3.

367 21 1
                                    

Ik doe mijn ogen open, en schrik me de pleures. "What the hell Michael?" Roep ik naar hem. Hij begint te lachen. "Sorry kleintje!" Boos kijk ik hem aan. "Waarom ben je hier?" Vraag ik. Michael begint te glimlachen. Nu weet ik niet zeker of dat wel zo'n goeden vraag was. "Jij bent vandaag vrij toch?" Vraagt hij. "Ja?" Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Waarom zeg ik altijd de waarheid tegen Michael? "Wij gaan bowlen!" Roept Michael vrolijk. "Dudes praat wat achter!" Roept Killian. Ik rol met mijn ogen. "Wil je dat ik ga zingen of zo?" Vraag ik. Michael lacht en knikt. " Let's bowl, let's bowl, let's rock-'n-roll. Hey, come on, let's get this show on the road. Let's bowl, let's bowl, let's rock-'n-roll." Michael kijkt me aan. "Laat de volgende keer mij het maar zingen!" Ik lach. "Jep!" Ik kijk michael even aan. "Hoelaat wil je gaan bowlen?"

"Twaalf uur!" Ik kijk op de klok. "Michael?" "ja?" Waar moest hij me weer zo nodig wakker maken om acht uur. "Het is verdorie pas acht uur!" Michael kijk me opeens heel zielig aan. "Sorry!" Ik zucht. "Mijn kamer uit! Dan kan ik mezelf omkleden." Michael doet zijn duim omhoog en hij weet niet hoe snel hij uit mijn kamer moet gaan. Soms vraag ik me gewoon af waarom ik met hem bevriend ben. Ook de andere jongens. Ik pak setje kleding en doe het snel aan. Rustig loop ik naar de badkamer. Ik zag er gewoon niet uit. Vandaag had ik het weer. De zelfde nachtmerrie die ik al een week heb. Maar niemand schijnt het te zien. Snel doe ik make-up op mijn gezicht en zucht dan even. Beneden gaat de bel. Wacht wat? De bel. Ik hoorde wat geroessenmoes beneden en ik trek snel mijn sneaksers aan. "Daar is ze al." Zegt mam. Ik glimlach naar haar. "Goedemorgen mam!" Ze glimlacht terug en loop dan naar boven. "Jongens." Mompel ik knikkend naar ze. Voor ik het door had zat ik op de bank. "Maar we hebben er eentje te weinig!" Zegt Calum gefrustreerd. Ik zucht. "We kunnen Killian vragen?" Zegt Ashton. Geschrokken kijk ik hem aan. "Never!" De jongens kijken mij aan en zuchten. "Wie dan?" Vraagt Michael. Ik haalde mijn schouders op. "Mam?" Iedereen kijkt me verbaast aan. "Als ze maar bij mij hoor." Zegt Michael. Ik lach en stak mijn duim op. "Dan ga jij het ook maar vragen!"

Michael POV

Shit. Moest ik dat nou echt vragen aan Mama2. "Best!" Brom ik. De jongens en Amélie praten gewoon door, ik loop naar boven en klop op de kamer van mama2. "Ja?" Ik zucht even en maak dan de kamer deur open. "Michael? Wat wil je jongen?" Ze kent me veelste goed verdorie. "NouwijwillengaanbowlenmaarwehebbeneeniemandteweinigenAméliehadjouvoorsteltmaaromdatikjouinmijnteamwilhebbenmoetikhetvragen!" Zeg ik zonder ook maar een keer adem te halen. "Wacht even jullie willen gaan bowlen maar jullie hebben een iemand te weinig, en daarom vraag je mij?" Ik knikte. "Ja!" Mama2 lacht even. "Ga maar naar benenden en zag maar dat ik mee doe, we laten ze een poepje ruiken Michael!" Ik knik en loop dan weer naar beneden. "En?" Ik ga heel zielig op de bank zitten. "Ze doet mee en hoort bij mij!"

***-***

Haai toetjes

Ik heb the maze runner gezien en i love it. Dylan o'brien was zoo goed. En de wwat is af wow wat gaat alles snel.

En vrijdag ben ik jarig :o #16jaar haha ik hoop dat jullie ermee blij zijn! Heb mijn best gedaan.

Kennen jullie facking it? Ow i love that hihi

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now