Teşekkürler

2.1K 158 57
                                    

Ekrana boş boş bakmaya başladığım anlar, merhaba.

Yazdığım her hikayenin benim için bir anlamı var, buradaki herkesin de bir anlamı dile getirmek uğruna yazdığını düşünüyorum. Benim aklım çoğu zaman karışık, bazen doğru düzgün bile düşünemediğimi hissettiğim zamanlar oluyor. Duygu durumum hakkında konuşmak bile istemiyorum o epey karışık aslında...

Bence Aren ve Calum benim yazdığım bu teşekkür notundan çok daha fazlasını hak ediyor. Ama onlar adına elimden gelenin en iyisi bu.

A Certain Romance benim çok sevdiğim bir arkadaşım için yazıyor olduğum bir hikayeydi ve kurgusu aklıma öylece gelmişti. Zaten buraya döktüğüm çoğu şey kurgusuz kurgu şeklinde başlıyor. Çok sonra şekillendi.

Daha doğrusu Ed Sheeran ile şekillendi, benim için çok ama çok özel olan parçalarla. Dolayısıyla bir daha bu kadar özel ve güzel bir şey yazmayı başarabilir miyim bilmiyorum. Belki de hayır, fakat şu zamana kadar yazdıklarımın içinde en duygusalı, en şirini belki de A Certain Romance'ti.

Aslında teşekkür notu yazmam gerektiğini düşünüyordum ama şu an tam olarak ne söylemem gerekiyor onu da bilmiyorum. Sanki söylemem gereken her şeyi bölümlerin içine saklamışım gibi. Belki de söyleyebileceğim tek şey, özet kısmında Shakespeare'in de söylediği söz olur.

"Zihnin neler kurduğunu, insanın yüzünden anlayacak hiçbir sanat yoktur."

Tabii bu da herkes için geçerli değil, yoksa kazık yemeye doyamayız. Bir insanı çok iyi tanıdığımızdan emin olmamız gerek.

He bir şey daha söyleyeceğim; 14 Nisan 2018'den 30 Temmuz 2018'e kadar benimle olan, sonradan okumaya başlayan ve oylarını, yorumlarını asla eksik etmeyen herkese teşekkür ettiğim kadar, Sidal'a çok ama çok ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bir insanın hayatınızdaki değerini ufacık bir teşekkürle bile hissettirebilecek bir şansınız varsa bunu yapın, sonradan kaybettikleriniz için çok pişman olabilirsiniz.

Neys Sidal seni de seviyorum ama hemen havalanmazsın inşallah.

Ya da havalan kız hakkındır asbndsmdbsö

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, umarım benimle kalmaya devam edersiniz. Sizi seviyorum, diğer hikayelerimde görüşmek üzere.

Aklımdakiler tükenene kadar yazacağım çünkü.

A Certain Romance || hoodOn viuen les histories. Descobreix ara