12. Thanks for nothing

608 31 1
                                    

Lou had dus echt mijn moeder gebelt, en ik had bijna naar huis gemoeten. Maar sinds dat ik goed kan liegen. Loog ik maar een klein stukje en zei dat het een ongeluk was. Ashton Michael Luke Calum, Niall Louis Zayn Liam en Harry waren ook flink boos.

'Guys?' Maar niemand reageerde ik zuchte even. Misschien was het ookwel mijn eingenschuld maar. 'Jongens ik heb een van jullie nodig om me te helpen met mijn kleding voor vanavond!' Niall draaide zich even om en knikte dat hij me zou helpen. Ik lachte dankbaar naar hem. We lopen naar mijn kamer die er niet uit ziet want al mijn kleren liggen op de grond.

'Heb jij zoveel kleding?' Vroeg Niall.

'Jep, wij meiden moeten er gewoon goed uit zien! En bedankt Nialler dat je wel naar me luisterde.' Niall glimlachte en pakte een kleding stuk op. 'De jongens zijn gewoon nog steeds heel geschrokken!' Ik knikte, ik begreep het wel. Ze dachten (En hadden gelijk) dat ik me zelf gesneeën had. Maar ja ik wilde niet toegeven dus loog ik maar.

'Dus wat trek je aan?' Vroeg Niall.

'Daarom ben je hier slimbo, dat weet ik dus niet!' Niall zuchte even en pakte mijn blauwe jurk van de grond. Ik even naar het blauwe jurkje het leek wel jaren geleden te zijn dat ik die aan gehad had. Ik pakte het jurkje over van Niall en pakte mijn zwarte hakken van de grond en loop naar badkamer. Het stond gewoon perfect.

'En?' Ik loop de badkamer uit en zie de rest van de jongens er dan ook zijn. 'Hallo.' Mompelde ik. Luke zwaaide even. Ik keek ze allemaal even aan.

'Je ziet er mooi uit Amélie!'

'Dankje Harry!'

'Alleen...' Begon Ashton. 'Wij denken dat het geen slim idee is al je mee gaat!'

'Wat?' Ik keek Ashton in zijn ogen aan. 'Jongens dat is oneerlijk voor Amélie!' Zei Niall. 'Ja luister naar Niall dat is oneerlijk.' Michael zuchte even. 'Sorry maar je blijft hier!' Zei hij. 'Waarom he? Omdat ik mezelf daar zeker ga vermoorden?' Iedereen keek me met grote ogen. 'Sorry hoor, maar ik ben geen klein kind. En plus ik drink niet meer!' Gromde ik. Alle jongens keken elkaar aan.

'Amélie?'

'Wat?' Vroeg ik na een tijdje.

'Het spijt ons je gaat niet mee naar het feest!' Zei Ashton.

'Der uit, en weet je wat. Ga maar Irwin heb een gezellige tijd zonder mij. Thanks for Nothing.' Gilde ik naar hem.

***-***

Ik had misschien niet zo boos tegen hem moeten doen, maar ik deed het wel en eerlijk. Ik had geen spijt. S´ochtends keek hij mezelf even niet aan.

'Dat meisje gisteren was echt hot.' Zei Calum die niet gezien had dat ik naast hem zat. 'Ow vertel!' Zei ik. Hij keek me geschrokken aan. 'Goodmoring Cal.' Zei ik lachend. Calum glimlachte even naar me. En begon te vertellen over een meisje die daar op het feest was. Tuurlijk was ik jaloers, maar ik hoopte dat Calum of de andere het niet merkte. Ik had niks, mijn honger was weg gewoon poef weg.

'Ik ben zo terug oké?'

'Oké?' Het was net of we The Fault in our stars nadeden. Dat was ook de eerste film die ik met Calum had zitten kijken, van de week. Hij merkte het en we begonnen te lachen. Dat deed hij ook toen ik hard begon te huilen om Augustus. Ik zag Ashton jaloers kijken naar Calum. Niet dat hij dat hoeft te zijn, Calum is al een broer voor me. Ik loop mijn kamer in, en pak het jurkje die ik gisteren wilde aan doen met de hakken, ik doe een leuk make-upje op en loop dan weer terug naar de jongens.

'Zo zo ga je ergens heen?' Vroeg Lou.

'Nee, maar sinds ik gisteren deze even aan had. Merkte ik hoe er ik hem gemist had, en hoe erg ik mezelf gemist hebt!' Voor Michael me verliet, was ik girly. En na dat hij me verliet was ik soms een vent. 'Het staat je mooi.' Mompelde Ashton. 'Thank you Ashy!' Zei ik vrolijk. Ik ging netjes naar Calum zitten, en samen begonnen we te praten over TFIOS.

***-***

De jongens waren het oefenen. En ik deed zachtjes mee. Ik stond naar ze te kijken. En hard mee te zingen met de muziek. Totdat mijn tel af ging.

Hello?

Am met Bay!

Bay wacht ik zet je op video!!?

Okay?

Okay.

'Dus je hebt TFIOS ook gezien?' Vroeg ze. Ik knikte. 'Ja duh!' Zei ik met gebaren taal. Ze lachte even. 'Waarom bel je?' Ze zuchte even. 'Ik mis je!'

'Naawh ik jou ook!'

'Jeej, en ik hoorde dat je weer lekker bezig was!'

'Wat? Ow met mijn pols?'

'Ja?'

'Was een foutje!' Ze lachte even.

'Ik ken jou veelste goed! Je hebt het zelf gedaan hé?' Ik kneep even mijn ogen dicht. 'Is mijn moeder bij jou of zo?' Ze knikte. 'Beneden!' Ik zuchte even. 'Am we hebben even je hulp nodig!'

'Ik kom zo!' Lou knikte. 'Bay?' 'Ja?' Ik draaide me even om. 'Ik moet gaan! En ja ik deed het zelf, Love ya!' Zei ik. Bay zei bye en we hingen op.

'Wat is dit?' Vroeg Ashton. Hij had mijn dagboek in zijn hand. 'Mijn dagboek!' Ashton draaide zich om. 'Hoe komt Lux eraan?' Ik haalde mijn schouders op. Ashton gaf hem terug aan mij. Ik vroeg of hij er iets van gelezen had, maar hij schudden zijn hoofd.

'Thanks for nothing Lux!'

***-***

Hello,

Ik had vandaag veel inspiratie! En heb een vraagje, als dit verhaal af is. Wat zou ik dan doen? Een boek over Michael schrijven? Of over Teen wolf?

Jaaa i am a Teen wolf Girl. STILES STILINSKI

ISAAC LAHEY miss you big brother.

Ik weet het zelf niet? Maar misschien jullie wel... Please help me? Thnx

Xxx

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu