39 • Genade

211 19 7
                                    

Niall pov

Ugh, ik word helemaal gek van die nicht van Sofie. Ze hangt de hele tijd om me heen en raakt de hele tijd mijn reet aan. 'Wil je alsjeblieft weggaan bij mij?'

Ze kijkt me uitdagend aan. Ze gaat expres tegen me aan staan en begint langzaam te bewegen. Ik ren een stukje achteruit en ze valt op de grond. Ik begin heel hard te lachen en loop naar Liam en Zayn toe die met nichtjes van Sofie aan het spelen zijn.

'Hey guys, lekker aan het spelen met barbies? Volgensmij vinden jullie het leuker dan die kleintjes' zeg ik met een grijns op mijn gezicht. Ze kijken me droog aan en schudden nee. Ik lach me kapot en val op de grond. Er komen 2 nichtjes van 12 bij me staan. 'Omg Niall, gaat het?!'

Ik knik en ze helpen me met opstaan. Ik ga met ze bij een tafel met barkrukken zitten en scroll even snel over twitter heen, tot ik een hele bijzondere tweet tegen kom. Ik klik hem aan en word lijk bleek.

@NiallIsMyLife_: 'Niall is vanavond van mij bitches, Sofie gaat eraan! #StealNiall'

'Niall?' 'Nialler?' 'Niall!' De 2 nichtjes schudden me uit mijn trans. Je moet niks van die tweet aantrekken, want dat meisje is onze nicht, Anne. Ik denk dat je haar al ontmoet hebt' Ik knik en denk bij mezelf, jammer genoeg wel..

'Girlz, even iets anders. Hebben jullie twitter?' Ze knikken allebei heel hard wat mij laat lachen. 'Zal ik jullie gaan volgen?' Weer knikken ze heel hard. Ze zeggen hun gebruikersnaam en ik klik op het knopje volgen. De meiden hebben een hele grote glimlach op hun gezicht en die komt er niet meer van af gedurende de avond. Ze gaan gelijk naar hun ouders en irriteren ze met hun drukheid.

De rest van de avond voorloopt rustig, totdat ik Anne naar Sofie toe zie lopen. Ik loop er toevallig heen en ga naast Sofie op een kruk zitten. Anne stopt gelijk met praten als ze doorheeft dat ik daar zit, maar ik heb al genoeg gehoort.

Ik spring over de bar heen en maak een bananensmoothie. 'Sofie, een bananensmoothie voor jou!' Ze kijkt me raar aan en ik knik met mijn hoofd naar Anne. Ze snapt mijn hint en draait zich om naar Anne met de deksel van de bananensmoothie af. 'Anne, trek in een bananensmoothie?' hoor ik haar zeggen en zie Anne nee schudden. Sofie gooit de beker over Anne's hoofd heen en zet de beker op haar hoofd neer. Anne gilt en iedereen kijkt onze kant op.

Nadat het een paar minuutjes stil is geweest begint iedereen ineens heel hard te lachen. Na nog een rustige, maar gezellige 2 uurtjes zonder Anne, is toch echt het feest afgelopen. Iedereen gaat weg en we geven alle kinderen een ballon.

'Guys' zegt Sofie als iedereen weg is. 'Dit was, ik bedoel is, mijn beste verjaardag ooit!'

'GROEPSHUG!' Ik til Sofie op en iedereen komt om ons heen staan.

Harry pov

Ik heb mijn "ik" van een jongere leeftijd ontmoet, het neefje van Sofie! Het is echt een schatje en ik denk eigenlijk dat hij homo is, want hij is gewoon te lief en meisjesachtig voor een jongen, maar daar is helemaal niks mis mee.

Ik ga met Sofie & mini Harry op vakantie naar uhm even denken hoor.. Afrika! Ennuhh.. Australië! Azië! En natuurlijk Las Vegas! Ik heb er superveel zin in en we gaan volgende week al!

'Harry, kom je even helpen met opruimen?' Ik word uit mijn gedachten gehaalt door de stem van mijn beste vriendin. 'Tuurlijk Sofie pofie' Ze kijkt me aan en rolt haar ogen bij het zeggen van die naam. De eerste keer toe ze zei hoe ze heette, zei ik dat al. En nu dus nog steeds.

'Harry de superman is onderweg!' Ik sta in slowmotion op en loop heel rustig naar Sofie toe. Ze slaat me zachtjes op mijn arm en ik pak haar ineens heel snel op. Ze schrikt ervan en geeft een gil.

Niall, Louis en Geeske komen gelijk aangerent. 'Wat is er aan de hand en waarom gilde Sofie?'

'Uhm nou, Sofie riep me en toen sloeg ze me en toen moest ik haar even aanpakken' Niall kijkt ons raar aan. 'Niall, kom je?!' hoor ik Robin roepen en Niall loopt weg. Bij de deur kijkt hij nog een keer om. 'Wel voorzichtig doen met mijn baby, he!'

Ik knik en zet Sofie neer. Ze begint me te kietelen waar ik echt niet tegen kan. 'Genade! Genade!'

'Wij doen niet aan genade' Ik tackel Sofie en leg haar zachtjes op de grond neer. Ik begin haar te kietelen en ze giert het uit. 'Genade! Genade!'

'Wij doen niet aan genade' zeg ik met een grijns.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now