Capitolul 33: "Cât valorează iubita ta pentru tine?"

137 6 0
                                    

Punctul de vedere al lui Justin:

Sângele din vene mi-a înghețat în timp ce stăteam fără emoții în bucătărie, mă sufocam încet, înnebunindu-mă, întrebându-mă unde se află și ce îi fac ei. Doar gândul că cineva o va atinge m-a îmbolnăvit de stomac.

Am încercat să obțin un fel de liniște față de ceea ce se întâmpla, dar adevărul problemei era că nu puteam, deoarece gândurile mele au reușit întotdeauna să se întoarcă la Kelsey.

Tăcerea a crescut odată cu fiecare respirație grea pe care am luat-o și am știut că Lyndon era încântat dincolo de credință că, pentru prima dată de când au sosit, în cele din urmă mă cucerise și nu puteam face absolut nimic în acest moment decât să mă oblig la orice voia pentru că o avea pe Kelsey și dacă nu ascult, doar Dumnezeu știe ce plănuise să-i facă acel fiu de cățea.

"Unde este?" Am văzut cu disperare dantelată în cuvintele mele.

"Mă tem că nu-ți pot spune asta încă."

"Ce dracu' vrei să spui că nu-mi poți spune?" Am strigat cu toată răbdarea care mi-a mai rămas. "Aproape că te-am ucis, m-ai trimis aici să-mi găsesc fata plecată, dar nu-mi poți spune unde e?" Am șuierat, cu ochii aprinși. "Te chem la cacealma."

Lyndon părea să gândească în timp ce stătea tăcut pentru ceea ce se simțeau ca ore, deși în realitate erau doar câteva secunde. "Ești sigur că vrei să faci asta, Bieber?"

Închizând ochii, am respirat adânc înainte de a lăsa aerul să iasă. "Unde dracu' o ai pe fata mea, Lyndon?" Am vorbit pronunțând fiecare silabă.

"Ce mai face familia ta, Justin?" Lyndon a cântat cu o voce manipulatoare de parcă ar fi primit o lovitură din asta.

Sprâncenele mele s-au încruntat, confuzia mi-a înnegurat mintea. "Despre ce dracu' vorbești? Ce are asta de-a face cu-?"

"Cum e mama ta?" El a continuat, ignorându-mă complet. "Tatăl tău? Fratele? Se descurcă bine?"

Strângându-mi maxilarul, mi-am ținut telefonul aproape de ureche atât de tare, încât mi-a fost frică să nu se destrame. "Unde te duci cu asta, Lyndon?" Am mârâit cu umilință, cu mușchii încordați.

"Dar sora ta mai mică? Jazzy." A subliniat numele ei, provocându-mi căderea stomacului la pământ. "Este? Oh..." A batjocorit fără umor. "E moartă."

Simțind furia pulsându-mi prin vene în timp ce strigătele surorii mele mi-au sunat prin urechi, mi-am simțit vederea încețoșată. "Taci dracului din gură."

"Aw, ce, este un subiect sensibil pentru micul Justin Bieber?" Lyndon a chicotit amenințător. "Bietul copil și-a pierdut sora într-un bombardament destinat lui. E o chestie în desfășurare cu tine? Toată lumea pe care o iubești să moară pe cheltuiala ta?"

"Nu știi despre ce dracu' vorbești."

"Jazzy te-a urmat în depozit în acea noapte, în timpul unei întâlniri pe care ai avut-o cu McCann." Lyndon a continuat.
"Ceea ce a fost menit să te scoată, i-a luat viața în schimb. Fata ta a fost răpită de Delgado acum câțiva ani și aproape violată. Îl ucizi sfârșind prin a fi închis și acum iată-te... înapoi într-un pătrat cu prietena ta de negăsit."

Am clătinat din cap în ciuda faptului că nu mă putea vedea, pieptul mi se strângea violent în timp ce capul îmi bătea la nesfârșit ca un ciocan care bătea împotriva lui.

"Gândul fetei tale în mâinile altui bărbat, în special un inamic, este suficient pentru a înnebuni pe oricine, chiar și tu, te cunosc Justin, te cunosc Justin, te pot pregăti ca pe o carte. Probabil stai acolo și arăți ca o căprioară în fața farurilor. Ți-e frică - ești împietrit, te întrebi ce se întâmplă chiar în clipa asta, în timp ce pierzi timpul și fata ta este..." A făcut o pauză lăsând cuvintele sale nerostite să zăbovească în aer. "Ce-ar fi dacă ți-aș spune... că nu era singura persoană pe care o aveam?" S-a odihnit cu încredere. "Hm? Dacă ți-aș spune că am pe altcineva pe care-l iubești? Ce ai face atunci?"

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum