30. The End

469 26 11
                                    

Ik deed mijn ogen open en ik keek de kamer rond. 'Is het nou echt gebeurd? Of was het een droom?' Vroeg ik in mijn hoofd aan mezelf. Ik stap mijn bed uit, en ik loop naar mijn kleding kast en pak daar een jurkje uit met ballerina's. 'Amélie, lieverd je bent eindelijk wakker! Schiet je wel op? Michael en de jongens komen zo!' Zei mam die mijn kamer binnen kwam stormen. 'Michael en de jongens? Maar ik heb toch ruzie met Ashton?' Mam kijkt me vreemd aan, en schud dan haar hoofd. 'Ik weet niet wat jij gedroomd hebt, maar Ashton ziet jou zitten, en nee jullie hebben geen ruzie!' Ik keek naar mama alsof zij gek was, maar zij keek mij weer aan alsof ik gek was. 'Maar hoe heb ik dat het idee alsof ik wel ruzie met hem heb?'

'Lieverd dat zou je dan wel gedroomt hebben!' Zei ze. Ik zucht en hoor Killian naar beneden komen. Ik kijk naar hem.

'Het is echt een droom geweest, Killian is veel groter als mij, maar in mijn droom was hij veel anders.' Zei ik in mijn hoofd. 'Wat kijk je moeilijk!' Grapt Killian. 'Dat kom door jou.' Grap ik terug. 'Kijk uit wat je zegt zusje ik kan je altijd terug pakken met Ashton!' Zei Killian en hij loopt weg.

'Het was gewoon een droom!'

***-***

Het is helaas afgelopen. Maar ik heb iets waar jullie vrolijk, ik denk aan een deel 2. Ik wil wel dat jullie hier wel op reageren, of julllie het willen, want ik wil niet dat hij niet gelezen word of zo.

Als jullie JA zeggen dan komt er een nieuwe NEE ja dan kijk ik wat er meer is een JA of NEE

Laat het me weten

Lots of love Anouk

You and Me ❌ 5 Seconds Of SummerWhere stories live. Discover now