41 • Insta

196 17 5
                                    

Sofie pov

We hebben net mini Harry opgehaalt en staan nu op de parkeerplaats bij het vliegveld in Londen, waar mijn neefje dichtbij woont. We lopen met onze koffers op zo'n kar ding naar een balie en daar gaan onze koffers dan op een band, op weg naar het vliegveld. We lopen met z'n drieeën naar de douane en kunnen zonder problemen doorlopen. We lopen naar onze gate en gaan op de plastic stoeltjes zitten die daar staan. 'Ik ben even drinken halen, babe. Wil jij ook wat?' Ik knik nee en Harry loopt weg.

Het is nu een paar dagen nadat Niall me bedrogen heeft en ik snap nog steeds niet wat er aan de hand is. Ik heb niks met Harry gedaan en hij weet ook van niks. Niall heeft niet alleen mij, maar ook zijn vrienden bedrogen en dat vind ik het ergste. Hij is in de afgelopen paar weken geen een keer naar Ierland geweest, terwijl hij zei dat hij naar zijn familie ging. Goeie smoes, gozer!

'Sofie, gaat het?' Ik kijk opzij en zie mini Harry zitten en hij pakt mijn hand vast. 'Sofie, wat is er? Je huilt' Ik pak mijn mobiel en open mijn binnencamera. Ik heb inderdaad gehuilt, want er zitten mascaravegen over mijn gezicht heen. Ik pak een zakdoek uit mijn handbagage en veeg de vegen weg. Ik gooi de zakdoek weg en Harry komt aanlopen met 2 blikjes cola in zijn handen en een reep milkachocola. 'Voor jou, babe' Ik kijk hem glimlachend aan en geef een kus op zijn wang.

'Ey, ik ben er ook nog' hoor ik mini Harry zeggen en kijk om. Ik loop naar hem toe en geef ook hem een kus. 'Ik bedoelde dat ik mijn cola wilde' zegt hij lachend en ik lach om zijn lach.

Harry geeft een blikje cola aan hem en als we dat op hebben, mogen we het vliegtuig in. Ik doe mijn gordel vast en luister naar de veiligheidsregels. Ik leg mijn hoofd op Harry's schouder neer en val in slaap.

'Soof, wakker worden. We zijn in Afrika' hoor ik een lieve stem zeggen en ik open voorzichtig mijn ogen. Ik kijk recht in de ogen van Harry. Wauw, hij heeft eigenlijk hele mooie ogen! Dat dat me nog nooit is opgevallen. 'Babe, je staart' Ik kijk snel weg en bloos. 'Niet' Harry grinnikt wat echt heel schattig is en doet mijn gordel los.

Als we het vliegtuig uitlopen legt Harry zijn hand op mijn onderrug en huppelt mini Harry vrolijk naast me, terwijl hij mijn hand vast heeft.

We komen bij de band aan en er liggen 2 koffers op, een hele grote en een kleine. Jep, dat zijn die van ons! Harry en ik hebben samen een koffer, omdat we dan niet twee koffers hoeften mee te nemen en mini Harry heeft een kleine koffer, omdat hij niet zo heel veel mee heeft. Vergeleken met mij en Harry heeft hij heel weinig mee. Ik lach om mijn gedachten en Harry kijkt me met een scheef gezicht aan. Ik glimlach en hij drukt een kus op mijn wang.

Harry is de laatste paar dagen extra lief tegen mij geweest, alle jongens trouwens, maar Harry in het bijzonder. We groeien steeds dichter naar elkaar toe, sinds het incident met Niall.

'Sofie, hallo? Aarde voor Sofie!' Ik schrik op uit mijn gedachten en zie dat we voor een limozine staan. 'Uhm, deze auto had ik niet besteld hoor?' Harry kijkt me glimlachend aan. 'Maar ik wel!'

De chauffeur opent de deur en mijn gekke neefje weet niet hoe snel hij in de limo moet zijn. Hij lacht erom en loopt dan met ons mee naar de achterbak. We leggen onze koffer en mijn neefjes koffer in de achterbak en sluiten hem. We stappen de limo in en hij is enorm. Er passen zo wel 20 mensen in.

De chauffeur sluit de deur en stapt zelf ook in. Hij begint te rijden en zet een lekker nummer op. 'Shower' van Becky G.

'You are the reason why I,

Dancing in the mirror,

Singing in the shower'

Ik zing luid mee en de Harry's beginnen te lachen als ik stop met zingen. 'Dit gaat op insta'

Omg, wat?! 'Nee, Harry! Niet doen!' Na een paar minuten lukt het eindelijk om zijn mobiel af te pakken, maar het staat al op insta en is al 2.222 keer bekeken. Er staan ook al 100 reacties onder.

@1D_islife: 'Wauw, die meid kan zingen!'

@appeltaartvreter: 'Wow, wat een talent!'

@dolfijngirl65: 'Opgeven voor the voice!'

Maar eentje viel me het meeste op.

@NiallHoran: 'Zozo Hazz, waar heb je dat talent vandaan getovert? Ik wil wel een duet met haar zingen!'

Ik voel me ineens heel beroerd en Harry legt een arm om me heen. 'Wat is er, babe?' Ik geef zijn mobiel en hij kijkt. 'Alleen maar positieve reacties!' zegt hij blij.

'Hazz, kijk naar die reactie!' Ik wijs Niall's reactie aan.

'Wat bezielt die jongen toch?' hoor ik Harry zeggen en zie de tranen in zijn ogen.

The Drama Queen { Dutch } ✔Where stories live. Discover now