6.

397 20 4
                                    

Het was zover. Ik ga mee, de tour begint pas over een paar dagen maar de jongens en ik natuurlijk, moeten er al eerder zijn. "Heb je alles?" Vraagt mama. Ik knik. "Sokken ondergoed?" Weer knik ik. Mama zucht en geeft me een klein pakje. Ik maak het open. Condooms Thanks mam. "Dank je wel." Mompel ik en met rode wangen stop ik hem in mijn koffer. Ik pak mijn portemonnee, en ik doe hem in mijn tasje. "Amélie de jongens wachten." Roept Killian. Ik zucht. "Zeg maar dat ze niet zo moeten zeuren!" ik hoor Killian lachen. "Am?" Ik draai me om en kijk naar mama. "Ja?" Ze zucht even. "Doe je wel voorzichtig?" En ik zie haar tranen al komen. "Ow mam, voor je het weet ben ik terug. En kan ik je weer irriteren." Mam kijkt me aan en geeft me dan een knuffel. "Ik hou zoveel van je!"

"Ja mam nu weet ik het wel." Zeg ik en geef haar een zachte duw. Ik check nog even goed of ik alles wel heb. Ik loop naar beneden, en zet mijn koffer in de gang en loop dan naar de woonkamer. "Jaaa daar is ze!" Roept Calum blij. Verbaast kijk ik hem aan. "Gek!"

"I know!" De jongens staan om te gaan. Maar ik kijk Killian nog aan. "Niet te lang!" Zucht Michael. Ik steek mijn duim omhoog en als de jongens in de gang zijn zucht ik. "Wat is er?" ik haal even mijn schouders op. "Ik ga je missen denk ik!" Killian lacht. "Ik weet het, en ik jou ook hoor!" Fluistert hij. We knuffel snel en ik loop dan maar weer naar de jongens. "Klaar?"

"Ik hoop het!" Ze doen de deur open, en ik zie dat de tour bus al op ons wacht. "Veel plezier!" Ik zwaai even, naar Killian en mama. "Kom Am!" Roept Luke. Ik neem mijn koffer mee de tourbus in. Ik zwaai nog, maar of ze het zien weet ik niet. "Daar weg gaan." Roept Michael opgewonden. "Ja." Mompel ik en ik kijk naar buiten. Ik heb al de hele tour bus bekeken. Het is zeker iets anders, dan je kamer thuis maar het komt wel goed hoor. Dat hoop ik dan. "Amélie?" Roept Calum vragend. "Ja Calpal?" De jongens beginnen opeens allemaal door elkaar te praten. "Hallo, ik heb maar twee oren, dus graag niet zo door elkaar praten!" De jongens zuchten maar Ashton neemt het woord. "Waar wil je slapen?" Vraagt hij. Ik haal mijn schouder op, en kijk naar de bedden. "Die." Ik was naar het allerlaatste bed. Iedereen steek zijn duim ophoog en ik leg daar mijn koffers neer. Ik ga in woonkamer zitten, wachtend tot een van de jongens ook bij kwam zitten. Alleen duurde dat veel langer. "Eey!" Ik draai me om en zie Calum daar staan. Ik klop neer naast mij, Calum komt naast me zitten en kijkt me aan.

"Ziet er iets op mijn gezicht?" Vraag ik. Calum schud zijn hoofd. "Wat is er dan?" Vraag ik. Calum haalt zijn schouders op en doet een plukje haar van mij naar achteren. Ik glimlach even, maar ons moment word verpest door de rest. "Wat waren jullie aan het doen?" Vraagt Luke. Ik kijk Calum aan en zucht even. "We deden een spel wie het langst in de ogen kon kijken." Verzon ik maar. Calum knikte, maar de jongens geloofden het niet echt. "Dus waar gaan we naar toe?" Vraag ik. "Dublin, in Ireland!" Ik knik. "Dat zou Niall volgens mij erg leuk vinden!" De jongens knikte.

We zaten een film te kijken, waar Michael en ik helemaal fan zijn. De Hobbit. "Kom op Kili!" Mompel ik naar de tv en ik hoor de jongens ergens ver weg lachen. Maar dat boeide me niet echt. De films was pas op dus de jongens moeten nog drie uur zitten of zo. "Ik heb geen zin meer!" zeurt Luke. Vals kijk ik hem aan. "Kijken!" Snauw ik en kijk weer terug.  Op sommige momenten kon je zo hard lachen om de film. Het werd steeds spannender. Ik kijk maar verder en ik merk niet eens de er niemand meer naast me zit. Als de films af is kijk ik verbaast om me heen, geen een jongen hier te zien. Alleen de chauffeur. Ik loop de tourbus heen, op zoek naar de jongens. En ja hoor. ze Liggen in bed.

"Wat doen jullie hier?" Vraag ik en allemaal draaien ze verschrik om. Ik zie opeens mijn koffer open staan. "Wie de hell heeft daar in gezeten?" Vraag ik boos. Iedereen kijkt bang mij aan. "Leg, alles terug leggen!" Dreig ik. De jongens leggen alles terug zonder ook maar een woord tegen mij te zeggen. "Schaam jullie zelf!" Roep ik tegen ze. Ja ik echt wel boos, maar ik denk wel dat ze dat wel weten. "Ik wil jullie dit nooit meer zien doen! Jullie zijn geen baby's meer." Ze knikken alleen maar. "Als ik hier mama moet gaan spelen dan wil ik weer terug naar huis!" Ze krijgen allemaal grote ogen.

"Sorry!" Mompelen ze. Ik kijk ze aan en schud mijn hoofd. "Als een van jullie de volgende keer, in mijn tas zit hak ik zijn ballen er af!" Meteen grijpen ze er allemaal naar toe. "Goed zo!" Ze kijken elkaar even aan, maar zeggen niks. "Ik ben even weg!" Ik loop naar de badkamer. Niet echt dat je het dat noemen maar toch. Ik kijk in de kleine spiegel die daar hangt. Ik zucht. Jongens, daar wordt toch niet goed van. Ik zit pas drie uur ik denk zelfs langer in de bus met ze en dan doen ze dit. 

"Am?" Vraagt Calum zacht, "Wat Cal?" Hij zuch even. "We stoppen even bij een supermarkt, en de chauffeur wilde weten of je iets wilde hebben!" Ik doe mijn wenkbrauw omhoog. "Ja ik wil wat maar ik loop zelf wel!" 'oké' komt er zacht bij hem uit. eigenschuld hadden ze dat maar niet moeten doen.

***_***

Sorry sorry lieverds dat ik even niet meer geschreven heb. Maar vrijdag had ik mijn eingen feestje en ik het kei druk. Gisteren had ik ook een feest van iemand. En vandaag niet dus had ik lekker de tijd om voor jullie te schrijven. Ik hou super veel van jullie Lots of Love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now