Capitolul 14: "Prioritatea mea principală ești tu."

399 12 7
                                    

Punctul de vedere al lui Justin:

A spune că eram supărat ar fi o subestimare. Eram complet furios și fumegam de furie, că mi-a trebuit cam jumătate din minte să mă întorc și să-l împușc pe nenorocit în piept.

Dar m-am ținut suficient de calm ca să plec înainte de a face ceva ce aș regreta. În plus, faptul că am avut o discuție cu el înainte de a pleca m-a liniștit, că dracul se va gândi de două ori înainte de a se apropia din nou de fata mea.

Odată ce am auzit ușa mașinii închizându-se, am știut că e în regulă să spun ce naiba voiam. "Dacă te mai văd vreodată apropiindu-te de ea-"

"Serios omule, nu îi făceam rău." Tanner și-a ridicat mâinile în sus, în semn de predare. "Încercam doar să mă asigur că suntem în regulă. Asta e."

Ochii mi s-au încruntat. "Poți justifica tot ce vrei. Ți-ai pus mâinile pe ea, asta e o lovitură de pe urmele tale de supraviețuire."

Tanner a clipit spre mine, cu buzele despărțite de o ușoară necredință.

"Faptul că știi lucruri despre ea pe care nu ar trebui să le știi, nu face decât să adauge la neplăcerea mea puternică față de tine. Dacă ai fi deștept, ai închide gura asta a ta și te-ai retrage înainte să o fac eu." Un strănut mi-a trecut prin față în timp ce stăteam cu vârful degetului spre el. "Mai bine? De ce nu te întorci în Colorado, pentru că nu e nevoie de tine aici, în Stratford."

"Cum dracu știi că sunt din Colorado?" Tanner și-a arcuit sprâncenele, cu buzele strânse.

Un rânjet răutăcios s-a tras la colțul buzelor mele. "Știu totul despre toată lumea de aici. Acesta este orașul meu, dacă nu ai observat, dacă ți-ai petrece noaptea zbuciumat sub podul care traversează râul în jos, spre Southside, aș ști. Dacă Bobby s-ar fi cuplat cu Leanna în weekend-ul trecut, aș ști și asta, pentru că totul se întoarce întotdeauna la mine, ai înțeles?" Pășind și mai aproape, m-am uitat fix în ochii lui. "Așadar, chiar dacă ai avea curajul să te apropii de Kelsey din nou, aș ști și asta și va fi doar o perioadă scurtă de timp înainte să-ți găsesc fundul."

Încordându-și maxilarul, Tanner și-a ținut mâinile încolăcite în părți. "Nici măcar nu mă cunoști." A scuipat în iritare.

"Dar tu mă cunoști și știi exact de ce sunt capabil. Dacă tu crezi pentru o secundă că nu-ți voi ucide fundul, mai ai un lucru care vine, puștiule."

"Cum o fi." Tanner a scuipat, privind departe de mine în timp ce își înfășura mâinile în blugi.

"Bine, acum că am scăpat asta ..." M-am întors să mă îndepărtez, dar m-am întors repede prinzându-l pe Tanner de umăr, în timp ce mi-am aruncat genunchiul în zona lui inghinală.

Pătrunzându-l durerea, un strigăt puternic de durere a scăpat în timp ce-și cufunda abdomenul inferior, blestemându-se pe sine, un șir de cuvinte incoerente ieșind în timp ce mă privea cu ură pură.

Înclinându-mă, m-am ghemuit până la nivelul ochilor lui, cu mâna încă plasată asupra lui, rânjind, m-am luptat cu chicotitul care aproape mi s-a smuls din gât. "Ia asta ca primul tău avertisment, Evans. Dacă te văd chiar și la un centimetru în direcția ei.." M-am retras, dând din cap. "La fel de bine nu aș termina propoziția deoarece sunt sigur că îți poți imagina ce se va întâmpla cu tine." Mângâindu-și umărul, m-am retras înainte de a mă îndrepta spre mașina mea.

Întorcându-mă să mă uit la Kelsey, am observat modul în care stătea ghemuită, deși în ciuda exteriorului dur, știam că era rănită înăuntru. Aplecându-mă, mi-am trecut căptușeala degetului mare peste maxilarul ei. "Ești bine?" Am murmurat încet.

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Where stories live. Discover now