12. The End

304 18 1
                                    

5 jaar later

Hier sta ik dan. Ik mijn huis die van mij en Calum is. Na drie jaar niks toegeven, hebben we toch maar toegeven dat we iets voelde voor elkaar. Maar nu sta ik hier helemaal alleen zonder Calum. Terwijl we vandaag twee jaar samen zijn. Ik loop naar de slaapkamer en trek Calums favoriete jurkje aan. Waar blijft hij toch? Ashton was boos op mij omdat hij altijd dacht dat ik hem leuk vond in plaats van Calum. En veel heeft hij de laatste jaren niet meer tegen mij gesproken. 5 seconds of summer bestaat nog wel. En ik ben blij, dat ze nog bestaan. Ik was bang dat de jongens uit elkaar zouden gaan naar dat Calum en ik het toegeven hadden. Maar gelukkig niet.

De voordeur gaat open, en snel loop ik er naar toe. "Babe." Zei hij zacht en sloeg zijn armen om me heen. "Ik heb je gemist." Fluisterde ik. Ik snoof zijn geur op, en liet hem daarna los. En gaf hem een kus. "Kom." Hij nam me mee naar de woonkamer, waar hij ging zitten. En ik ook maar ik bleef hem aan kijken. "Gefeliciteerd." Fluisterde hij in mijn oor waardoor ik kippenvel kreeg. "Gefeliciteerd." Zei ik terug. Hij lachte en trok me weer in een knuffel. Maar opeens liet hij me los, en ging op zijn knieen. Met grote ogen keek ik hem aan. "Lieve Amélie, ik weet dat we pas twee jaar samen zijn, en dat we vaak ruzie hebben. Maar ik kan niet meer zonder je. En daarom vraag ik je dit." Begon hij en hij pakte een doosje. "Amélie trouw met me." Zei hij en deed het doosje open en een te mooie ring kwam tevoorschijn. Ik wist niet wat ik moest zeggen. "Ja." Fluisterde ik. Opeens kwamen er allemaal geluid overal vandaan en dan zie ik de andere boys. Ik glimlachte en maakte de achtetdeur open. Zingend liepen ze naar binnen. "Gefeliciteerd." Zongen ze. En een voor een geven ze me een knuffel.

"Ik ben zo blij voor je Am." Zei Michael en trok me in een knuffel. Daarna kwam de Luke die wel drie tot vier koppen groter was. "Pas goed op hem." Zei Luke. "Altijd." En hij trok me ook in een knuffel. Ashton keek me Akward aan. "Ik ben blij voor je Amélie." Zei hij. "Dankje Ash." Maar hij gaf me geen knuffel en dat deed me toch een beetje zeer. Maar ik liet het los. Met ze alle gingen we een film kijken.

Ik had mijn happy end gekregen. Calum en ik gaan trouwen volgende jaar mei. En dan proberen we ook nog zwanger te worden. Na alles wat er gebeurd is, hoe ik die droom heb gehad en dat het niet gebeurd is waarvan ik wel heel bang voor was. Maar toch. Wie had het verwacht nu mocht ik gaan shoppen voor een jurk, en ik ben toch wel bang. Wat als het toch fout gaat? Maar ik leg me er hier bij meer. "Ik hou van je." Fluisterde hij mijn kant op.

---***--

Zo dit is het einde en ik weet dat jullie het misschien niet verwacht hadden. Maar ik wist het niet meer en ik wilde jullie niet meer de hele tijd laten wachten. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben. Ik hou van jullie! Neem misschien ook een kijkje bij mijn michael story?
Doeii ik ga dit verhaal missen. Xx

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now