5. Guys..

771 38 3
                                    

De jongens hadden bijna alle liedjes aan me laten horen. Niet wetende dat ik ze gewoon allemaal kende. 'Zo Amélie vertel eens wat jou muziek smaak is!' Zei Luke.

'Avril Lavigne, Nickleback, Demi lovato, sommige liedjes van Glee en One Direction. Cher lloyd, The Janoskians!' Zei ik. Bij het laatste barste de jongens in lachen. 'Meen je dat nou echt? The Janoskians?' Vroeg Michael.

'Ja ze zijn kei goed!' Zei ik. Ze lachte me gewoon uit. 'Ze zijn grappige!' Zei ik. Calum keek me aan. 'Ja wij ook!' Ik trok mijn wenkbrouw omhoog. 'Ik mag jullie totaal niet!' Zei ik nep-boos en ik loop weg van het podium. Snel verstop ik me achter een van gordijne. 'Amélie sorry, ik of nou ja wij wisten niet dat je het zo erg zou vinden!' Zei Michael. Ik moest moeite doen om niet in lachen uit te barste. 'Amélie?' Michaels stem klonk bang.

'Michael ze is niet ver weg dat weet ik zeker!' Zei Ashton en ik zag hem mijn kant op kijken. Maar hij zag me niet, samen met Michael liep hij steeds korter in mijn val. En daar stonden ze gewoon te wachten tot ik iets deed. 'Boeh!' Michael en Ashton sprongen omhoog en Michael gilde als een meisje. 'Dat was niet leuk!' Zei Michael. Ik lachte. 'Voor jou niet nee, maar voor mij wel!' Boos keken ze me beiden aan, en ik begon alleen maar harder te lachen. 'Ik denk dat Calum en Luke nu ons aan het zoeken zijn, dus we moeten terug!' Zei Ashton. Ik staarde in zijn mooie ogen en ik was verkocht. Ik voelde iets in mijn buik dat ik al zolang niet gevoeld had.

'Amélie?' Ik keek naar Michael. 'Ja sorry?' Michael begon een heel verhaal te vertellen of de tour met One Direction. 'Dus waarom vertel je me dit?' Vroeg ik nadat hij klaar was. Michael keek even Ashton aan, en Ashton keek terug en hij maakte een raar gebaar. 'Kijk ik weet dat je waarschijnlijk boos op me was of bent omdat ik zo lang niks van mezelf heb laten horen. Maar ik wil graag dat je met ons mee gaat touren!' Ik keek geschrokken naar Michael. Hij moest eens weten hoe boos ik nog was. 'I-ik moet het nog even vragen aan mij moeder, en Killian!' Michael knikte en glimlachte naar me.

Ik was alweer thuis en ik had mijn beste vriendin gebelt. Maar ze is doof dus ze had geen idee wat ik zei. Dus nu zit ze hier naar mij te luisteren. 'Ik heb je toch over Michael Cliffords?' Vroeg ik pratend en in gebarentaal. Bay knikte. 'Je wist ook dat hij hier ineens was, en vandaag heb ik ze zien optreden. En nu komt het ergste Bay!' Zei ik. Bay keek me aan en gebaarde dat ik door moest gaan.

'Hij wil me mee op tour hebben!' Gooide ik eruit, en liet mezelf vallen op mijn bed. 'Wat je ga doen?' Vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik wil wel maar dan alleen denk ik voor mijn wraak plan!' Zei ik. Bay keek me nu heel streng aan. 'Dat kan je hem niet aan dan Amélie!' Ik staarde haar aan, en zuchten even. 'Je moeder laat je toch niet gaan!' Zei ze. Ik keek in haar chocolade ogen. 'Ik denk juist wel dat ze me laat gaan! Ze haat misschien mijn plan, maar ze is zelf ook nog steeds woest op Michael!' Bay stond op en gebaarde dat ik het mijn moeder maar moest gaan vragen. Ik loop samen met Bay naar beneden naar de keuken waar mijn moeder is.

'Lusten jullie iets?' Zei mam. Beiden schudden we onze hoofden. 'Mam?' Ze keek met haar grote ogen naar mij. 'Ja lieverd?' Ik zuchten heel zachtjes.

'Mag ik met 5sos mee op tour?'

'Ja hoor!' Van verbazing was ik gewoon weg. Of nou ja Flauwgevallen.

You and Me ❌ 5 Seconds Of Summerحيث تعيش القصص. اكتشف الآن