Capitolul 26: "Aveam nevoie ca seara asta să fie specială."

273 9 0
                                    

Punctul de vedere al lui Kelsey:

"Justin." Am gâfâit, simțindu-mi inima începând să lovească mai repede și mai greu cu fiecare secundă care trecea. Adrenalina mi-a pompat în vene, în timp ce M-am uitat la iubitul meu, de patru ani.

Cu o mână tremurând, mi-am simțit stomacul într-un amestec de toate emoțiile care au început să curgă prin mine.

Mușcându-și buza, s-a uitat la mine cu nerăbdare, speranța și nervozitatea învârtindu-se în tălpile ușoare ale ochilor lui, arzând cu intensitate.

"E- ești sigur de asta?" I-am șoptit. "Vreau să spun... cu tot ce se întâmplă, crezi că e lucrul corect de făcut? Eu doar-" Clătinând din cap, am lăsat o respirație nesigură. "Oh, Doamne..."

Crăpând un zâmbet mic, Justin a rămas pe un genunchi, cutia încă deschisă la ochii mei înlăcrimați. "Vreau să-mi petrec restul vieții cu tine acum și pentru totdeauna. Tu ești cea pentru mine, Kelsey Jones."

"Vrei să ne căsătorim?" Am întrebat încet, încercând să conștientizez toate acestea, în timp ce cuvintele lui se repetau din nou și din nou, ca un disc stricat, dar nu m-am putut face să cred. "Cu mine?" Am înghițit. "Ești sigur?" Am făcut o pauză. "Adică... pot fi o durere în fund-”

Ridicând din umeri, a rânjit. "Da, ei bine, tu ești durerea mea în fund."

Râzând, am clătinat din cap. "Dar te enervez tot timpul. Sunt obositoare și mă asigur constant că ești bine, ne certăm tot timpul... chiar vrei să faci asta... pentru tot restul vieții tale?"

Ridicându-se complet, Justin mi-a strâns mâinile în ale lui, cu grijă să țină cutia, astfel încât să nu cadă. "Mă înnebunești, mă faci să vreau să țip, mă enervezi de moarte, da, ești mereu în afacerile mele, îți faci prea multe griji și ești încăpățânată, dar ești a mea. M-am îndrăgostit de tine așa cum ești, așa că da, aș vrea să fac asta pentru tot restul vieții mele pentru că te iubesc și dragostea te face să faci lucruri nebunești."

Dând din cap, mi-am mușcat buza, lăsând totul să se scufunde în mine. Lingându-mi buzele, am simțit lacrimi proaspete izvorând în ochii mei. "Ești sigur că aceasta nu este doar o idee nebună cu care ai venit pentru a mă face să rămân acasă de acum încolo, pentru că.." Înghițind greu. "Dacă este... nu e amuzant."

Clătinând din cap fără să spună un cuvânt, ochii îi străluceau imens. "Vreau să mă căsătoresc cu tine pentru că te vreau în viața mea, Kelsey." A murmurat încet, trimițând fiori pe șira spinării mele. "Când ai fost luată de Luke, m-a făcut să-mi dau seama atunci cât de importantă ești pentru mine, cum totul s-a schimbat din cauza ta. Mi-ai pus întrebări, m-ai făcut să mă gândesc la lucruri pe care nu le-am făcut înainte. Ai avut încredere în mine. Te-ai deschis la mine și m-am trezit să am și eu încredere în tine. Am început să aștept cu nerăbdare să te văd, gândindu-mă la tine în timpul zilei, de fapt, dorind să fiu acasă cu tine."

"Și eu simțeam toate aceste lucruri." Am șoptit, dând din cap, mi-am tras buzele în gură, simțind lacrimile în cascadă pe obraji. "Am trecut prin... multe în viața mea, dar singurul lucru pe care nu l-am experimentat niciodată a fost să mă îndrăgostesc și să-mi fi revenit. Acum știu ce este pentru că este exact ceea ce simt acum și mi-e frică... mi-e teamă că nu voi fi destul de bună pe termen lung. Mi-e teamă că te vei plictisi de mine și vei vrea pe altcineva și nu cred că mă pot descurca cu asta."

"Nu spune asta." Justin a clătinat din cap. "Nu există nimeni pe lumea asta care să te poată înlocui, nu vreau pe nimeni altcineva, dacă aș face-o, nu aș fi aici chiar acum. Te vreau și numai pe tine... din prima zi când te-am văzut."

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Where stories live. Discover now