5 • Twitter

534 32 7
                                    

Robin pov

Ik zie dat Zayn een kogel is zijn hand heeft. Maar wie is die M en hoe kent ze mij ?? Waarom bedreigt ze Zayn ?? Okay, miss omdat ze hem leuk vind ofso maaruhh waarom ben ik het slachtoffer ?? Allemaal vragen gaan door mijn hoofd en ik begin te huilen. Louis komt naar me toe en troost me. Hij stelt me gerust voor zover dat kan en zegt dat hij me niet meer alleen laat. Ik geef hem een kus en zeg dat ik heel veel van hem houd.

Harry pov

Dat wijf is niet goed in haar hoofd, eerst Zayn zoenen, dan mij trappen, dan Zayn bedreigen en Robin als slachtoffer nemen en dan gewoon weg lopen alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

'We moeten echt oppassen voor haar, ze is echt heel sterk'

'En ze heeft wapens' zegt Niall om mijn zin aan te vullen.

'We moeten nu echt camera's gaan plaatsen en heel erg op elkaar passen. We moeten Geeske, Nicky en Lisa waarschuwen. Dit is geen kinderspel, dit meisje is pshycisch (of hoe je dat ook schrijft) gestoord. We moeten elkaar met z'n allen steunen en ik ga nu Paul bellen om uit te leggen dat we bodyguards willen en Zayn belt samen met Harry de politie. Sofie en Robin blijven sowieso hier, want het is veels te gevaarlijk buiten, dus jullie kunnen alvast in de kelder wat matrassen neer gaan leggen voor 5 uh 7, uhm nee, 10 mensen en Niall en Louis jullie bellen Nicky, Geeske en Lisa en zeggen dat ze een koffer moeten pakken en heel veel kleren en waardevolle spullen en eten en drinken moeten meenemen en dat ze om 4 uur klaar moeten staan. Ik zorg wel dat ze hier komen' zegt Liam. Hij heeft altijd wel een plan, soms is het irritant, maar in dit soort gevallen is het juist handig en ben ik blij dat hij zulke plannen heeft!

'Kom Zayn, we bellen wel even in de keuken'

Mariëlle pov

Zo mijn taak zit erop voor vandaag. Ik zet de tv aan, maak een grote bak popcorn en ga op de bank liggen. Doxy ( mijn hond ) komt bij me liggen en ik aai hem over zijn rug. Ik ga alvast mijn "date" voorbereiden.

Niall pov

Als Louis en ik de meiden hebben gebelt, ga ik op de bank zitten, pak ik mijn telefoon en open twitter. Mijn mond valt uit verbazing open. Ik laat het aan Louis lezen en hij is ook verbaast. Die pshycisch gestoorde is allemaal tweets aan het plaatsen uit de naam van Zayn. Dit gaat niet goed uitlopen.

Sofie pov

Ik loop met Robin naar boven en pak 5 matrassen en gooi ze van de trap af. We lopen naar beneden en we nemen de matrassen mee naar de kelder. We schuiven de bedden opzij en leggen alle matrassen 'per 2' naast en tegenover elkaar. Als we klaar zijn maken we de bedden op en gaan op een 'bed' zitten ( 2 matrassen op de grond tegen elkaar aan ) en Robin lucht haar hart. Ze gooit alles eruit wat haar dwars zit en ik troost haar. Ik geef haar een knuffel en we lopen naar 'boven' ( begrane grond ) en gaan bij Niall en Louis op de bank zitten en vragen wat er is als we hun verbaasde hoofden zie.

Zayn pov

Ik leg het verhaal uit aan de politie door de telefoon en Harry vult af en toe een zin aan en steunt me. We leggen alles uit en zeggen ook dat mijn mobiel weg is. Harry kijkt op mijn twitter en er worden allemaal tweets uit mijn naam geplaatst. Ik zie zijn verbaaste gezicht. Ik kijk naar zijn mobiel en mijn blik verandert van serieus naar verbaast en boos.

Ik zeg tegen de politie dat er allemaal tweets uit mijn naam worden getweet en mijn mobiel dus wss (waarschijnlijk) gestolen is. De politie luistert aandachtig en ze zeggen dat ze de locatie van de tweets gaan achterhalen. We bedanken ze, hangen op en lopen naar de woonkamer.

Liam pov

Ik bel Paul om te vragen of we bodyguards nodig hebben. Ik vertel dat we heel veel herkent worden en dat de fans echt door kunnen draaien. Paul stemt in en belt een of ander bedrijf waar bodyguards werken. Hij vraagt of er 2 bodyguards paraat kunnen staan als wij ze bellen en dat kan. Hij geeft de bodyguards onze telefoonnummers en andersom ook. Ik bedank Paul en loop naar de woonkamer.

'We hebben bodyguards whoepwhoep' roep ik door de kamer heen, maar niemand lijkt blij te zijn. Iedereen kijkt mee op Nialls mobiel.

'Wat is er aan de hand?' Niall laat zijn telefoon zien. Ik zie allemaal tweets, maar wie plaatst ze ?? Zayn heeft geen mobiel meer, naja iemand anders heeft hem.

The Drama Queen { Dutch } ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu