Capitolul 28: "Și atunci s-a dezlănțuit Iadul."

278 7 0
                                    

Punctul de vedere al lui Kelsey:

"Întâlnire, toată lumea, acum!" Vocea dură a lui Bruce s-a auzit de la parter, în timp ce se învârtea în jurul casei, trezindu-mă din somn.

"Iisuse Hristoase." Justin a mormăit de lângă mine în timp ce și-a frecat fața în sus și în jos cu mâna liberă ca și cealaltă,
m-am tras mai aproape de partea mea. "Știe cât e ceasul?" Privind spre dreapta, și-a aruncat ochii (,) ca să se verifice singur.

"E trei după-amiaza, Justin..." Mi-am înăbușit râsul când s-a întors spre mine cu o buclă sumbră a buzelor lui.

"Și? Ne-am culcat târziu noaptea trecută, cel puțin putea să aștepte până ne trezim noi singuri." Căscând, s-a ridicat pe coate, cu ochii căutându-i pe ai mei. "Vrei să rămâi aici și să mă duc eu să văd ce naiba învârte sau vrei să vii cu mine?" Fața lui i-a căzut solemnă în timp ce degetele lui au trecut peste trăsăturile feței mele, degetul lui mare trecând peste pielea obrazului meu.

"Voi veni cu tine." Am ridicat din umeri. "A spus că toată lumea și ultimul lucru pe care mi-l doresc este să fiu de partea lui rea.
Sunteți cu toții pe margine așa cum este; nu vreau să mă adaug pe ea." Aruncând pătura de pe mine, am încercat să mă ridic, dar am rămas jos, odată ce Justin m-a tras.  Privind spre el, i-am aruncat o privire confuză. "Ce?"

"Ești sigură? Nenorocitul ăla ar putea înțelege că ești obosită.
Sunt obișnuit cu acest tip de rahat, trezindu-mă pe neașteptate și totul-"

"Justin." Am zâmbit. "Sunt bine. Trebuie să mă trezesc oricum, am multe teme de recuperat și aș minți dacă aș spune că nu sunt curioasă ce vrea." Rânjind, am râs de expresia evidentă a lui Justin.

"Bineînțeles că ești." A murmurat, lăsându-mă să mă ridic așa cum a făcut-o și el. Trecându-și mâinile prin păr ca să-l așeze cumva, a clătinat din cap spre mine. "Curiozitatea ta va fi moartea ta." A combătut brusc cu un indiciu de umor pentru a arăta că a fost doar o tachinare.

"Da, ei bine, tu să te iei de Bruce. El este cel care ne-a chemat pe toți la început." Scoțându-mi limba, m-am dat jos din pat înainte ca Justin să se poată agăța de mine, râzând de încruntarea lui. "Haide leneșule, avem niște afaceri de familie de care trebuie să ne ocupăm."

"Nu, prefer să stau aici și să privesc priveliștea." A rânjit, mișcându-și sprâncenele în timp ce ochii lui au călătorit pe lungimea corpului meu.

"C-" Atunci am simțit că vântul îmi va găzdui trupul, trezindu-mă în întregime. Uitându-mă în jos la mine, obrajii mei s-au încălzit la vederea mea în chiloți de dantelă și un maiou liber. "Perversule!"

"Ce?!" Și-a ridicat mâinile în falsă capitulare. "Nu știam că ești pe jumătate dezbrăcată, nu e vina mea! În plus, ești logodnica mea acum, am mai multe motive să mă holbez la ce-i al meu." Tonul lui m-a răcit până la os, în timp ce ochii i s-au înnegrit în ușoară posesie, în timp ce dinții i s-au scufundat în buza de jos.

Simțindu-mă brusc nesigură, mi-am înfășurat brațele în jurul corpului, uitându-mă neplăcut în jurul camerei în timp ce încercam să găsesc ceva cu care să mă acopăr.

"Hei." Justin a șoptit ușor făcându-mă să sar de la cât de repede a ajuns lângă mine. Nici măcar nu mi-am dat seama că s-a ridicat din pat. Frecându-mi brațele în sus și în jos, m-a luat în brațe. "Ești frumoasă." A murmurat pe buzele mele, ochii lui pătrunzând în ochii mei, încălzindu-mă din cap până-n picioare.

Aplecându-mă pe vârfurile de la picioare, mi-am apăsat buzele pe ale lui, cuprinzându-i baza gâtului pentru a-l apropia.

Gemând în sărut, Justin și-a băgat degetele în șoldurile mele,
rotunjindu-le pe ale lui împotriva alor mele, făcându-mă să gem ușor.

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Where stories live. Discover now