4 • Jumbo

556 29 7
                                    

Niall pov

We lopen naar de keuken en zien dan dat de hele keuken onder meel ligt. De achterdeur staat open en in de tuin zit Rouis ( Robin & Louis ) en we zijn opgelucht.

'Wat is er gebeurt met de keuken?' vraagt Sofie.

'Oh, ja dat. Oeps, we wilden een cake bakken, maar kregen een meelgevecht' zegt Louis heel onschuldig.

'We ruimen het zo zelf wel op' roept Robin erachteraan.

'Zayn & Harry gaan jullie boodschappen doen?'

'WE ARE ON OUR WAY'

Mariëlle pov

Gisteravond heb ik mijn slag geslagen. Mijn volgende stap is Zayn veroveren. Ik sta snel op en trek kleren aan, doe makeup op en ga ontbijten. Ik loop de deur uit en weet heel toevallig dat Zayn en Harry vandaag om precies 11 uur boodschappen gaan doen bij de Jumbo. Ik ga heel toevallig om kwart voor 11 naar de Jumbo fietsen vanaf mijn huis en ben om 5 minuten voor 11 in de Jumbo.

Ik loop wat rond tot ik Zayn en Harry zie binnenkomen, als ze achterin de Jumbo zijn, een beetje in de hoek, loop ik naar Zayn toe, pak hem beet en zoen hem. Feeelss.

Zayn pov

Wow, wat gebeurt er ?? Ik duw haar van me af en ze springt weer op me. Harry helpt me en springt op haar. Hij ligt op haar met haar in de houdgreep. Ze geeft hem een knietje en springt weer op mij en zoent me weer. Ik duw haar van me af en dan duwt ze een briefje in mijn hand en loopt de winkel uit. Ik vraag of het goed gaat met Harry en hij ligt kreunend op de grond. Ik help hem met opstaan en kijk dan naar mijn hand. Ik zie een briefje, wat zit er in het briefje ??

Wat?! Volgensmij ga ik echt dingen zien die er niet zijn. Ik lees het briefje:

Hey schatje patatje Zayn,

Ik ben vanaf nu je vriendin en je kan daar niks aan veranderen :D

Als je er iets tegen doet, ik weet waar je woont en waar al je vrienden wonen.

Ik kan op al jou accounts op twitter, facebook, instagram etc.

Duss, ik zie je morgen om 10 uur 's avonds in het park, anders weet ik Robin te vinden.

Kisses from your girlfriend ❤

Ik laat het aan Harry lezen en laat hem zien wat ik erbij heb gekregen, Harry schrikt. Ik denk bij mezelf, waarom moet ze mij hebben en hoe kent ze Robin ??

Ik wil mijn telefoon uit mijn zak halen, maar hij is weg. Ik roep uit paniek tegen Harry dat mijn mobiel weg is. Hij zegt dat dat meisje een of andere weirdo is en dat ze jaloers is.

Maar hoe wist ze dat wij op dit moment boodschappen gingen doen ?? Hoe kent ze Robin ?? Heeft dit te maken met de inbraak en de gestolen fiets ?? We moeten de rest waarschuwen!

'Kom Harry laat die boodschappen maar zitten, we moeten hier zo snel mogelijk weg!' We stappen in de auto en rijden naar Louis huis en rennen naar binnen. Louis en Robin zijn alweer aan het zoenen. Ze zijn helemaal lufie dufie.

Ik ga op de bank staan en vraag of iedereen even wil komen zitten. Iedereen komt zitten en kijkt aandachtig naar mij en ik begin mijn verhaal met de gebeurtenis in de Jumbo, daarna lees ik het briefje voor en als laatste laat ik zien wat erbij zat. Sofie schrikt heel erg en zegt met tranen in haar ogen: 'is dat een..'. Ik knik. Ze slikt even en barst dan in huilen uit.

The Drama Queen { Dutch } ✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz