23 • Mc Donald's

306 24 10
                                    

Sofie pov

'Guyss het is half 4, gaan jullie mee naar het zwembad?'

'Jaaaa tuurlijk! We mogen Liam en Harry natgooien!' roepen Lisa en Nicky tegelijk en komen heel snel met hun zwemspullen naar boven rennen vanuit de kelder.

'Hier zijn de sleutels van het busje Nicky, zet je spullen er alvast in en neem de mijne mee, pleasee' zeg ik en ik geef de sleutels en houd mijn tas omhoog. Lisa pakt mijn tas en Nicky de sleutels en ze lopen de deur uit, richting de garage.

Ik loop naar de kelder en zie Zayn en Geeske zoenen. Ik maak een "kuch" geluid met mijn keel en ze kijken op.

'Komen jullie nog, tortelduifjes?'

'Jaa, we komen eraan!'

'Nu graag' zeg ik en ik fake een glimlach.

Zayn pakt een tas met spullen erin en ze lopen hand in hand naar boven en ik loop achter hun aan. Niall kijkt in de kasten en pakt wel 20 zakken chips, snoep en m&m's. Ik moet lachen en Niall bloost. Omg Niall heeft een lichtblauwe, zeekleurige zwembroek aan zonder shirt en een handdoek over zijn rechterschouder hangen.

'Geeft niet sexy Nialler, ik snap het' zeg ik en geef hem een kus. Ik neem een paar zakken m&m's en snoep van hem over en we lopen samen naar de garage. We doen het eten in een vuilniszak en gooien de zak in de laadbak. Ik loop nog naar binnen en roep Harry en Liam. Ze komen uit de serre lopen en hebben allebei alleen een zwembroek en slippers aan.

'Hotspotties' roep ik en ik fluit. Ze komen op me afrennen en tillen me op. Ze rennen met mij in hun armen de deur door en sluiten de deur. Ze rennen naar het busje en doen de schuifdeur open en gaan zitten en leggen mij op hun schoot neer met mijn voeten bij Niall op schoot, mijn kont op Harry's schoot en met mijn hoofd op Liam's schoot. Zayn rijd, Geeske zit naast hem, daarnaast Nicky en daar nog naast aan de deurkant Lisa. Geen idee hoe ze het voor elkaar hebben gekregen om zo te gaan zitten en degene die het bedacht heeft is gek. Waarschijnlijk Geeske, want die is al zo raar. Wij zitten op de achterste bank, naja ik lig. Harry draait me om zodat mijn kont boven ligt en hij knijpt erin.

'Ey, blijf af van het lekkere kontje van mijn vriendin'

Zayn pov

Ik hoor het geluid van een ambulance en ga op de vluchtstrook rijden. Ik kijk naast me en zie de ambulance heel snel langs ons rijden. Wow, wacht! Was dat Louis?

'Girlz, was dat Louis in die ambulance?'

'Wat, Louis? Neejoh! Die zit bij het politiebureau met Robin voor die Mariëlle' zegt Geeske en ik zie Nicky slikken. Lisa slaat een arm om haar heen en Geeske pakt haar hand vast. Happily komt op de radio en we zingen met zijn allen zachtjes mee. Er rolt een traan over Nicky's wang heen en ik besef dat we even moeten stoppen. Bij de eerste en beste afslag ga ik van de snelweg af en we komen op het parkeerterrein van de mac terecht. Ik stop het busje en haal de sleutels eruit. Ik open de deur voor Liam zodat hij Nicky kan troosten en z Sofie over Liam, Harry en Niall heen liggen. Harry en Niall maken ruzie, omdat Harry Sofie's kont aanraakte en Liam kijkt verveelt uit het raam. Ik tik Liam aan en hij schrikt.

'Sorry dude, ik wilde je niet uit je gedachten halen, maar Nicky is aan het huilen. Ik dacht misschien wil je haar troosten'

Liam staat op en legt Sofie's hoofd zachtjes neer. Hij springt de bus uit en doet de deur open van de bijrijderskant en Lisa stapt als eerste uit het busje. Nicky volgt haar en wordt gelijk in Liam's armen vastgehouden. En als laatste, maar zeker niet de minste, nee de beste! Komt Geeske heel sexy het busje uitspringen en rent in slowmotion naar me toe. Ik vang haar op en draai een rondje met haar in mijn armen. Ik kus haar, maar na een paar seconde vindt ze het wel genoeg en wurmt ze zich los en springt op mijn rug.

Lisa pov

'Waar is Harry?' vraag ik, terwijl ik al een vermoeden heb.

'In de bus' roept Geeske heel melig en heel hard over de hele parkeerplaats van de mac en iedereen kijkt ons aan. Maar we zijn ook gewoon raar en vooral heel aantrekkelijk, dus we snappen het wel.

Ik loop naar de bus toe en zie Sofie op Harry en Niall liggen en hoor Harry en Niall discuseren.

'Ze is van mij, dus blijf gewoon van haar kont af'

'Kom op, ze is al weet ik veel voor hoelang mijn buurmeisje. Het is gewoon een grapje en we geinen nog wel eens met elkaar'

'Jij hebt Lisa toch?!'

'Lisa is veranderd'

'Oh? vertel!'

'Sinds ze op de kunstacedemie zit, doet ze zo afstandelijk'

'Oh sorry dude'

'Het lijkt wel alsof ze een ander heeft...'

'Het spijt me voor je'

'Tja ik weet het ook niet meer..'

'Vraag aan Sofie of zij misschien meer weet, of aan een van de andere meiden'

'Ja, dat is een goed idee gast! Thanks!'

Ze geven elkaar een highfive en daardoor wordt Sofie wakker.

'Jongens, waarom lig ik op jullie?'

'Omdat wij lekker zijn' zegt Harry vol zelfvertrouwen en Sofie rolt met haar ogen. Ze kijkt mijn kant op en ik buk snel, maar waarschijnlijk heeft ze me al gezien. Ik ben niet goed in verstoppen, dat is een van mijn nadelen.

Sofie staat op en stapt de bus uit. Ze loopt naar Nicky en Liam toe, terwijl ik op een picknicktafel in mijn eentje zit toe te kijken. Harry en Niall komen ook de bus uit en zien dat Louis een paard speelt, omdat Robin op zijn rug zit. Niall springt op Harry's rug, maar Harry had het niet verwacht en valt om. Ik zie het gebeuren, maar na het gesprek van daarnet heb ik geen zin om naar hem toe te gaan. Sofie rent wel gelijk naar ze toe, maar in plaats van ze te helpen met opstaan, springt ze er bovenop. Ik kijk wat verveelt om me heen en iedereen lijkt me vergeten te zijn.

'Heeeyy Lies, wil je misschien wat eten?'

Ik kijk om en zie Luke staan.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now