2 • Een raar feestje

692 38 2
                                    

Harry pov

Ik doe de deur open en zie een prachtig meisje staan met een bril en golvend haar. Ik staar haar aan en ze bloost. Ze stelt zichzelf voor als Lisa en wilt mij een hand geven, maar ik negeer de hand en geef haar een knuffel en fluister in haar oor: 'Hoii, ik ben Harry'. Ze wordt rood en ik houd haar extra lang vast.

Lisa loopt verder en geeft Liam en Niall een hand en komt dan bij Louis aan. Louis geeft haar een knuffel en raakt der kont even aan. Hij knipoogt naar mij en fluistert iets in haar oor. Ze kijkt naar mij en ik begin te blozen.

'Waar is Zayn?' vraagt ze met haar perfecte stem. Ik wijs naar Zayn en ze loopt naar hem toe.  Ze geeft Zayn een hand en loopt dan naar Sofie toe en geeft haar een knuffel. Ze springen en gillen en worden helemaal gek.

Het zal vast normaal zijn...

Sofie pov

Ik geef Lisa een knuffel en we moeten daarbij natuurlijk wel even gillen en springen, omdat Lisa zojuist One Direction heeft aangeraakt.

'Had ff vertelt dat Harry hier is ofso, dan had ik ff normale kleren aangedaan in plaats van een hele oude trainingsbroek en een trui...' fluistert ze bijna boos in mijn oor. Ik begin te lachen en ze kijkt me nep-boos aan. Ze geeft me een zachte bitchklep en begint dan ook te lachen.

'Bitchfight!!!'

Waarschijnlijk waren we vergeten de deur dicht te doen, want Robin en Nicky staan ineens midden in de kamer. Robin begint te gillen als ze Louis ziet en rent naar hem toe. Ze springt half op hem en ze vallen samen om. Wij beginnen allemaal heel hard te lachen en ik moet zelfs huilen van het lachen. Niall komt naar me toegelopen en tilt me op. Ik begin om me heen te slaan, maar Niall blijft me vasthouden. Hoe kan hij zo sterk zijn?

Nicky begint ook half te fangirlen en loopt op Liam af. Ze stelt zich netjes voor en geeft hem alleen een hand en gaat dan verder met de andere een hand geven. Ze wilde Liam een knuffel geven, maar ze durfde het niet.

Als Robin weer staat en bijgekomen is van het lachen en Nicky klaar is met zich voorstellen, komen ze naar ons toe en Niall zet me neer. Hij loopt snel weg, want natuurlijk gaan we weer even springen en gillen. Nog even wachten op Geeske en dan kan het feestje beginnen.

'Daar komt Geeske aan' roepen Nicky, Robin, Lisa en ik tegelijk. We rennen naar buiten en vallen haar aan. Als we na een paar minuten uitgelachen zijn, lopen we met zn vijfen naar binnen en doe dit keer wel de deur achter me dicht.

'GROEPSHUG!!' Iedereen komt om me heen staan en we beginnen met zn allen te springen en te gillen. Stiekem glip ik er tussen uit enga op de bank zitten.

Als de andere ook klaar zijn, zitten we met zijn allen op de bank. En stelt Geeske voor om een film te gaan kijken. Louis zet netflix aan en klikt een horrirfilm aan. En dat doet hij dus expres, want ze weten dat ik niet van horror houd.

We verdelen ons over de banken.Op de linker bank zitten Lisa, Geeske en ik op de middelste bank zitten Niall, Harry en Louis en op de rechter bank zaten Liam, Zayn, Nicky en Robin. De film is pas net begonnen en ik vind het nu al eng. Conclusie: horror is niks voor mij.

Ik zie Harry en Niall fluisteren. Wat zijn ze toch aan het doen? Naja, het zal wel. Ik kijk weer naar de tv en het is heel spannend. Ik voel ineens een hand op mijn schouder en ik gil heel hard. Ik kijk naar achter en zie dat Niall en Harry achter me staan.

'Tjezus, moet ik een hartverzakking krijgen ofso?!'

Ze lachen en Niall gaat op de leuning van de bank zitten en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan. Harry wisselt van plaats met Geeske en zit nu naast Lisa. Ik zit nu dus tussen Harry en Niall in en Niall houdt mijn hand vast.

The Drama Queen { Dutch } ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu