Capitolul 6: "Și acum te am doar pentru mine."

932 19 1
                                    

Hello! Noul capitol este gata, un pic cam pervers - bine un pic mai mult.

•Îmi cer scuze pentru eventualele greșeli gramaticale, de punctuație sau de orice fel.

•Țin să vă anunț că sunt și proporții cu mai puțin sens, însă se înțeleg destul de bine.

♪Lectură plăcută!♪
_______________________

Punctul de vedere al lui Kelsey:

"Ești sigură că trebuie să mergi la școală?" Justin a mormăit în timp ce își ducea febril mâinile în sus și în jos pe fața lui, ducându-le în spatele capului, după care s-a uitat la mine.

Justin m-a sâcâit toată dimineața, încercând să mă convingă să nu merg la ore, nu că m-ar deranja. Mi s-a părut destul de drăguț, era atât de hotărât. Se purta ca vechiul lui sine din nou și nu era nici o cale să stric asta.

Mi-am rostogolit jucăuș ochii la el, dându-i o privire enervată, știind. "Da, Justin. Trebuie să merg la școală."

"Dar e vineri." A gemut aruncându-și brațele în aer, lasându-și capul să cadă împotriva moliciunii pernei sale.

"Și?"

"Și ar trebui să fim normali, să ne distrăm, să ne pregătim pentru lucrurile din weekend. Nu să mergem la școală." El a tremurat, o privire de dezaprobare fiind pe fața lui.

"Justin." Am râs, dându-i o privire ciudată. "Ce te-a apucat?"

"Ce?" A ridicat din umeri, zgâriindu-se pe piept. "Nu poate un tip care vrea, să-și petreacă ziua cu fata lui?"

Mi-am lipit buzele, gândindu-mă la asta. "Ei bine, da, dar-"

"Atunci ar trebui." Ridicându-se în picioare, și-a făcut drum spre mine. "Dă cursurilor odihnă pentru o zi." Învelindu-și brațele în jurul meu, a dat un zâmbet plin de speranță.

Mi-am mușcat interiorul obrazului, contemplând ideea. Părinții mei m-ar ucide daca ar afla că am chiulit. "Doar o zi?" Am clarificat, nesigură de situație.

"Doar o zi." A confirmat. "Cu adaos din weekend."

Apoi, din nou, ceea ce ei nu știu, nu le va face rău. "Bine." Am zâmbit, un sentiment cald barbotând în stomacul meu. "Hai s-o facem."

Punându-mă la distanță de mâini, m-a examinat. "Serios?" Sprâncenele lui au fost surprinse, evident că nu poate crede că am fost de acord.

Am râs, dând încet din cap. "Da, vreau să spun că e doar o zi. Cât de mult rău poate face? În plus, o să-i cer lui Carly notițele când ne vom întoarce de... oriunde." Făcând o pauză, mi-am pus mâinile pe partea de sus a lui, pe șoldurile mele. "Unde mergem mai exact?"

El a rânjit. "Asta, iubito, e o surpriză." Luându-și mâinile de sub ale mele, el a plecat luând o pereche de blugi din dulap, punându-i pe el.

Gemând, mi-am aruncat capul înapoi în exasperare. "Ști cât de mult urăsc surprizele."

"Da, face parte din motivul pentru care îmi place să le fac și pe lângă asta, te-am pierdut vreodată când s-a ajuns la ele?" Și-a biciuit capul, sprâncenele lui ridicate.

"Nu..." Am murmurat încăpățânată. "N-ai făcut-o."

Apucând un tricou proaspăt de pe un alt raft, Justin și-a manevrat drumul spre mine. "Atunci nu ai de ce să-ți faci griji." Sărutându-mi buzele, a zâmbit de la ureche la ureche.

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu