45 • Gemeen plan

195 19 14
                                    

Hiernaast/boven een foto van kleine Harry :)

Harry pov

We zijn alweer een dag verder en er is nog niks veranderd. Kleine ligt nog steeds in dezelfde kritieke toestand en Sofie is nog steeds helemaal in paniek. Tuurlijk, ik heb ook gehuild toen ik hem zo zag liggen, want dat is gewoon je reactie. Het is allemaal even teveel geworden voor Soof en daarom heeft ze een prik gekregen waardoor ze rustig wordt. 'Hazz?' Ik kijk naar mijn benen, waar het hoofd van mijn meis, uh ik bedoel Sofie, op ligt. 'Jaa babe, wat is er?'

'Moeten we Louis niet even inlichten? Het is tenslotte ook zijn neefje.' Ik knik en pak mijn telefoon uit mijn zak. Ik sta op en leg Sofie voorzichtig terug op de stoelen in de wachtkamer. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd en loop dan uit de wachtkamer, naar de hal toe. Ik scroll ondertussen door mijn contacten lijst en vind Louis onder de 'L' wat nogal logisch is. Ik klik op het belicoontje en hoop maar dat hij opneemt.

Louis pov

Nadat we zagen dat de foto van de ambulance was getweet door Niall, hebben we snel de nodige spullen en wat kleren in een tas gepropt en gelijk naar het vliegtuig geraced. Zayn had Paul al gebelt, dus we konden zo in ons prive-vliegtuig stappen en wegvliegen.

Ik zit naast Liam en we vliegen al zo'n 6 uur. We gaan bijna landen, want we moesten onze gordels alweer vast doen. Ik staar maar wat voor me uit en denk aan al die dingen die gebeurt zijn de afgelopen paar maanden. Het zijn leuke, maar ook vooral veel heftig en niet leuke dingen. Ik zet alles even op een rijtje in mijn hoofd.

• Zayn werd aangevallen door een gestoorde gek.

• Er is een paar keer ingebroken.

• Vieze politieagenten.

• We hebben in de cel gezeten.

• We zijn in het ziekenhuis geweest.

• Luke kwam in het leven van Lisa.

• Lisa ging vreemd.

• Het ging uit tussen Harry en Lisa.

• Robin heeft haar oma weer gevonden en gered.

• Sofie en ik hebben onze hele familie inclusief nichtjes en neefjes gezien.

• Niall ging vreemd met onze nicht.

• Het ging uit tussen Niall en Sofie.

• We hebben ruzie met Niall.

• Sofie en Harry zitten nu met mijn neefje in het ziekenhuis in Afrika. terwijl ik niet weet wat er is gebeurt.

Zo, een hele waslijst vooral heftige en stomme dingen die zijn gebeurt sinds we thuis zijn. Maar als we niet naar huis waren gegaan, had ik Robin niet gehad, had Liam Nicky niet gehad, had Zayn Geeske niet gehad en had Harry Sofie niet gehad. Niet dat Harry en Sofie wat hebben, maar het zit er wel aan te komen.

* Tring tring lekkerding, je mobiel gaat. Tring tring lekkerding, je wordt gebeld. Tring tring lekkerding, je bent beroemd. Tring tring lekkerding, neem nu bananenschillen nog aan toe je mobiel op *

Ik hoor Liam lachen en neem mijn mobiel op zonder te kijken wie het is.

L: met Louis.

H: heey met Harry. We hebben slecht nieuws.

L: laat me raden, jullie zijn in het ziekenhuis?

H: uh ja. Met Soof en mij is alles goed, maar je neefje is in L...

L: Harry? Uhm Harry, waar ben je?

Ik hoor door de telefoon een klap en hoor gepiep. Er is opgehangen. Wat is er aan de hand?

Liam, die aan het meeluisteren was, raakt in paniek. 'Wat is er aan de hand met je neefje?'

'Ik heb geen idee..'

* We zijn gelandt, u mag uw gordel losmaken en met uw handbagage het vliegtuig verlaten *

Ik maak mijn gordel los en pak mijn vans rugzak onder mijn stoel vandaan. Ik sta op en loop het vliegtuig uit met Liam, Zayn en Geeske achter me aan.

Er staat al een taxi voor ons klaar en we rijden richting het dichtsbijzijnde ziekenhuis in Klein-Afrika.

Niall pov

Ik zie een bekend vliegtuig op het vliegveld in Klein-Afrika aankomen, het One Direction vliegtuig. Ik zie Liam, Louis, Geeske en Zayn eruit komen en als ze uit het zicht zijn, loop ik naar het vliegtuig toe.

Ik loop het trappetje op en geef de piloot een broederlijke knuffel. Het is namelijk niet de echte piloot die we normaal hebben, maar mijn achterneef van 40. 'Hee kleine niffo van me, alles goed?' Ik knik.

Ik kijk om me heen of er echt niemand meer in het vliegtuig is en leg dan het hele verhaal uit. Hij knikt alleen maar en kijkt me grijnzend aan.

Als hij het begrijpt, leg ik mijn plan uit en neem ondertussen een slokje bier van een flesje dat ik net uit de mini bar in het vliegtuig heb gehaalt.

'Denk je dat het gaat lukken?' Hij knikt en geeft me dan een high five.

'Als maten problemen hebben, helpen ze elkaar. En met dit probleem, wil ik je zeker helpen!'

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now