10.

322 18 0
                                    

Ik open mijn ogen. En ik zie dat ik op de bank lig, samen met Calum. Het was zo laat geworden dat we hier in slaap zijn gevallen. Meteen krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Calum was zo echt schattig, maar ik ben niet verliefd op hem. Nee dat wil ik niet, het kan gewoon niet. "Jeetje wat ben je vroeg wakker!" Zucht hij. Wat me aan het lachen maakt. "I know sorry!" Hij glimlacht even en staat op. "Gisteren het praten moeten we vaker doen!" Ik knik. "Ja leuk!" Hij geeft me een kus op mijn kruin en hij loopt naar zijn slaap plek. Ik zet de tv zachtjes aan en ik kijk naar Faking it. Ik zou wel zo'n vriend willen hebben als Shane en een vriendin zoals Amy. Dan ben ik Karma en wie Liam dan is ik heb geen idee. Alleen zouden wij het dan Faken om populiar te zijn. Zachtjes begin ik te lachen om Shane, en dan hoor ik even iemand kreunen. Iemand is wakker, maar ik geef me aandacht alleen maar aan Faking it. "Dus wat ben je aan het doen?" Vraagt Ashton die opeens naast me staat. Ik kijk hem geschrokken aan, en kijk dan gauw terug naar de Tv. "Faking it kijken!"

"Ik zou wel zo'n vriend willen hebben als Shane!"

"Eeey dat is mijn tekst!"

"Ja i know daarom zeg ik het ook!"

"Vals speler." Ashton lacht en gaat naast me op de bank zitten. "Heb je hier geslapen?" Ik knik. "Ja!" Ashton schud zijn hoofd. "Gek!" ik lach "Kom je daar nu pas achter?" Ashton lacht en doet mijn haar nog erger door de war. Ik kijk hem boos aan, ik heb daar zo'n hekel aan. Hij gaat zichzelf aankleden, en helaas denk ik dat ik dat ook maar moet gaan doen. Met een zucht sta ik op en loop naar mijn slaap plaats, en pak wat kleding en ik ren snel naar de badkamer om Ashton voor te zijn. En niet veel minuten later hoor ik zacht gevloek. Ik kan het gewoon niet laten om niet te lachen, snel neem ik een douche en daarna kleed ik mezelf aan doe wat make-up op en dan loop ik naar de kleine woonkamer waar nog steeds faking it op is. Karma en Amy hebben ruzie. OMG NO

"Nu is het mijn beurt!" Zegt Ashton die snel naar de badkamer rent. En een paa seconden later hoor ik gevloek van Calum. Maar Faking it is leuker, alleen jammer dat het zo kort duurt altijd. "Zit Ashton nu in de badkamer?" Ik maak een 'mmh' geluidje. Ik weet gewoon dat Calum nu me aan kijkt alsof ik dom ben, maar ik wil niks missen. En helaas is het nu af en is Teen mom op, te vaak gezien. Maar de kindjes zijn nu alweer zo groot. "Teen mom echt waar?" Michael zit naast me en zucht. Ik draai me om naar hem en knik. "Ja Teen mom ja er is bijna niks op! Niet zo zeuren!" Michael lacht en legt zijn hoofd op mijn schouder.

****
Sorry voor het lange wachten. Maar ik had opeens inspiratie! En jaa in het echt houd ik ook van Faking it... Jeej en hou ik echt heel erg van Shane jeej Go Shane!! Please wees niet boos..
Hou super veel van jullie x x

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now