7. Ashton

719 34 0
                                    

De dag van de tour was aan gekomen. Vanaf vandaag zou ik weken met ze meegaan. Samen met One Direction. De jongens hadden me vrij snel opgenomen in de groep.

'Weet je het wel zeker lieverd dat je wilt gaan?' Vroeg mam nog een keer op het vliegveld. Ik staarde haar even aan en knikte. 'Alles komt goed mam! En voor je het weet sta ik weer voor je neus, je iritante dochter te zijn.' Zei ik. Mam lachte even. 'Ik ga je missen!' Zei ze. Ik gaf haar een knuffel en keek toen naar Killian. 'Red je het alleen?' Killian knikte.

'Ga nou maar, Ashton wacht op je!' Zei hij wijsend. Ik draaide me om en zag dat hij gelijk had. 'Bye!' Mompelde ik en liep door de menigde naar Ashton. 'Ready?' Vroeg hij. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik hoop het!' Ashton glimlachte, en sloeg zijn armen om me heen. Er waren ook een paar fans, en ze schreeuwde om de jongens. En ik voelde me toen even totaal alleen. Maar ja dat krijg je. Ik loop gewoon door terwijl de jongens even naar hun fans gaan. 'Meisje meisje?' Een rood harige meisje riep naar me, verbaast loop ik naar haar toe. 'Ja?' Vroeg ik. Ze keek me aan en glimlachte even.

'Ben jij Ashtons vriendin?' Vroeg ze. Ik keek even naar Ashton en zag hem glimlachen naar me. 'Ik weet het niet eingelijk!' Zei ik. Het meisje keek me niet berijpend. 'Je weet het niet?' Ik knikt en keek weer Ash. 'Als ik jou was zou ik weg van hem blijven! Anders gebeurt er iets!' Fluisterde het rood harige meisje lachten. Ik keek haar aan, en ik voelde hoe boos ik werd.

'Misschien moet je niet bemoeien met de zaken van mij en de jongens, maar op die van jezelf!" Ze was verbaast door wat ik zei, maar ik werd aan getikt door Ashton. 'Ga je mee?' Ik knikte en zwaaide nog naar het rood harige meisje.

We zitten in het vliegthuig en ik zit naast Ashton. Wat ik wel fijn vind want dan kan ik het hebben over 'ons' Ik keek even naar hem. 'Staren is onbeleeft!' Zei Ashton. Ik moest mijn lach in houden. 'Ja i know sorry!' Zei ik. Ashton glimlachte weer. Ik zuchten even en keek hem aan. 'Ash we moeten praten over.. ons!' Zei ik. Ashton knikte en keek me aan, zijn ogen stonden meteen anders. Veel volwassener.

'Kijk ik heb al even geen vriend meer gehad, en ik wil niet te snel gaan!' Zei ik. Ashton knikte. 'Dan neem ik je gewoon een paar keer mee op een date!' Ik lachte even dat zou echt iets voor hem zijn.

'Ash?'

'Mmh?'

'Zijn jullie nooit bang dat als je op moet dat alles verkeerd gaat?' Ashton schudden zijn hoofd.

'Zo denken wij niet, de jongens en ik proberen altijd in de goede weg te denken.' Ik knikte en legde mijn hoofd op zijn schouders. 'Ik ben moe!' Zeurde ik. Ashton grijnste even. 'Doe je ogen maar dicht, ik maak je wel wakker!' Ik deed wat hij zei en voelde even zijn lippen op mijn voorhoofd.

-------------

Hello lieverdjes

Ik heb bad nieuwes.... Nope ik ga niet stoppen, maar morgen is officeel mijn vakantie af :( Neeeeeee

Maar even iets leuks Als jullie meer even me te weten willen komen, mag er altijd een vraag worden gesteld! Dan beantwoord ik ze in het volgende hoofdstuk.

En shippen jullie Amélie en Ashton al? Of vinden jullie haar beter bij een ander 5sos boy of 1d boy?

let me know!

Love ya guys

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerOnde histórias criam vida. Descubra agora