Capitolul 5

681 16 3
                                    

Hello! Un nou capitol este gata.

6050 de cuvinte, wow! Oricum, mă bucur că l-am terminat și sper că o să vă placă!

P.S.: Sărbători fericite!

Lectură plăcută!
________________________

Punctul de vedere al lui Justin:

"Ce? Surprins să mă vezi?" Rânjetul lui se îngroșă, făcându-mi sângele să fiarbă.

"În numele lui Dumnezeu, ce faci aici, în Stratford?" Am șuierat, mâinile mele făcându-se imediat în pumni pe lângă mine.

"Credeam că o să-i plătesc vechiului meu prieten o vizită." Fața lui a zâmbit, dar întunericul care îi umplea ochii a arătat că era fericit să mă vadă și pot să spun că sentimentul era reciproc. "De ce atât de tare?" Își înălță capul în lateral, cu ochii plini de umor.

"Treci la subiect, Cole." M-am desprins, sărind peste prostii și m-am apropiat. La el era vorba despre jocuri mintale și nu aveam chef să mă joc. "Clar ești aici pentru alt motiv decât să saluți."

"Ai dreptate." A dat din cap, focul dansând în ochii lui. "Sunt aici cu băieții mei." Și exact ca și cum ar fi planificat asta, au ieșit din spate trei tipi.

"Lasă-mă să ghicesc." Am râs fără umor, luând totul. "Voi băieți sunteți, și citez, Snipers?" Mi-am încrețit fruntea, amuzament colorat fiind în cuvintele mele, în timp ce am înăbușit râsul care mi se târâse în gât, disperat să se elibereze.

"Corect, Justin Bieber." El a bătut din mâini în mod obișnuit. "Și voi băieți sunteți, și citez, Kings, nu-i așa?" El a batjocorit, privind în spatele meu spre Bruce, Marcus și Marco, care toți stăteau în spatele meu, confunzi ci privire la ceea ce se întâmpla chiar acum.

Mi-am aplecat capul încercând atât de mult să nu izbucnesc în râs, dar a fost atât de greu, având în vedere că au intrat aici ca și cum ar fi fost un film pe care-l filmam. Era o prostie ca dracu' și sincer, neașteptat de idioată. Adică, credeai că vor veni veni cu arme în flăcări. Ar fi fost mult
mai distractiv decât asta.

"Ce dracu' e așa amuzant pentru tine, Bieber?" A scuipat, nu a fost încântat să vadă că nu m-am pierdut și nici nu m-am intimidat de ceilalți trei care și-au făcut drum lângă el.

M-am uitat în sus la ei, ochii mei strălucind. "Tu, dracu'." M-am oprit, chicotind. "Ești hilar." Era rândul meu să rânjesc, un zâmbet plin, strălucind imediat după aceea. "Adică, ați fi putut intra toți." Mi-am băgat mâinile în buzunarele blugilor mei, privindu-i printre gene. "Dar în schimb, ați decis să faceți o scenă ca și cum ar fi trebuit să fim amenințați de voi." Mi-am lins buzele, ridicând din umeri. "Nu știu despre voi băieți.." Am făcut semn în spatele meu spre Bruce și ceilalți. "Dar mă așteptam la mai mult de la tine, Santangelo." M-am întors spre el.

Fața lui s-a strâns și mușchii de pe brațele lui s-au contractat de la presiunea pe care o punea pe pumnii lui. "Mi-aș păzii gura, Bieber-"

"Sau ce?" Am provocat, apăsându-mi vârful limbii de vârful buzei mele, simțindu-se sadic.

El a pășit înainte, corpul lui aproape a urcat pe mine, furia radia din corpul lui. "Nu vrei să ști." A amenințat cu vocea scăzută și întunecată.

Întorcându-mă imediat în față, m-am repoziționat, privindu-l cu aceeași intensitate cu care a făcut-o el, dacă nu mai mult.

"Mi-aș păzii gura, Santangelo; nu ști unde s-ar putea sfârși."

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum