Capitolul 12: "Ți-e mai bine fără mine."

381 15 13
                                    

Punctul de vedere al lui Kelsey:

Mi s-a oprit inima.

S-a simțit ca și cum cineva venise în spatele meu și bătea tot aerul din mine, lasându-mă fără suflare.

Stând pe picioarele mele, buzele mi s-au despărțit de la întoarcerea neașteptată pe care o luase această noapte. Ducând o șuviță de păr în spate, am aruncat o privire în jurul meu în căutarea altcuiva cu care ar putea vorbi, deși știam adânc înăuntrul meu că eram doar eu.

"Acum." Justin a declarat și cu toate acestea nu am putut spune dacă era o comandă sau o simplă cerere. Ochii lui priveau cu precauție în timp ce am făcut primul pas înainte, picioarele mele goale venind în contact cu terenurile reci din cauza aerului rece care trecea printre noi.

Lăsând aproximativ trei metri între noi, mi-am lins buzele încrucișânu-mi brațele confortabil la piept, protejându-mi corpul superior de îngheț.

Neluându-și ochii de la mine z Justin mi-a scanat lungimea corpului înainte de a privi înapoi la mine prin genele sale groase, o sclipire de nepătruns strălucind în irișii lui, scoțându-mă din gardă.

Ținându-și mâna în direcția mea, ochii mei aproape au căzut de la briza lor în timp ce Justin a înghițit privindu-mă cu atenție pentru ceea ce aveam de gând să fac. "Vino aici." A murmurat, așteptând cu răbdare să sparg gheața.

Electricitatea ne-a împușcat pe amândoi, o suflare emițând de pe buzele mele în timp ce am privit cu ochii largi la mâinile noastre împreunate, confuză cu privire la modul în care ar trebui să se simtă, în ciuda a ceea ce mi-au spus bătăile inimii împotriva pieptului meu.

Trăgând cu grijă de mine în față până când am cedat în poala lui, am luat la cunoștință de toate detaliile unice de pe podeaua de sub noi. Mi-e teamă că dacă spun sau fac ceva, aș declanșa partea urâtă a lui Justin pe care nu voiam să o mai experimentez vreodată.

Justin trebuie să fi observat pentru că mi-a strâns ușor partea șoldului înainte de a-l netezi cu degetul mare, trezindu-mă înapoi la realitate. "Uită-te la mine." A șoptit liniștitor, disperarea nuanțată în cuvintele sale făcându-mă să mă aplec deasupra.

Înghițind, mi-am mușcat interiorul obrazului înainte de a-mi întoarce cu (,) curaj capul până când i-am întâlnit ochii încă o dată, care ardeau fierbinți de emoții pe care nu le puteam descifra.

Ridicând țigara pe care o ținea în cealaltă mână, în făță, a inhalat fumul ținându-l în piept în timp ce și-a lăsat capul pe spate întinzându-și gâtul care îi expunea venele, înainte de a sufla fumul în aer.

Ajungând peste, mi-am lăsat degetele ușor pe traseu în jos pe lungimea gâtului său. Justin m-a privit, ochii lui arzând în fruntea mea, dar nu am spus nimic. Punându-mi mâna pe pieptul lui, am reușit într-un sfârșit să închid contactul cu el. 

"Vino mai aproape." Justin a murmurat încet, deși aș putea descifra junghiul mandat din spatele lui.

Încruntându-mi sprâncenele în confuzie, am făcut cum mi s-a spus, fără să știu ce va face.

Trăgând iar din țigara lui, Justin și-a adus buzele peste ale mele atent să nu te atingă. "Deschide gura și inspiră." A expirat, așteptând până când am făcut ceea ce mi-a cerut. Scoțând fumul, am desenat înainte să-mi dau mâna înapoi le fel cum făcuse Justin câteva clipe înainte, lăsând conținutul să zboare liber în aer.

Justin s-a aplecat în față, apăsându-și buzele la baza esofagului meu, luându-mă prin surprindere când senzația buzelor lui pe pielea mea m-a făcut să tresar din cap până în picioare arzându-mă cu anticiparea după care tânjeam. 

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Where stories live. Discover now