46 • Slagroombus

171 19 7
                                    

Harry pov

Louis heeft opgenomen en ik leg uit wat er is. 'Je neefje is in l..'

Ik hoor een gil en niet zomaar een gil. Nee, dit is de gil van Sofie. Ze gilt best snel, maar dit keer is er echt wat aan de hand.

Ik laat mijn telefoon vallen en sprint als een gek naar de wachtkamer toe. Shit, hier is ze niet. Waar is ze? Ik kijk om me heen en zie dan een groepje dokters in hoge snelheid naar de kamer van de kleine lopen. Ik loop achter ze aan en schrik me dood als ik binnenkom.

Sofie zit helemaal onder het bloed en de muur en de vloer ook. Ik kijk naar kleine Harry en zie dat zijn infuus los is geraakt van de bloedzak die aan de apparatuur naast hem hing. De bloedzak is inmiddels leeg en het bloed zit nu dus door heel de kamer heen.

Er staan een stuk of 5 dokters om hem heen en Sofie zit op haar knieën op de grond te huilen. Ik til haar op en loop naar de balie toe. 'Hebben jullie hier misschien een douche en schone kleren?'

De vrouw aan de balie kijkt op en knikt gelijk als ze ziet hoe Sofie eruit ziet. 'De gang uitlopen en dan de eerste deur aan uw rechterhand is de badkamer en daar staan meerdere kasten in met onderandere kleding en handdoeken.' Ik bedank haar en loop snel de gang uit en zie gelijk al een deur waar met koeienletters 'B A D K A M E R' op staat.

Ik open de deur en zet Sofie in de douche neer. Ik draai de deur op slot en kleedt Sofie uit. Ik zet de douche aan en kijk in een van de kasten. Ik pak er een handdoek, schoon ondergoed, een schone jeans, een hempje, een trui en douche gel uit. Ik geef Sofie de douche gel en ze wast zichzelf. Ondertussen leg ik haar kleren op een wastafel neer en geef ik haar handdoek aan als ze de douche heeft uitgezet.

'Harry omdraaien!' Ik draai me heel even om en kijk dan weer naar Sofie. Ze heeft een mooi lichaam en ik staar haar aan. 'HARRY! Je staart en je mocht niet eens kijken!'

'Maar je hebt zo'n mooi lichaam.' Ze bloost en kijkt naar de grond. 'Kom we gaan'

Ik pak haar hand vast en we lopen de gang uit. We gaan weer in de wachtkamer zitten en Sofie legt haar hoofd op mijn schouder.

Louis pov

We zijn aangekomen bij het grootste ziekenhuis van Klein-Afrika en nu maar hopen dat Sofie en de twee Harry's hier zijn.

Ik spring uit de taxi en pak mijn tas uit de achterbak. Liam volgt mijn voorbeeld en loopt snel achter mij aan het ziekenhuis in, naar de balie.

Ik kuch even als de vrouw nog steeds niet opkijkt na een paar minuten. 'Oh hallo, wat kan ik voor u doen?'

Ik grinnik, omdat we met 'u' worden aangesproken en laat Liam het woord doen. Ik ben heel zenuwachtig dus er komt toch niks zinnigs uit mijn mond.

'Kom Lou, naar kamer 005' Liam heeft waarschijnlijk al met de vrouw gepraat en trekt nu aan mijn arm. Ik loop snel met hem mee en we komen al heel snel in een wachtkamer aan. Ik let niet op de mensen die er zitten en loop snel door.

Liam opent de deur naar kamer 005 en wordt gelijk aangesproken door een dokter dat er niemand naar binnen mag. Ik begin een heel verhaal te lullen over dat ik zijn neef ben, maar nog steeds mag ik niet naar binnen.

'Li, zullen we dan maar in de wachtkamer gaan zitten?' Liam knikt en we lopen terug naar de wachtkamer. Ik kijk eens goed naar de mensen en zie Harry en Sofie zitten. Sofie's hoofd ligt op Harry's schouder en ze lijken net een stelletje. Of zijn ze dat al?

