42 • Likken

196 21 9
                                    

Mini Harry pov

We zijn inmiddels al bij het hotel aangekomen dichtbij het dorp waar we vrijwilligerswerk gaan doen. We hebben een grote hotelkamer waar we met z'n drieeën slapen.

Mijn koffer staat al in mijn eigen kamer en ik heb de spullen al in mijn kast gelegt. Mijn pyjama ligt netjes op mijn bed met mijn tijgerknuffel erop. Mijn tandenborstel staat netjes met mijn tandpasta en mijn gel in de badkamer. Mijn deo en aftershave staan op mijn nachtkastje en mijn mobiel ligt in de oplader.

Ik loop een rondje door het huis heen en kijk achter alle deuren. Badkamer, trap naar kelder waar een zwembad is, slaapkamer van Harry en Sofie, wc.

Wow, wacht! Terug naar de slaapkamer van Harry en Sofie. Ik loop een paar stappen achteruit en open de deur naar de slaapkamer. Sofie ligt huilend op het bed en Harry heeft ook gehuilt, want zijn hele ogen zijn rood.

Het lijkt me het beste om niks te zeggen, dus ik loop de kamer binnen en ga bij Sofie en Harry op het bed zitten. Ik geef eerst Harry een knuffel en ga daarna naast Sofie liggen. Ze slaat haar armen om me heen en trekt me heel stevig tegen zich aan. Na een minuut vind ik het wel genoeg en probeer ik me los te wringen, maar Sofie houdt me stevig vast. 'Uhm Sofie, lucht!' Ze laat me los en ik geef een kus op haar wang. Ik klim van het bed af en geef Harry nog een high five.

'Harry, mag ik wat eten?' roep ik door de hotelkamer heen, terwijl ik al naar de woonkamer toeloop. 'Het is pas 5 uur en het restaurant opent om 6 uur, dus je zal nog even moeten wachten, kleintje'

Ugh, ik haat die bijnaam. Ik heb Harry al zovaak duidelijk gemaakt dat ik niet wil dat hij me zo noemt, maar toch zegt hij het keer op keer weer.

Ik zucht diep en kijk in de kastjes. Ja, een koelkast! Dat betekent drinkeeeeenn!!

Ik open snel de koelkast en word steeds blijer. Mijn dag kan niet meer stuk als ik in de koelkast 3 repen chocola zie liggen. Ook staan er nog 3 mc flurry's en 3 flesjes cola in. Ik pak snel een flesje cola en een reep chocola en spring op de bank.

Na een lange zoektocht, heb ik toch de afstandsbediening gevonden en zap ik nu wat heen en weer.

Ik breek een stuk chocola af en prop het in mijn mond. Daarna draai ik de dop van mijn colaflesje af en zet mijn mond aan de fles. Ik neem een slok.

Ik pak de afstandsbediening van de tafel en zap totdat ik mtv voorbij zie komen. Ik zap een paar zenders terug en zet het geluid harder.

'Ik voel me sexy als ik dans oh oh oh oh oh yeah sexy als ik dans ey ey ey ey ey ey ey!' zing ik hard met mtv mee.

Als het nummer af is, zet ik hem zachter en kijk om me heen. Daar op de bank zitten Harry en Sofie. 'Hoelang zitten jullie daar al?' Sofie grinnikt en Harry grijnst. 'Lang genoeg om te weten dat we je op gaan geven voor x-factor'

Ik protesteer zoals ik nog nooit geprotesteerd heb. Ik wil echt niet meedoen aan x-factor. Als ze op het kruis drukken, sta ik zwaar voor lul en dat wil ik echt niet.

Harry heeft zijn telefoon inmiddels al gepakt en belt met Simon.

(H=Harry • S=Simon)

H= hey Simon, met Harry.

S= hey Harry, knul van me! Hoe gaat ie dan?

H= jaa, goed! Ik ben met Sofie en haar neefje op vakantie en we gaan een kleine rondtrip maken door Afrika, Azië en Amerika!

S= gaaf! Veel plezier!

H= bedankt! En hoe gaat het met jou?

S= jaa, ook goed! Maar waar kan je mee helpen, kerel?

H= het neefje van Sofie kan goed zingen en we willen hem graag opgeven voor x-factor. Kan dat nog?

S= uhm, dat zou ik even moeten navragen. Maar ik zal mijn best doen!

H= heel erg bedankt!

S= alles voor mijn pups!

H= oh, ik moet weg. Spreek je later!

S= jep, ik zal je wel wat laten horen, als ik wat weet. Geniet van je vakantie!

H= thanks!

Als Harry opgehangen heeft, stopt hij zijn mobiel in zijn zak en loopt hij naar mij toe. Hij tilt me op en zet me op zijn rug. Hij loopt met mij op zijn rug naar Sofie toe. 'Red je het, babe? Wij zijn over een kwartiertje weer terug' Sofie knikt en geeft een kus op Harry's wang.

'En waar blijft mijn kus dan?' zeg ik speels en ik tik met mijn vinger op mijn wang. Sofie gaat op haar tenen staan en likt aan mijn wang. Ik duw haar weg en veeg mijn wang af. 'Iel Soof! Wtf are you doing?'

Harry begint keihard te lachen en zakt door zijn benen heen, waardoor Harry en ik nu op de grond liggen.

Sofie kijkt ons raar aan en pakt dan haar mobiel. Ze maakt een selfie met haar tong naar buiten en zet hem zeerswaarschijnlijk op instagram.

Ik pak mijn mobiel en ververs mijn insta. En, jahoor! Ik had gelijk! Een selfie met daaronder de tekst:

@HarryStyles 'nd @Harry2fab4u liggen op de grond van het lachen, so; let me take a selfie!

Ik lach bij het zien van mijn gebruikersnaam en like de foto door 2 keer snel achter elkaar op de foto te klikken. Ik ververs de pagina nog eens on te kijken hoeveel likes Sofie al heeft op haar tong.

Wow! Ze heeft gewoon al 27.836 likes binnen 5 minuten en al 30 reacties. Ik open alle reacties en ze zijn allemaal positief. De allereerste reactie valt mij het meeste op.

@HarryStyles: Lekker likken, babe


{ De foto hiernaast/boven is de foto die Sofie op insta heeft geplaatst }

The Drama Queen { Dutch } ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang