10 • Strandwandeling met paparazzi

399 25 2
                                    

Niall pov

'Niaaaaaallll, ik wil met je praten' roept Louis vanuit de studio in de kelder. Ik lig samen met Geeske, Harry en Lisa op de bank een film te kijken. Robin, Zayn, Nicky en Sofie zijn naar het politiebureau toe om hun kant van het verhaal toe te lichten en hoe het gebeurt is enzo.

'Ik ben ff beneden' zeg ik tegen de anderen en ik loop naar beneden. Daar zitten Louis en Liam. Ik ga erbij zitten en vraag wat er is. 'Nou.. uhmm, zegt Liam en Louis gaat verder. 'Even over Sofie, wat voel je voor haar?'

'Serieus, ben ik voor dit helemaal naar beneden gekomen? Rare figuren jullie'

'Nou kijk, ze is echt verliefd op jou' zegt Louis.

'Hoe weet je dat nou? Ben je helderziend ofso?'

'Kom op Niall, dat ziet iedereen. Hoe ze je aankijkt, hoe ze lacht als jij bij haar bent, hoe ze verdrietig is als jij weg bent' zegt Liam.

'Uhm okayy, maar wat doe ik hier?'

'Nouu, we willen wel een setje' zeggen Liam en Louis tegelijk en ik begin te aarzelen. Louis vraagt wat het probleem is en ik zeg: 'Ik weet eerlijk gezegt niet hoe ik haar moet vragen. Meisjes vragen mij altijd'

'Laten we het gaan oefenen' zegt Liam. Louis moet Sofie voorstellen met een pruik en een bril op en Liam is mij met een blonde pruik op. Ze doen het een keer voor en het is echt hilarisch. 'Nu jij' zegt Liam en ik probeer het serieus te doen.

N: Sofie

L: Jaaa?

N: Wil je even meelopen?

L: Tuurlijk, wat is er?

N: Ik wil je wat vragen..

L: Vraag maar raak

N: Wil je mijn prinses zijn?

L: Natuurlijk Nando's verslaafde.

We liggen helemaal dubbel van bet lachen en Geeske komt kijken of alles goed gaat. Wij beginnen nog harder te lachen. Geeske loopt weer naar boven en zegt dat alles goed gaat. Louis doet Sofie's stem nog een keer na op een hele misvormde manier en ik krijg buikpijn van het lachen. Als we weer naar boven lopen, kijkt iedereen ons raar aan. Ik ga ff naar het strand met een mand vol, terwijl de anderen de film afkijken.

Als ik thuiskom ga ik me ff verkleden.

Sofie pov

'I'M HOMEEEE' roep, naja eerder schreeuw ik door het hele huis. Geeske vraagt waar Zayn, Robin en Nicky zijn en ik zeg: 'Die moesten langer blijven, want ik heb alleen de fiets gezien'

'Ohw' hoor ik van een paar kanten af komen. Niall komt naar beneden gelopen en vraagt of ik mee ga met hem. 'Ik kleed me ff om en dan kom ik Nialler'

Ik trek een jurkje aan en loop dan mee met Niall. We stappen in de auto en ik moet mijn handen voor mijn ogen houden. Als we uitstappen hoor ik de wind ruisen, de zee golven en de meeuwen blerren (of whatever). Niall houd zijn handen voor mijn ogen en we lopen het zand op. Hij haalt zijn handen van mijn ogen af. Ik zie een picknickkleed liggen op het strand. Niall zegt ga zitten en we gaan allebei zitten. We eten wat.

20 minuten later

Niall pov

Oh god, dit is het moment, nu of nooit. Ik sta op en vraag of Sofie ook op wilt staan. Ze staat op en we gaan even langs het strand lopen. We zien wat paparazzi, maar het boeit ons niet. We lopen rustig verder en als we teruggaan is het moment. We staan weer bij het kleed en ik kijk Sofie in haar ogen aan. Ik ga langzaam op mijn knie zitten, terwijl ik haar blijf aankijken. Ik doe mijn mond open om te praten, maar ik hoor alleen maar geklik van fototoestellen van de paparazzi.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now