'Heey guys!' Harry en Sofie kijken ons vragend aan. 'Wat doen jullie nou hier?'

'Dat leggen we later wel uit.' zegt Liam voordat ik iets kan zeggen. Ik ga op de stoel naast Harry zitten en Liam gaat naast Sofie zitten.

'Zijn jullie een stelletje?'

'IS DAT SOMS HET ENIGE WAAR JE AAN KAN DENKEN?!'

Ik slik en kijk Sofie aan die inmiddels is gaan staan.

'Je neefje ligt op sterven, weet je nog?'

'Het komt wel goed, Soof. Ik beloof het je.'

'Dat is nou juist het probleem. HET KOMT NIET GOED!'

Sofie zakt huilend op Harry's schoot en hij aait over haar rug, fluister geruststellende dingen in haar oor en geeft kusjes op haar hoofd.

Ik besef wat ik zojuist heb gezegt en bedenk me hoe dom ik ben. Ik heb zojuist gezegt dat het goed komt, terwijl ik niet eens weet wat er gebeurt is.

Ik steun met mijn ellebogen op mijn knieën en mijn hoofd ligt in mijn handen. Wat ik zojuist gedaan heb, is het stomste wat ik ooit kon doen.

Ik moet echt nadenken voordat ik iets zeg. Misschien moet ik wel met iemand gaan praten die daar verstand van heeft?!

Zayn pov

Wij rijden verder in de taxi naar het hotel toe en pakken onze tassen uit de achterbak. Ik geef de chauffeur €100,- en loop dan de lobby van het hotel in, waar Geeske inmiddels aan het inchecken is.

We krijgen een pasje en er loopt een piccolo mee naar onze kamer. We bedanken hem als we bij onze kamer zijn en openen de deur. We gooien onze tassen op de vloer en schoppen onze schoenen uit.

We lopen samen een rondje door onze hotelkamer heen. We hebben een 8 persoonskamer geregelt zodat Harry en Sofie hier ook kunnen slapen en kleine Harry als hij beter is en misschien zouden we iemand kunnen laten overvliegen.

Ik kijk in de koelkast en er staat een slagroombus in. Ik pak hem en spuit eerst wat in mijn mond voordat ik naar Geeske toeloop. Ik spuit wat op haar neus en ren dan snel weg.

Nadat we wel 39 rondjes om de bank heen hebben gerent, ren ik snel naar de deur van ons appartement en gooi hem open. Ik ren de gang op en bots tegen iemand aan. Ik kijk omhoog en zie dat de hoteleigenaar voor me staat.

'Uhm, sorry meneer. Dit zal niet meer gebeuren' Ik slik en kijk naar mijn voeten. De man barst in lachen uit en ik kijk hem raar aan. 'Je had je gezicht moeten zien toen je keek tegen wie je aanrende. Hi-la-risch!'

Nu begin ik ook te lachen en de man helpt me met opstaan. Ik spuit wat slagroom in mijn mond en loop heel chill op mijn sokken onze hotelkamer weer in, waar ik een halve fles champagne over me heen krijg.

'Feestjuuhh!' roept Geeske vol door het hele hotel heen en ik sluit snel de deur. Ik pak Geeske van achter beet en geef haar een champagne knuffel.

'Lekker he, champagne?'

Niall pov

Louis en Sofie hadden ruzie midden in de wachtkamer en het zag er echt geniaal uit! Iedereen keek hun boos aan en ze hadden het niet eens door.

Mijn klus is ook weer geklaard voor vandaag!

Ik loop het hotel in waar ik verblijf en loop via de trappen naar boven, want ik vind liften eng. Als ik bij de zevende verdieping aankom, zie ik Zayn rennen met een slagroombus in zijn hand. Shit, wat doet hij hier?!

Ik ren snel de trappen op en open de deur met het pasje. Ik gooi de deur achter me dicht en slaak een diepe zucht.

Nu moet ik dus naar een ander hotel gaan, maar met mijn connecties hier moet dat wel lukken!

Ik heb morgen met mijn oude vrienden afgesproken en dan gaan we het plan uitvoeren!

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now