Capitolul 8: "Totul este rupt..."

636 11 5
                                    

Heyyy! Yap, eu din nou.

Ok ok, nu mă înjurați, știu că am întârziat mult cu next-ul (motivul este în capitolul cu trailer-ul), deși contează mai puțin asta cu motivul pentru voi, știu știu.

Important este că am pus next, oricum știu că nu o să citiți partea asta și acum că realizez, practic am scris degeaba, dar mna.. o las aici.

P.S.: O să postez mai des și sper să reușesc să pun capitolele întregi, mai ales acum că devine interesant.

8044 cuvinte, wow. Mă opresc aici, și-așa nu citește nimeni nota asta.

Sper să vă placă și nu uitați să îmi lăsați părerea voastră în comentarii -- m-ar ajuta foarte mult-- + vot (dacă vreți, bineînțeles), lectură plăcută.

Kisses!

_____________________________________________

Punctul de vedere al lui Justin:

Deschizând ușa care a condus în interiorul cabanei, am intrat după ce am întors mașina. În secunda în care am vorbit la telefon cu Bruce, știam că s-a întâmplat ceva rău și în ciuda nenumăratelor mele încercări de a-l convinge pe Bruce să mă lase să stau în noaptea asta cu Kelsey și să vin mâine, nu l-am avut după spusele lui, 'aș vrea să văd asta', orice ar însemna asta.

"Kels--" Uitându-mă la ea, mi-am tăiat-o scurt după ce am observat cât de supărată părea. Ea în prezent se aplecă, apucându-și cămășile și împachetându-le înainte de a le îndesa în bagaj, cu o privire de dezamăgire pe fața ei.

Lingându-mi buzele, mi-am manevrat drumul spre ea înainte de a-mi înfășura brațele în jurul taliei ei. "Nu fi supărată." Am murmurat reconfortant.

"Nu sunt." A răspuns cu cruzime, evitându-mi ochii în timp ce a continuat, trântind pumnii de lucrurile ei în geantă, ignorându-mi existența.

Plimbându-mi mâna prin păr, am zgâriat viguros partea din spate a capului meu. Era atât de frustrant de liniștită și rezervată uneori, mă înnebunea. Uram știind că era furioasă pe mine și în loc să vină imediat să-mi spună când am întrebat, ea a refuzat.

Suprapunând mâinile ei cu ale mele, am suspinat lung. "Ești." Am îndemnat-o să mă înconjoare în timp ce mă uitam în ochii ei. "Spune-mi ce s-a întâmplat." Am șoptit, încercând să rămân destul de calm pentru a discuta acest lucru fără a-mi pierde temperamentul.

Uram când ea ținea lucruri de mine și știa asta.

Deschizându-și gura ca și cum ar fi vrut să spună ceva, m-am încruntat odată ce și-a apăsat buzele împreună, refuzând să-și vorbească gândurile.

Dând mâinilor ei o strângere blândă pentru a-i reaminti că așteptam un răspuns, și-a mișcat picioarele, încercând să-și distragă atenția cu orice altceva în afară de mine în acest moment.

"E doar..." Kelsey a oftat, scuturând din cap. "Nu înțeleg de ce trebuie să ne întoarcem acasă. Mi-ai spus că ne vom bucura de un weekend împreună, doar noi doi. Nu ai spus nimic despre petrecerea nopții și că apoi plecăm." A subliniat termenii cheie din propoziția ei, dorind să ajungă la mine în timp ce era nemulțumită ca și mine.

"Crede-mă, baby, am plănuit tot weekend-ul ăsta. Nu aveam intenția să ne întoarcem acasă în seara asta, dar s-a întâmplat ceva și Bruce are nevoie de mine." Înclinându-mă în față, am presat un sărut moale pe fruntea ei, sperând să renunțe la o parte din anxietatea ei. "Haide." Am bătut în spatele meu. "Să mergem afară."

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Where stories live. Discover now