Capitolul 4: "Te voi proteja!"

720 19 3
                                    

Hello! Un nou capitol, cam târziu, dar mna.. capitolele sunt foarte lungi după cum vedeți și durează ceva până traduc și scriu capitolul.

P.S. Scuzați greșelile de ortografie sau orice fel de greșeală.

Sper să vă placă!! 😘😘
___________________________

Din punctul de vedere al lui Kelsey:

"Scuză-mă." M-am uitat la el confuză, neștiind de unde știe cine sunt.

Sprâncenele sale s-au unit în una singură, s-a uitat în jos la mine. "Greșesc?"

"Ugh... nu-da-nu." Mi-am scuturat capul. "Cum dracu' știi ceva de genul ăsta?" Am șuierat încercând să îmi păstrez tonul vocii scăzut și să mă calmez pentru a nu-mi ieși din minți. Nu am de gând să mint, sunt puțin tentată.

Am lăsat să-mi iasă un oftat. "Se presupune să cunoști jucătorii pentru a câștiga jocul, nu-i așa?"

M-am uitat la el cu o privire de necrezut, fața mea exprimând confuzie. "Ce joc? Despre ce vorbești?"

Și-a umezit buzele, a ridicat din umeri, s-a uitat în spatele meu înainte să își mute privirea spre mine, ochii lui albaștri întâlnindu-i pe ai mei. "Încă nu mi-ai răspuns la întrebare."

"Ce întrebare?" Aproape că mi-am scăpat cărțile datorită nervilor ce îmi străbăteau corpul, avertizându-mă să stau departe de el.

"Aia pe care ți-am pus-o când ai intrat în mine."

Am deschis gura să răspund, încercând să-mi amintesc ce m-a întrebat.

"Ai părul brunet?"

Am dat din cap. "Da."

"Ai ochii căprui?"

Am încuviințat. "Da."

"Mergi la Universitatea Campton?"

"Da."

"Este Justin Bieber iubitul tău?"

"Da." Mi-am scuturat capul vrând să îl întreb de ce îmi pune întrebări evidente, dar atunci mi-am dat seama că a obținut ceea ce a vrut de la mine. Punctul conversației noastre i-a fost predat imediat, fără nici o ezitare.

Bastardul m-a tras într-o capcană.

E pe cale să spună ceva, dar este întrerupt de Carly.

"L-am găsit!" A țipat din spate, probabil ținându-și telefonul în mână pentru a-l putea vedea, dar sunt prea preocupată cu Tanner ca să mă pot întoarce și să văd cu ochii mei. "Kels-" Carly a început făcându-și drum spre mine înainte ca ochii ei să cadă pe băiatul ce stătea în fața mea, puțin prea aproape, dacă mă întrebi pe mine. "Cine ești?"

"Tanner." A zâmbit și ceva din asta mi-a făcut stomacul să se strângă. "Tanner Evans." A zis apucând mâna lui Carly și lăsând un sărut acolo. "Și tu ești?"

"Carly." A zis și gura mi s-a deschis din cauza șocului. "Carly Risi."

Am plesnit-o mental peste față pentru că îi joacă jocul unui străin pe care tocmai l-a întâlnit sau văzut. Nu că asta ar fi contat, dar în apărarea mea, eu am fost prinsă în capcană.

"Carly... hm." A făcut o pauză ca și cum și-ar lua notițe mental despre cum suna numele ei. "Un nume așa frumos pentru o fată foarte frumoasă." A sugerat dând drumul mâinii lui Carly, care a căzut pe lângă ea. Ochii lui Carly strălucesc complet la șarmul lui.

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum