6 • MVG M.

471 30 4
                                    

Politie pov

'We moeten Zayn denk wel gaan beschermen. Zullen we even langs hun huis gaan ?? Dan kunnen we gelijk Robin, haar huis binnenlaten en vertellen wat we er mee gaan doen en welke spullen ze mag meenemen en welke nog moeten blijven. We moeten de bewijsstukken goed bewaren, als er nog iets anders gebeurt hebben we nog wat tenminste. Komen jullie ?? Op naar huize Direction'

Een kwartier later

Sofie pov

'Deurbel' roep ik en Louis doet de deur open. Niall, Robin en ik zijn een welkomstaart aan het maken voor de meiden en Liam is samen met een bodyguard de meiden aan het ophalen.

'Politie' roept Louis door het hele huis heen en Zayn komt naar boven. Louis laat de politie binnen en hij schenkt koffie voor ze in. Ik zet de taart in de oven en ruim samen met Niall de keuken op. Robin is ondertussen met Louis, Zayn en de politie aan het praten. De politie legt uit wat we moeten doen en zegt dat Robin naar haar huis toe mag om kleren, eten en drinken te halen. Louis en Robin gaan samen met de politie mee en Zayn gaat even in zijn bed liggen.

Robin pov

Ik loop samen met Louis en de politie mijn huis binnen. Ik voel me niet veilig en ik ga trillen. Louis houdt mijn hand vast en knijpt er zachtjes in. Ik kijk hem aan en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik pak snel al mijn kleren, eten en drinken uit mijn huis en doe het in een koffer. Al mijn makeup en mijn sieraden zijn gestolen, maar gelukkig had ik mijn laptop goed verstopt en ik neem ook mijn laptop mee. Ik pak mijn opladers en douchespullen en loop nog even mijn kamer in. Op mijn bed zie ik een fietsbel liggen. De fietsbel van MIJN fiets. Ik schrik me kapot en loop naar de politie toe. Ik leg het uit en de politie maakt aantekeningen. Dan hoor ik een klap en ik raak in paniek. Louis komt naar me toe en houd me rustig. We lopen naar beneden en er is een steen door de ruit gegooit met een briefje erbij. Ik roep de politie. Een van de politie mannen doet doorzichtige handschoentjes aan en hij pakt het briefje op en leest hem voor:

Hey Robin,

Ik weet dat je de politie hebt gebelt.

Als je dit nog een keer doet, kan je klappen verwachten.

MVG. M

Ik schrik en knijp in Louis zijn hand. Ik raak in paniek en Louis probeert me te kalmeren, maar dan zie ik een schim.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now