9 • Op date met politie

431 26 2
                                    

Sofie pov

Ik doe de deur open zonder erbij na te denken wat er de laatste tijd allemaal gebeurt. Ik zie Liam en Niall staan. ( Jaja xfelvex had het goed dus ik promoot haar :D bij deze! volg haar allemaal ff en lees haar verhaal tyy ) Ik geef Liam een knuffel en zie Niall jaloers kijken. Liam steekt zijn tong uit en ik begin te lachen. Ik laat Liam los en 'ren' in slomotion naar Niall toe en omarm hem. Hij zoent me en Liam staat naar ons te kijken. Niall tilt me op zijn rug en hij doet net alsof hij een paard is. Ik bedenk me ineens dat Zayn boven is.

'Zaynn, het zijn Niall en Liam. Kom jeeeeee ??' Zayn komt voorzichtig naar beneden lopen en ik moet lachen.

'Geloof je me niet?'

'Jawell hoor, maar gewoon voor de zekerheid' zegt hij.

'En hoe zit het met de beveiligingscamera's enzo?'

'Jaa, goedd. Als Niall klaar is met paardje spelen gaan we ze ophangen' zegt Liam. Ik spring van Niall's rug af en geef hem een kus.

'Succes schatjes'

Robin pov

Zo, mijn huis staat te koop. Nu alleen nog wachten op Lisa en Hazza (bijnaam van Harry) en dan kunnen we gaan.

'Louis, die Marielle zit me toch wel een beetje dwars. Ze gaat samen met Nicky Nicky's huis verhuren, maar dat met Zayn gedoe enzo, zal ze niet weten dat ik een vriendin van haar ben? Ze heeft Nicky opgehaalt bij ons huis, maar ze weet niet dat jullie en ik daar ook wonen. Of well?'

'Babe, doe eens rustig. We wachten gewoon af hoe die 'date' af gaat lopen en dan zien we wel weer verder. Liam en Niall zijn die camera's aan het ophangen en Sofie is thuis om op Zayn te letten. Niemand weet dat wij in ons huis wonen en daar komen ze ook niet achter. Ik bescherm je babe. No matter what' zegt Louis en ik ben gerust.

'Hebben Niall en Sofie nou al verkering of niet?'

'Nope, Niall durft het niet te vragen'

'Owh' zeg ik. 'Maar waarom niet dan? Zij vindt hem ook leuk, dus what's the problem?'

'Uhm, geen idee. Ik ga wel ff met hem praten. Straks. Thuis'

'Is goed schatje' zeg ik en ik zie Lisa en Hazza opstaan.

'Kom Tommo, 'Larry' is ready' Ze komen de deur uit en Harry zegt: 'wat is dat saai zeg'.

Ik giechel en zeg dan: kom, we gaan lekker naar huis.

'Goed idee' zegt Harry.

'Zullen we ff langs Nando's gaan en middageten halen daar?' vraagt Louis aan Lisa, want Lisa rijd. 'Jaa, is goedd' zegt ze en we stappen in met uiteraard onze bodyguard.

Niall pov

Als Liam en ik met behulp van Sofie en Zayn de beveiligingscamera's en de alarmen hebben opgehangen en geïnstalleerd, zet ik koffie en gaan we met zijn vieren even gezellig kletsen.

Zayn zegt dan opeens: 'ik vind jullie wel een goed stelletje' Ik zie Sofie blozen. Ze kijkt me even aan en ik geef een zacht kneepje in haar hand. Dan gaat de bel. Liam kijkt door het raam en doet open. Sofie roept: 'is alles gelukt ??'

'Jaaa, alles ging prima' zeggen Lisa en Robin.

'Het is wel saai hoor' zegt Harry. Ik zie dat Louis met een tas in zijn handen staat. Ik ren op hem af, pak de tas uit zijn handen en spring bij Sofie op de bank neer.

'Mmmm Nando's. Waar heb ik dit aan te danken?' vraag ik en Harry zegt: 'Wij dachten dat jullie ook wel honger hadden, dus vandaar'

'Dat hebben jullie dan goed' Sofie en Geeske gaan de tafel dekken. Ik heb geen idee waar Geeske ineens vandaan komt, ze zal wel bij haar ouders een bakkie wezen doen, maar het boeit me niet zoveel. Ik zit al op mijn stoel. Ik verdeel het eten over de tien borden heen, maar bij mij ligt natuurlijk uiteraard het meeste. Sofie ziet het en moet lachen. Ze komt naast me zitten en ik leg mijn hand op haar been. Ze lacht naar me. Ze is nog mooier als ze lacht denk ik bij mezelf en dan begin ik te eten.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now