus op mijn wang. Ik glimlach en pak haar hand vast. Ik zeg tegen de andere dat we naar boven gaan en ze volgen ons. 

Als we in de kamer zijn, krijg ik ineens een plannetje. Ik pak een paar flessen cola en een paar zakken chips en leg het op tafel neer. Iedereen gaat op de banken zitten en ik ga op de tafel staan zodat iedereen mij kan zien. 

'Guys ik heb een plan!'

Iedereen begint al door elkaar heen te praten en ik probeer ze stil te krijgen en pas na de zoveelste poging lukt het en ik ga verder.

'Zoals jullie weten is Sofie over twee dagen jarig en ik wil dat ze de beste verjaardag van haar leven krijgt, want ze wordt 18!! Dus we moeten een leuke locatie regelen, een paar bodyguards, versiering en eten en drinken'

'Wat een goed idee!' zegt Robin.

'Ik kan wel een plek regelen!' zegt Zayn.

'Harry en ik regelen de boodschappen!' zegt Lisa.

'Ojaa?' vraagt Harry.

'Jaa' zegt Lisa en iedereen begint te lachen.

'Wij kunnen wel langs een feestwinkel gaan en ballonnen en slingers halen!' zeggen Nicky en Geeske.

The Drama Queen { Dutch } ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant