22 • Ambulance

331 24 4
                                    

Robin pov

'Louuu kom jeeee? We moeten naar het politiebureau!'

'Jaja, ik kom al'

Louis komt half hinkelend de trap af, omdat hij zijn sok op de trap probeert aan te doen, maar het lukt hem niet. Het ziet er geniaal uit!

'Kom Loutje' zeg ik als hij zijn schoenen aan heeft. Hij pakt mijn hand en we lopen naar buiten. We moeten om 2 uur bij het politiebureau zijn en het is al 10 voor 2. Het is maar 5 minuutjes lopen, maar dan heb je de fans nog..

Help, daar heb je ze al. Ze komen naar ons toegerent en vragen allemaal om een handtekening en een foto. We proberen door te lopen, maar ze maken een kring om ons heen. Louis zet wat handtekeningen en beloofd dat als we terugkomen hij met ze op de foto gaat. Ze laten ons erdoor, maar lopen wel achter ons aan.

'Kom op girls, we moeten even wat afhandelen en zijn over een halfuurtje weer terug. We gaan echt op de foto met jullie!'

'We willen alleen op de foto met Louis, niet met jou' zegt een van de fans en kijkt met een arrogant gezicht als ze 'niet met jou'  zegt. Het raakt me, heel erg zelfs, maar ik probeer zo gewoon mogelijk te doen. Louis merkt het aan me, dus trekt aan mijn arm.

'Ook goed, maar ga ons niet achtervolgen' zeg ik bijna smekend.  We lopen snel verder en ze blijven maar achter ons aanlopen, maar we schenden geen aandacht meer aan hun.

Als we bij het politiebureau aankomen, worden we snel binnengelaten en blijft er een agent bij de deur staan om de fans duidelijk te maken dat ze niet naar binnen mogen. Louis en ik lopen een gang in en ik kijk nog een keer om.Die fans... Ze blijven nog altijd gewoon staan. Ze zijn echt crazy! We lopen een kamertje in en daar zitten ze weer, agent 001 en agent 003. Ik hoor Louis zuchten en kijk in mijn ooghoek en zie dat agent 003 naar mijn kont staart. Ik ga snel aan de andere kant van Louis staan en fluister in zijn oor: 'Die agent 003 staart naar mn reet'

Louis pakt mijn hand vast en loopt het kamertje uit, de gang weer in.

'Lou, wat doe je?'

'Weg van die vieze pedo's!'

We lopen weer terug naar de receptie en de fans gaan juichen en klappen als ze ons zien. Louis kijkt niet eens naar ze om en looot regelrecht naar de vrouw die achter de balie zit.

'Kan ik u ergens mee helpen, meneer?'

'Ik wil graag andere agenten, want die agenten kijken naar mijn vriendin alsof ze haar willen opeten en ze wilden alleen maar bij ons in huis komen en hebben niet eens opgelet op de dingen die wij hebben verteld'

'Nou nou meneer, het kan wel ietsjes minder he!'

'Ugh, agenten' zeg ik en rol met mijn ogen. De vrouw aan de balie kijkt me boos aan. Louis probeert haar aandacht te krijgen door te kuchen, in zijn handen te klappen, te springen, een rondje rennen, haar aantikken en nog eens springen. Ze blijft maar naar mij kijken. Nu is het Louis zijn beurt om boos te kijken.

'Kunt u het zien?! Ik weet dat mijn vriendin aantrekkelijk is, zelfs meer dan dat. Maar we willen alleen maar andere agenten en geen rare staarspelletjes ofso...'

De rare vrouw aan de balie pakt de telefoon en spreekt een of andere rare code in en ik kijk Louis raar aan. De luiken komen naar beneden en van alle kanten komen politieagenten aangerent. Ze pakken ons bij onze polsen vast en doen handboeien om.

'W-wat is dit?' vraag ik stotterend.

'We houden jullie aan voor bedreiging en aanranding van een vrouw in functie' zegt de agent die bij de deur stond.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now