Capitolul 31: "Ce dracu' vrei să spui că nu răspunde?"

322 11 0
                                    

Punctul de vedere al lui Kelsey:

"West End, Vancouver." Justin a spus deschis în timp ce a venit în sufragerie ținând un dosar. Așezându-l pe măsuța de cafea, s-a așezat pe scaunul alăturat.

Momentan stăteam în vârful scărilor, ascultând conversația lor. Încă din noaptea noastră împreună, în urmă cu patru zile,
Justin a deschis pentru mine mai mult, lăsându-mă în loc să mă îndepărteze, dar asta nu l-a împiedicat să mă țină departe de afaceri.

El a mers încă la reuniuni și a ieșit, fără ca un cuvânt să fie vărsat despre ceea ce se întâmplă și ceea ce au planificat. Când am întrebat-o pe Carly dacă știe ceva, ea a spus că John nu a spus niciun cuvânt, așa că am avansat la următorul lucru posibil la care puteam să mă gândesc pentru a obține răspunsurile mele.

"Ce?" Bruce a interogat confuz în timp ce s-a aplecat peste, luând dosarul în mâinile sale. Deschizându-l, a început răsfoiască hârtiile.

"Acolo face Lyndon următoarea mișcare."

"De unde știi?" Marcus a venit cu Marco și John în timp ce s-au așezat pe canapea încercând să prindă imagini la dosar.

"Johnny Prince m-a sunat în dimineața asta; mi-a spus că el și oamenii săi aruncau o privire asupra a ceea ce se întâmplă suspect în jurul Canadei pentru noi când a dat peste un dosar legat de cineva din New York. Se pare că Lyndon face o treabă cu Stevie Adams din localitate. Oamenii lui au fost văzuți întâlnindu-se în Woodstock. Potrivit surselor sale, Lyndon i-a dat trecut și acum mai are câțiva pe rolă."

Bruce a dat din cap, neputând să-și creadă urechile. "E ridicol.
De când lucra Stevie cu un străin? Face afaceri aici, în Stratford, de ani de zile."

"Nu știu, dar Johnny are dovezi chiar în acel dosar; poze, chitanțe și toate cele. Lyndon plănuiește asta mai mult decât ne așteptam. Prince a urmărit apelurile recente unul către celălalt și a aflat că au fost în contact de aproximativ cinci luni."

"Fiu de cățea." Bruce a murmuratsub respirația lui întimp ce a trântit dosarul deschis pe masă. "Nenorocitul ăla plănuia să atace cu mult înainte să ajungă aici."

"Asta nu e tot." Ochii lui Justin străluceau de ură ascunsă, negura lui preluând controlul, pupilele lui dilatându-se la cuvintele nerostite care întunecau aerul.

Bruce a privit în sus în interes, îngrijorat. "Ce altceva mai e?"

"Stevie nu e singurul care lucrează pentru Lyndon." Oprindu-se, Justin și-a lins buzele, având loc un zâmbet dezgustat. "Se pare că și James este."

Acestea fiind spuse, aerul din cameră s-a îngroșat, în timp ce
Bruce s-a luptat să-și stăpânească (,) calmul, deși nu a durat.
Stând în picioare, a luat telecomanda de pe masă, aruncând-o în cameră. "Nenorocitul ăla putred!" Bruce a strigat. "A fost sub aripa lor în tot acest timp?"

Justin a dat din cap. "Ne-a păcălit. Ne-a făcut să credem că nu are nimic de-a face cu transportul nostru când, în realitate, l-a ajutat pe Lyndon să planteze bombele tot timpul."

"La dracu'." John a murmurat în timp ce dădea din cap, încercând să-și înfășoare capul în jurul acestei informații nou găsite. "Și l-am adus cu noi în acea noapte, l-am lăsat să intre în toate."

"Lyndon știa că venim în acea noapte cu intenția de a ucide pentru că James l-a avertizat. Gunoiul ăla murdar a pus mâna pe oamenii noștri și noi n-am avut nici o idee." Aruncându-și capul înapoi în frustrare, Bruce și-a frecat fața viguros înainte de a se întoarce la Justin. "Cine altcineva?"

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Where stories live. Discover now