31 • De vragenlijst

256 19 5
                                    

Lisa pov

Een paar uur geleden ben ik het bos ingerent en na een paar minuten waren Niall en Harry daar om mij te zoeken. Ik klom snel in een boom, want ik was helemaal in de war en wilde met niemand praten.

Als Niall en Harry na een half uur zoeken, weer terug naar de andere lopen, klim ik uit de boom. Luke komt precies aanlopen en ik kon me niet meer verschuilen.

'Ey Lies, luister even naar me' Hij gaat tegen de boom aanzitten en klopt op de grond naast zich. Ik ga naast hem zitten en hij slaat een arm om me heen. Ik kan mijn tranen niet meer ophouden en barst in huilen uit.

'Ik weet niet wat me bezielde, het spijt me Luke'

'Ik had niet zo bot moeten reageren. Ik vind je een hardstikke lieve meid, maar je hebt Harry. Harry is beter dan mij'

'Luke, je weet niet wat je zegt. Weet je nog op het schoolfeest vorige week?' Hij knikt en ik ga verder. 'Ik voelde iets in mijn buik. Ik dacht dat ik gewoon vrouwen problemen had, maar dat was het niet'

Hij kijkt me vragend aan. 'Nee Luke, het waren vlinders. Vlinders, omdat ik met jou danste'

'Maar, je hebt het met Harry?' Hij zegt het aarzelend en soort van als een vraag.

'Ja, dat klopt. Maar als jij met mij verder wilt, maak ik het uit'

'Waarom voor mij? Ben je niet gelukkig met Harry?'

'Ik ken je al zolang en je hebt zoveel voor me gedaan. Ik ben wel gelukkig met Harry, maar ik kan gelukkiger worden met jou'

'Hoe weet je dat nou?'

'Dat kan ik voelen'

Luke kijkt me aan en trekt me op zijn schoot. Ik kijk hem aan in zijn ogen en hij legt een hand op mijn wang. Hij komt dichterbij en als hij me bijna kust, trek ik terug. 'Vind je mij leuk?'

Hij knikt en wilt me opnieuw zoenen. Dit keer ga ik ermee in en voel zijn lippen op de mijne.

Als we een geluid horen, trek ik terug. Het is een auto die aangaat en wegrijdt. Waarschijnlijk zijn dat de anderen die naar het zwembad gaan.

'Zullen we naar de mac gaan en een mc flurry halen?'

'Goed idee!'

Robin pov

We zijn inmiddels thuis en oma heeft het hele verhaal nog een keer moeten vertellen, maar dan aan Liam, Zayn, Nicky, Geeske en Sofie.

Niall en Harry bakken pannenkoeken en ik dek de tafel. Als we kunnen eten, gaan we aan tafel zitten en oma eet mee.

We hebben afspraken gemaakt en oma kan in het tuinhuisje wonen dat net zo groot is als een huis in een flat. En mijn opa? Mijn opa gaat naar een bejaardentehuis.

Als we gegeten hebben, gaan oma, Liam en ik naar het politiebureau. Ik mis Louis heel erg en wil hem graag heel en levend terug hebben. We gaan naar een ander politiebureau dan waar Louis en ik vanochtend waren, want als we daar komen, word ik gelijk opgepakt wegens "het aanraken van een vrouw in functie". Rare politie toch...

Louis pov

Ik ben in een hele kleine ruimte en het is wonderbaarlijk licht hier. Aan alle kanten komt licht naar binnen, maar er zijn geen ramen. Ik krijg goed te eten en word goed behandelt. Ik mis Robin heel erg en Sofie en de anderen natuurlijk ook!

'Tomlinson, meekomen!'

Ik loop mee en word naar een kamer gebracht waar het helemaal donker is, behalve een lamp. Ik word zachtjes naar binnen geduwt en de deur achter mij wordt gesloten. Ik kijk de kamer rond en het valt me nu pas op dat de lamp geel licht naar beneden schijnt en in het licht staan een stoel en een tafel. Ik loop naar de tafel toe en ga op de stoel zitten. Er ligt een lijst voor me en een pen.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now