Capitolul 19: "Ei nu au crezut în tine, dar eu am făcut-o."

316 11 2
                                    

Punctul de vedere al lui Kelsey:

"Te-ai întors pentru mine..." Clătinând din cap, m-am uitat fix la el cu toată adorația pe care o puteam procesa. "Chiar ești aici, ești..." Dându-i un sărut rapid pe obraz, i-am mulțumit în interior lui Dumnezeu că l-a readus la mine. Îndepărtându-mă, mi-am șters chipul, făcându-mi drum spre ușă. "Asistent!"

Gemând, Justin și-a strâns ochii, mișcându-se ușor în timp ce și-a învârtit degetele în jurul ajustării la rigiditatea necunoscută din corpul său.

Clătinând din cap, Justin a scos un zâmbet mic. "Îți faci prea multe griji." A tușit, ținându-și pieptul în palma mâinii.

"Am tot dreptul să-mi fac griji pentru tine; Tocmai te-ai trezit din operație." Am oftat, aruncându-i o privire de dezaprobare pentru alegerea cuvintelor sale. "N-aș fi altceva decât-"

"Scuzați-mă." O voce m-a speriat în timp ce în timp ce un pachet de asistente a trecut pe lângă mine, îndreptându-se spre Justin în timp ce au început să se plimbe în jurul camerei, verificându-i graficele și monitoarele de pe fiecare dintre mașinărie.

"Domnule Bieber, vreau să urmați lumina, domnule." Făcând clic pe o lumină, a ținut-o deasupra ochiului drept al lui Justin, degetul arătător al celeilalte mâini urmând costumul de lângă el. "Se pare că urmărești ceea ce spun, ceea ce e bine. Ai dureri?"

"Pieptul meu." A izbucnit Justin, cu ochii încercând să-i găsească pe ai mei prin mănunchiul de oameni în afară de el, dar fără un asemenea noroc, a rămas nemișcat, ascultând orice altceva avea de făcut.

"E în regulă, pentru că tocmai te-ai trezit dintr-o lovitură brutală. Am injectat o ameliorare a durerii în perfuzia ta, care va începe să funcționeze în doar câteva secunde."

"Mulțumesc." A gemut Justin în timp ce s-a lăsat nemișcat, cu mâinile deasupra stomacului, privirea îndepărtată din ochii lui dispărută.

"Ne vom întoarce în curând. Încercați să nu vă mișcați prea mult sau să vă stresați. Nu doriți ca nimic să vă atragă sau să vă împingă peste limita dvs. Sunteți încă foarte fragil."

Dând din cap fără să spună nimic, Justin a mormăit în timp ce toți au plecat.

"Am sunat-o pe mama ta și pe băieți să le spun că te-ai trezit." Am interceptat ușor, în timp ce mă îndreptam spre partea lui din pat.

"Mama mea?" Șocul extras pe toată fața lui făcându-mi inima să restrângă privirea de necredință din ochii lui.

"Am sunat-o când te-au adus aici. M-am gândit că, cu posibilitățile subțiri... ea ar trebui să știe că fiul ei este în stare critică."

Lingându-și buzele crăpate, Justin a clipit la detașamentul curgând prin corpul său. "Mulțumesc." A șoptit, ochii lui strălucind cu apreciere.

"Orice pentru tine, știi asta." Am zâmbit, prinzându-i mâna în a mea, în timp ce i-am dat o strângere blândă.

"Scumpule?" Pattie a țâșnit din afară, în timp ce a intrat în interior cu Jaxon, urmând aproape în spate. "Justin, iubitule, ești treaz?" A plâns din spatele meu și, în timp ce i-am eliberat mâna lui Justin și am făcut un pas înapoi, am putut simți propriei mele lacrimi a doua când am întâlnit ochii lui Pattie.

"Mamă." A spus Justin cu ochii strălucitori.

Aproape prăbușindu-se la podea în uimire, ea s-a îndreptat în grabă spre Justin, aruncându-și brațele cu grijă peste corpul lui Justin, îmbrățișându-l pentru viața dragă. "Te-ai trezit... tu..." Îndepărtândi-aș, Pattie a cuprins capul lui Justin în mâinile ei. "Te-ai întors... ești în viață." A răbufnit ea. "Copilul meu."

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora