2. ow god no

892 41 2
                                    

Ik was nog altijd boos op mama, maar dat onging haar niet. En het onging mij niet dat ze boos op mij was. Ze had me nu al zeker een dag niet aan gekeken en nu was ik het wel zat. 'Mam?' Ze keek niet eens naar me, ze maakte alleen het 'uhu' geluidje. 'Waarom doe je zo?' Vroeg ik. Ze draaide haar hoofd en ze keek mij aan.

'Waar heb je het over Amélie?' Vroeg ze. Ik keek even door de woonkamer, ik was zo blij dat Killian vandaag bij Wren zou zijn.

'Sinds dat jij en pap uitelkaar zijn, mag ik niks meer. Niet uitgaan, of muziek luisteren. Anders word je weet boos.' Ze haalde even diep adem. 'Amélie het is gewoon beter voor je om niet uitgaan, en dat heeft er helemaal niks te maken dat je vader en ik uit elkaar zijn!' Ik kon het gewoon niet geloven. Dat was beter voor mij zelfs? 'Sinds jij en die gast die zich zelf onze vader noemt, gescheiden zijn. Ben je een bitch worden, iemand die alleen maar aan haar zelf denkt!' Ik zag haar rood worden van woeden. Maar ik werd gered door de bel.

'Waar wacht je op?' Ze gilde het bijna naar me. Ik loop gewoon heel rustig naar de vooe deur als ik iemand zie staan met groen haar. Ik maak de deur open, en voel mijn hart kapot gaan.

'Amélie!' Zijn stem klonk nog het zelfde als toen hij me verlaten had. 'Wat doe je hier... Michael?' Vroeg ik. Ik beet op mijn lip om niet te gaan huilen of te gaan schreeuwen tegen hem. 'Ik wilde even langs komen! En mijn band maten wilde je leren kennen. Zoo mogen we binnen komen?' Ik kon hem niet geloven, maar ik liet hem binnen. Ik wou weten of ze nu ook echt zo waren als op tv.

'Michael?' Mam klonk verbaast geschrokken. 'Hello ms Evary.' De andere jongens volgde me naar de woonkamer. 'Ik ben naar boven!' Zei ze. Ik knikte, en even was ik zelf ook de weg kwijt. 'Zo vertel?' Mompelde ik. Een van de jongens liep naar me toe, ik wist wie. Calum.

'Ik ben Calum!' Ik lachte even en knikte. 'I know.' Met een verrassent gezicht keek hij me aan. 'Luke!' Zei de blonde jongens. En degene die mij het meeste aan trok was Ashton. Ashton Irwin hij was zeker sexy en hij had echt Sex-haar.

'Ashton.' Zei hij en hij lachte even. Ik lachte kort terug. 'Zo wat komen jullie guys doen?' Ze haalde even hun schouders op. 'Michael wilde hier heen!' Zei Luke. Ik knikte. 'Hoe komt het dat je niks meer van jezelf hebt laten weten Michael?' Hij kreeg even een rood hoofd.

'Nieuwe telefoon!' Ik wist zeker dat hij loog. Ik zag het aan zijn ogen. 'Ow oké!' Mompelde ik. 'Mag ik je nieuwe nummer?' Ik kreeg hem, het was zijn oude omdat ik hem verwijdert had en geblokkeert. Maar ik begon er niet over. Van de andere kreeg ik ze ook, sukkels.

'Dus alles gaat super met 5 Seconds Of Summer?' Vroeg ik.

'Kei goed beter dan we ooit hadden kunnen verwachten!' Zei Michael. Ik knikte, en niet veel later waren de jongens al weg.

'Hoe durft hij, hij loopt gewoon hier naar binnen alsof hij nooit is weg geweest!'

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon