Capitolul 13: "Am un iubit."

463 19 16
                                    

Noul capitol e aici.

Vreau să-mi cer scuze pentru am întârziat atât de mult cu postarea capitolului dar nu m-am simțit tocmai ok în ultimul timp și... mda.. înțelegeți voi. Imi pare sincer rău.

P.S.: Sărbători fericite tuturor.  Kisses 😘😘

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Punctul de vedere al lui Kelsey:

"Ridică-ți fundul ăla leneș!" Strigătul nimănui altcineva decât al lui Carly Risi a intrat buzna în cameră în timp ce ușa s-a deschis, trântindu-se împotriva dulapului din spatele ei, determinându-mă să mă trezesc din somn, deși ochii îmi rămâneau parțial deschiși.

Murmurând incoerent, mi-am aruncat capul înapoi în pernă, încercând cu disperare să o blochez, în speranța că, cu cât mă acopăr mai mult, cearșafurile mă vor înghiți și va renunța.

Dar toate speranțele și visele sunt zdrobite la un moment dat.

"Nu îndrăzni să mă ignori, Kelsey Anne Jones, sau te voi smulge cu forța din patul acela, de glezne!" Trântindu-și un picior cu toc pe podeaua din lemn masiv, Carly și-a încrucișat brațele împotriva pieptului, practic ieșindu-i fum pe urechi.

Am gemut acoperindu-mi fața cu mâinile, căutând cu disperare somnul. "Te rog, Carly, mai dă-mi cinci minute." Am gemut încercând să găsesc acel loc al minții în care mă aflam chiar înainte ca (,) Carly să intre în cameră ca și cum fundul ei ardea.

Gemând, Justin și-a strâns brațul din jurul stomacului meu, înfigându-și capul în scobitura gâtului meu, în timp ce a rămas în firea lui somnoroasă, căzând liniștit înapoi în somn.

"Îți număr până la trei ca să te ridici sau Dumnezeu să mă ajute, Kelsey, o să te omor." Ochii ei ardeau pe pielea mea în timp ce privea în direcția mea. "Unu..." A subliniat intenționat. "Doi..." A ridicat vocea mai tare. "Tr--"

"Pentru dragostea lui Dumnezeu și tot ce este sfânt, taci dracului din gură!" Justin a lătrat de lângă mine, capul lui fiind în sus la aproximativ câțiva centimetri de la umărul meu, în timp ce înjura sub respirație.

Îngustându-și ochii, Carly a inspirat. "Asta nu te privește, Bieber." A scuipat ea, simțindu-se destul de înfiorător în această dimineață, în timp ce a stat la pământ, refuzând să cadă sub mânia lui Justin.

Încruntându-și fruntea, Justin s-a înfuriat, iritat. "Când intri în casa mea, dai buzna în camera mea și strigi la fata mea, atunci da, mă privește." 

Știind că are dreptate, Carly și-a închis maxilarul strâns, strângându-și dinții. "Oricum." A șuierat la Justin înainte de a se întoarce la mine. "Ai uitat că ai ore de dimineață astăzi sau?"

Deschizându-mi ochii în realizare, m-am ridicat din pat, pătura pe care oh - atât de confortabil m-a ținut la căldură lăsând briza rece să treacă prin mine, aducând un fior brusc pe corpul meu. "Cât este ceasul?"

"Este șapte fără un sfert, ceea ce înseamnă că ai aproximativ zece minute pentru a face duș, a te îmbrăca și a mânca înainte să plecăm." Verificându-și ceasul, a batjocorit. "Iar în acest caz, s-ar putea să omori totul și doar să te îmbraci pentru că nu avem prea mult timp să facem totul."

"La dracu', la dracu', la dracu', la dracu', la dracu'." Am murmurat sub respirația mea în timp ce am alunecat din pat, căutând în cameră ceva decent de îmbrăcat.

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Where stories live. Discover now