Capitolul 16: "Unde dracu' este iubitul meu?"

244 12 1
                                    

Punctul de vedere al lui Kelsey:

Ceva nu era în regulă.

Puteam să simt asta.

Nu știam ce este sau ce poate fi, dar era acolo. Această senzație de scufundare care a apărut mereu când s-a întâmplat ceva îngrozitor - ghearele măruntaielor tale fiind sfâșiate din interior în timp ce scufundarea inimii tale a îndepărtat toate dorințele tale de a gândi pozitiv.

Mi s-a făcut rău la stomac. Neștiind ce se întâmplă în jurul tău sau să fi avut măcar vreun indiciu despre ceea ce era asta, mă avertiza să mă țin împreună.

Când Bruce a sunat, nu știam ce să cred. Rareori m-a sunat și singura dată când a făcut-o a fost să mă întrebe despre Justin și asta a fost ceva ce n-a mai făcut până acum.

Una e să-mi fac griji, dar când e invers și Bruce e cel care încearcă să rămână calm, ceva nu e în regulă.

Plimbându-mă pe podelele apartamentului meu, mi-am ținut stomacul inferior, în timp ce am trecut cu degetele mâinii libere prin păr, trăgând la capete și examinându-le din când în când.

"Trebuie să stai nemișcată înainte să faci un atac de anxietate." A sugerat Carly liniștită, în timp ce ea stătea în lateral, cu ochii privindu-mi fiecare mișcare în timp ce mergeam în fața ei.

Scuturând din cap, am ignorat-o, nici măcar nu m-am deranjat să răspund în timp ce îmi bătusem mâinile până la coapse, agravând. "Unde naiba este? El a spus că va fi aici acum o jumătate de oră!"

"Relaxează-te, probabil a fost reținut și a avut nevoie de mai mult timp pentru a rezolva lucrurile. Sunt sigură că totul e în regulă, exagerezi." Carly a oftat, încrucișându-și brațele la piept.

"Știam că nu ar fi trebuit să-l las să plece." Am mormăit, refuzând să-i acord orice atenție lui Carly. "Încă trebuie să-și revină după ce s-a întâmplat ultima dată și eu doar... M-am gândit că va fi capabil să se descurce singur..." Făcând o pauză, am dat din cap. "Sper doar că e bine."

Dându-mi un zâmbet simpatic, Carly s-a împins de pe perete în timp ce s-a îndreptat spre mine. "Sunt sigură că e bine." Întinzându-și o mână reconfortantă pe spatele meu, a frecat în sus și în jos într-o mișcare liniștitoare.

"Dar Bruce nici măcar nu știe unde este..." Am început din nou. "El chiar a sunat, Carly. Nu sună niciodată, mai ales când vine vorba de Justin."

"Probabil a vrut să se asigure că lucrurile sunt în regulă. Știi cum au fost lucrurile în ultimele zile. Toată lumea e pe muchie de cuțit cu ceea ce se întâmplă." Trăgându-mă într-o îmbrățișare laterală, Carly și-a pus capul pe umărul meu. "Nu te gândi prea mult la asta. Justin va intra pe ușa din față, pe pariu, într-o chestiune câteva secunde." Mi-a zâmbit.

Lingându-mi buzele, am ridicat din umeri, uitându-mă în depărtare. "Dacă spui tu." Îndepărtându-mă, mi-am târât picioarele până la canapea, în timp ce alunecam pe ea, cu piciorul lovind în mod repetat de lemnul tare - ceva pe care tind să îl fac de fiecare dată când sunt nervoasă.

"Uite-" Carly a început, înainte de a se opri scurt, cu ochii întinși spre fereastră în timp ce a făcut un pas spre ea. "Așteaptă... este mașina lor?"

Sărind în picioare, am fugit până unde stătea Carly, aruncând o privire peste umăr pentru a vedea dacă este. "Ce caută aici?"

"Poate Justin a luat mașina aia în loc de a lui." Mi-a sugerat Carly, în timp ce mi-a aruncat o privire necunoscută.

Danger's Back - Justin Bieber [Fanfiction || Tradusă în română]Where stories live. Discover now